ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ YVES ROCHER TEOROS

100 %
0 %
Information about ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ YVES ROCHER TEOROS

Published on February 26, 2014

Author: BillPanopoulos

Source: slideshare.net

Description

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΤΕΟ MLM ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΟΡΙΣΜΟΣ Το δέρμα είναι ένα ζωντανό όργανο όπως και η καρδιά και αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του σώματος. Συνδέεται στενά με τα νεύρα και πολλά άλλα όργανα. Είναι ένα λεπτό ελαστικό περίβλημα που προστατεύει το ανθρώπινο σώμα. Εμποδίζει την εισχώρηση χημικών παραγόντων από το εξωτερικό στο εσωτερικό και μας προστατεύει από τις φυσικές μικροβιακές επιθέσεις και την ηλιακή ακτινοβολία. Είναι το πιο βαρύ από τα όργανα του σώματος (περίπου 30-32 %) του βάρους ολόκληρου του σώματος. Το πάχος του δέρματος διαφέρει ανάλογα με το φύλο, την ηλικία και το σημείο. Π.χ είναι πιο παχύ σε παλάμες , πέλματα και πιο λεπτό σε βλέφαρα. Το δέρμα αποτελείται από 3 στιβάδες. 1) 2) 3) ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ. Είναι ένα φράγμα που προστατεύει τον οργανισμό από το εξωτερικό περιβάλλον. Αποτελείται κυρίως από σμήγμα που παράγεται από τους σμηγματογόνους αδένες ΔΕΡΜΑ Συνδετικός ιστός που αποτελείται από ελαστικές ίνες, πρωτεΐνες και κολλαγόνο. Με το πέρασμα των χρόνων μειώνονται τα αποθέματα κολλαγόνου και το δέρμα χάνει σιγά σιγά την ελαστικότητά του. ΥΠΟΔΕΡΜΑ Είναι η πιο βαθιά στιβάδα του δέρματος όπου εκεί βρίσκονται οι σμηγματογόνοι αδένες και οι αδένες του ιδρώτα.

ΤΥΠΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ : Γυαλίζει λόγω της υπερέκκρισης σμήγματος. Είναι ανώμαλο στην υφή Πολλές φορές έχει ανοιχτούς πόρους και παρουσιάζει άφθονα μαύρα στίγματα Είναι ανθεκτικό κ δεν κάνει εύκολα ρυτίδες αλλά όταν κάνει είναι βαθιές Εάν δεν το περιποιηθούμε σωστά μπορεί να κάνει ακμή. ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ : Παρουσιάζει έλλειψη λίπους με αποτέλεσμα να γεμίζει γρήγορα με λεπτές ρυτίδες. Είναι λείο τεντωμένο και διάφανο με έντονο αίσθημα τραβήγματος. Συχνά παρουσιάζει ευαισθησία και ξεφλουδίζει. ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ : Πάνω από το 80% των δερμάτων θεωρούνται Έχει τάση ξηρότητας ή λιπαρότητας στις παρειές ενώ στην ζώνη Τ (μεσαία ζώνη μύτη, πηγούνι, μέτωπο) είναι λιπαρό ΓΗΡΑΣΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ : Οι λειτουργίες του δέρματος επιβραδύνονται. Ο ιστός του δέρματος ξηραίνεται. Το δέρμα γίνεται λεπτό και ευαίσθητο και χάνει την ελαστικότητά του. Τα σημάδια της χαλάρωσης είναι πλέον ορατά και οι πρώτες ρυτίδες εμφανίζονται γύρω από τα μάτια και τα χείλη αρχικά και αργότερα στο λαιμό και το υπόλοιπο πρόσωπο. Η ευαισθησία και η αφυδάτωση δεν αποτελούν τύπους δέρματος αλλά κατάσταση δέρματος. Οποιοδήποτε δέρμα ανεξαρτήτου τύπου η ηλικίας μπορεί να παρουσιάσει σημάδια ευαισθησίας ή αφυδάτωσης ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ Παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά του ξηρού δέρματος. Εμφανίζει συχνά ερεθισμούς και αλλεργίες. Κοκκινίζει εύκολα. Πολλές φορές υπάρχουν εμφανή σπασμένα τριχοειδή αγγεία. Παράγοντες που προκαλούν ευαισθησία είναι η μακροχρόνια έκθεση στον ήλιο, έντονο στρες, ορμονικές διαταραχές, μετά από δραστικές θεραπείες. ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ Έντομο αίσθημα τραβήγματος. Λεπτές γραμμές σε όλη την επιφάνεια του προσώπου λόγω της έλλειψης υγρασίας. Τραχύ στην αφή και δείχνει άτονο . Ίσως παρουσιάσει σημάδια ευαισθησίας. Αιτίες αφυδάτωσης είναι: οργανικές διαταραχές, κακή λειτουργία των ωοθηκών και του θυρεοειδούς αδένα και εξωτερικές αιτίες όπως κακή διατροφή, κάπνισμα, ελλιπής κατανάλωση νερού, στρες, κακή περιποίηση και οι κλιματολογικές συνθήκες. Η αφυδάτωση αποτελεί την πρώτη αιτία πρόωρης γήρανσης του δέρματος. ΑΚΜΗ Λιπαρή εμφάνιση μαζί με σπυράκια μαύρα στίγματα και κύστες. Αποτελεί φλεγμονή των σμηγματογόνων αδένων. Εμφανίζεται κυρίως στην εφηβεία χωρίς να αποκλείεται το γεγονός να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία. Παράγοντες που ευνοούν την εμφάνιση της ακμής είναι η υπερέκκριση σμήγματος, μολύνσεις, κακή φροντίδα του δέρματος, ορμονικές διαταραχές έντονο στρες, κούραση και κακή διατροφή.

Το κάθε δέρμα είναι διαφορετικό. η κατάσταση στην οποία βρίσκεται καθορίζεται από την ηλικία, τους κληρονομικούς παράγοντες, την φροντίδα που του παρέχουμε και το περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Ανάλογα με την ηλικία τον τύπο δέρματος και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται συστήνουμε τα κατάλληλα προϊόντα για να αποφύγουμε την πρόωρη γήρανση και να διατηρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη λάμψη της νεότητας.

ph Τι είναι το ph και τι σημαίνει στο δέρμα Ph είναι ο αρνητικός λογάριθμος της συγκέντρωσης ιόντων υδρογόνου σε ένα διάλυμα. Η κλίμακα του καθορίζει πόσο οξύ ή αλκαλικό είναι ένα διάλυμα και έχει εύρος από 0 έως 14. Το ph κάτω από 7 θεωρείται όξινο ενώ πάνω από 7 θεωρείται βασικό ή αλκαλικό. Ουδέτερο ph έχουμε στη στην τιμή 7 ενώ τιμές ανάμεσα στο 6,5 και το 7,5 θεωρούνται επίσης ουδέτερες. Το h στον όρο ph αναφέρεται στο υδρογόνο ενώ το p είναι λιγάκι αδιευκρίνιστο. Το ph και ο αντίκτυπος του στον οργανισμό Το ph του δέρματος σε ένα νέο, φυσιολογικό και υγιή οργανισμό είναι κάπου μεταξύ 4,5 και 6 με μέση τιμή το 5,5. Τα νεογέννητα και τα παιδιά έχουν πιο υψηλό ph από τους ενήλικες, κοντά δηλαδή στο 7, καθιστώντας το δερματάκι τους πιο επιρρεπές στην εισβολή παθογόνων μικροοργανισμών και κατ΄επέκταση στην εκδήλωση δερματοπαθειών. Η δημιουργία όξινου περιβάλλοντος (πτώση του ph) είναι ο πρώτος μηχανισμός άμυνας του σώματός μας στις επιθέσεις των βακτηρίων. Όσο γερνάμε το ph γίνεται όλο και πιο ουδέτερο, όπως στα μωρά και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει με την ίδια ευκολία τα βακτήρια. Αυτός ΕΊναι ο λόγος που το γερασμένο δέρμα γίνεται ευαίσθητο και αποκτά συχνά δερματολογικά προβλήματα. Το ph ανεβαίνει πέραν του 6 όταν υπάρχει δερματολογικό πρόβλημα. Το ph και η σχέση του με την ακμή Η τιμή του ph είναι βασικός παράγοντας σε δερματολογικές καταστάσεις όπως η ακμή. Το βακτήριο PROPIONOBACTERIUM ACNES που προκαλεί την ακμή, υπάρχει σε όλους μας φυσιολογικά, άσχετα εάν τελικά εκδηλωθεί ακμή ή όχι. Σε άτομα που έχουν προδιάθεση για ακμή το συγκεκριμένο βακτήριο πολλαπλασιάζεται γρήγορα. Αυτό έχει άμεση σχέση με την τιμή του ph του δέρματος σε αυτά τα άτομα, που είναι συνήθως πιο αλκαλικό (>5,5)

Πως το ph των καλλυντικών επηρεάζει την επιδερμίδα Για να διατηρήσουμε υγιές δέρμα πρέπει να ισορροπήσουμε το ph γύρω 5.5. όταν πλένουμε το σώμα μας ή το πρόσωπο μας με νερό (ph 7) ή προϊόντα καθαρισμού (ph 7-11) αυξάνεται το ph και το δέρμα χρειάζεται χρόνο για να το ξαναρίξει στα ίδια επίπεδα. Για το σώμα αυτό επιταχύνεται πιο γρήγορα με την επάλειψη μετά το πλύσιμο με κρέμες και λοσιόν. Η επιδερμίδα του προσώπου είναι πιο ευαίσθητη και εύθραυστη και συνιστάται η χρήση τονωτικής λοσιόν μετά το πλύσιμο που έχει ph 3-5 και εξισορροπεί το ph της επιδερμίδας που έχει ανέβει μετά τον καθαρισμό. Μετά την τονωτική λοσιόν εφαρμόζεται ενυδατική κρέμα που τρέφει και παρέχει θρεπτικά συστατικά στην επιδερμίδα. Τα παραπάνω δεδομένα εξηγούν γιατί είναι μεγάλης σημασίας να επιλέγουμε καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης με ph κοντά σε αυτό του δέρματος σας. Το υψηλό ph σε ένα σαμπουάν μπορεί να κάνει τα μαλλιά θαμπά, χωρίς όγκο και δύσκολα στο χτένισμα. Γι αυτό επιλέγουμε σαμπουάν με όσο το δυνατόν χαμηλότερο ph. Γύρω στο 8 είναι μια πολύ καλή τιμή.

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 1) 2) οι κινήσεις που κάνουμε για την εφαρμογή των προϊόντων είναι πάντα ανοδικές. Ξεκινάμε από το ντεκολτέ προς το πηγούνι και πάντα από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω 3) για να βοηθήσουμε στην καλύτερη απορρόφηση των αντιγηραντικών προϊόντων από το δέρμα ζεσταίνουμε πρώτα το προϊόν στις παλάμες μας. 4) στα μάτια η κίνηση πάλι είναι πάντα από μέσα προς τα έξω

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Για όλους τους τύπους δέρματος Πράσινο τσάι με αντιοξειδωτική δράση. Λευκό τσάι βοηθάει στην καλύτερη αναπνοή των κυττάρων. Τσάι της Μαδαγασκάρης που ενισχύει την άμυνα των κυττάρων του δέρματος. ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΩΔ.86846 ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ: 3 είδη τσαγιού Λάδι από αμύγδαλο, βιολογικό σουσάμι, βαμβακέλαιο (τροφή) Υπόσχεση ομορφιάς : απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ και αφήνει το δέρμα καθαρό, απαλό και έτοιμο για την εφαρμογή των προϊόντων περιποίησης. Το + του προϊόντος : ευχάριστο άρωμα , κρεμώδη υφή τέλεια και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Οδηγίες χρήσης : απλώνεται με βαμβάκι σε πρόσωπο λαιμό και μάτια πρωί και βράδυ. Ολοκληρώστε τον καθαρισμό με την εφαρμογή της λοσιόν. Αποτελέσματα: 91% των γυναικών που το χρησιμοποίησαν παρατήρησαν πιο απαλή επιδερμίδα Επιστημονικό τεστ: 21% μείωση της άγριας υφής του δέρματος σε ποσοστό 91% ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΚΩΔ. 87119 ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ: 3 είδη τσαγιού , μέντα για τόνωση Υπόσχεση ομορφιάς : δέρμα φρέσκο και λαμπερό χωρίς ίχνος κούρασης Το + του προϊόντος αίσθηση φρεσκάδας Οδηγίες χρήσης απλώνεται με βαμβάκι σε πρόσωπο και μάτια πρωί κ βράδυ μετά το γαλάκτωμα καθαρισμού ΑΠΟΛΕΠΙΣΤΙΚΟΣ ΑΦΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ για τέλεια ανάπλαση ΚΩΔ. 87607 Για κανονικά προς λιπαρά δέρματα ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ 3 είδη τσαγιού και κουκούτσι βερίκοκου για απολέπιση Υπόσχεση ομορφιάς δέρμα καθαρό. Η υφή του δέρματος γίνεται λεία. Το δέρμα εμφανίζεται ανανεωμένο Οδηγίες χρήσης απλώνεται σε υγρό δέρμα, κάνουμε απαλό μασάζ και ξεβγάζουμε με άφθονο νερό. πρωί και βράδυ. Συνεχίζουμε με την εφαρμογή της λοσιόν. Αποφεύγουμε την περιοχή των ματιών.

ACTIVE SENSITIVE Απευθύνεται σε όλους τους τύπος δέρματος και σε όλες τις ηλικίες. Για δέρματα ευαίσθητα και αλλεργικά. Προϊόντα υψηλών προδιαγραφών ελεγμένα σε νοσοκομειακό επίπεδο σε συνεργασία με δερματολόγους και αλλεργιολόγους Φυτική σοφορίνη (ανήκει στην οικογένεια οσπρίων) δρα στην ρίζα του προβλήματος και καταπολεμά τις φλεγμονές και καταπραΰνει. Δέντρο της ζωής επιταχύνει την ανάπλαση του δέρματος, διορθώνει την φθορά που έχουν υποστεί τα κύτταρα και προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες. Μετά από ένα μήνα χρήσης των προϊόντων οι ευαισθησίες μειώνονται έως και 62%, οι κοκκινίλες έως και 22%, η αίσθηση κνησμού και τα τσιμπήματα έως και 48%. Η αίσθηση ζέστης έως και 42% και οι ρυτίδες μειώνονται έως και 47% ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΩΔ. 48268 ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Φυτική σοφορίνη Υπόσχεση ομορφιάς πολύ απαλό γαλάκτωμα για το πρόσωπο και τα μάτια. Αφαιρεί απαλά τους ρύπους και το μακιγιάζ. Χαρίζει άμεσα ηρεμία και δροσιά στο δέρμα. Οδηγίες χρήσης Απλώνεται με βαμβάκι σε πρόσωπο και μάτια πρωί και βράδυ και αφαιρείται με βρεγμένο βαμβάκι. ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΚΩΔ. 48726 ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Φυτική σοφορίνη Υπόσχεση ομορφιάς Ιδανική λοσιόν για ευαίσθητα δέρματα. Τονώνει και ολοκληρώνει την διαδικασία του καθαρισμού. προετοιμάζει το δέρμα να δεχτεί τα προϊόντα ομορφιάς. Χαρίζει άνεση στο δέρμα. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ με βαμβάκι. Συνιστάται να ταμποναριστεί αμέσως μετά. Κατά τη διάρκεια της ημέρας όταν υπάρχει αίσθηση ζέστης. ΔΡΟΣΕΡΟ ΖΕΛ ΓΙΑ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ ΚΩΔ. 49119 ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Φυτική σοφορίνη Υπόσχεση ομορφιάς Απευθύνεται σε άτομα που παρουσιάζουν ευαισθησία και αλλεργίες στη περιοχή των ματιών. Αφαιρεί το μακιγιάζ και τους ρύπους μα απαλότητα και ασφάλεια. Χαρίζει άνεση, αίσθηση δροσιάς και ξεκούρασης Το + του προϊόντος Η σύνθεση του προϊόντος έχει το ίδιο PH με τα φυσικά δάκρυα. Οδηγίες χρήσης απλώνεται πρωί και βράδυ με βρεγμένο βαμβάκι . Μην τρίβετε τα μάτια.

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΩΔ. 46765 ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Φυτική σοφορίνη Υπόσχεση ομορφιάς Ενυδατώνει και καταπραΰνει. Προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις. Αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ. Μειώνει τις ευαισθησίες έως και 82% Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται κάθε πρωί σε απόλυτα καθαρό δέρμα. ΚΡΕΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΙΣΜΑΤΟΣ ΚΩΔ. 47343 ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Φυτική σοφορίνη, δέντρο της ζωής, βατράχιο που καταπολεμά τις ευρυαγγείες Υπόσχεση ομορφιάς Ενυδατώνει και καταπραΰνει. Ηρεμεί το ευαίσθητο δέρμα. Καταπολεμά τις κοκκινίλες και τις ευρυαγγείες. Προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές επιθέσεις. Το + του προϊόντος μη λιπαρή υφή. Άμεση ανακούφιση. Μείωση στις κοκκινίλες μετά από ένα μήνα χρήσης του προϊόντος έως και 41%. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται κάθε πρωί σε απόλυτα καθαρό δέρμα. Η εφαρμογή ολοκληρώνεται με απαλές θωπείες. ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΩΔ. 62274 ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Φυτική σοφορίνη, δέντρο της ζωής, βούτυρο καριτέ. Έλαιο τζοτζομπά και έλαιο λίας (θρεψη) Υπόσχεση ομορφιάς Ενυδατώνει και ηρεμεί το ευαίσθητο δέρμα. Προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές επιθέσεις. Μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Κάνει το δέρμα απαλό και λαμπερό. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται κάθε πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα. Η εφαρμογή ολοκληρώνεται με απαλές θωπείες. ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΗ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ ΚΩΔ. 50051 ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Φυτική σοφορίνη Υπόσχεση ομορφιάς Ηρεμεί σε βάθος το δέρμα. Ρυθμίζει τις φλογώσεις. Λειαίνει το δέρμα. Καταπολεμά τις σακούλες κάτω από τα μάτια και τα σημάδια κούρασης. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται κάθε πρωί σε καθαρό δέρμα με απαλές κινήσεις από την εσωτερική κόγχη του ματιού προς τους κροτάφους. Το + του προϊόντος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μάσκα αφού μπει στο ψυγείο για 20΄. Απλώστε μια παχύρευστη στρώση. Ξαπλώστε και χαλαρώστε. Εάν χρειαστεί ταμπονάρετε το πλεόνασμα.

ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ ΚΩΔ. 49568 ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Φυτική σοφορίνη, βιταμίνη Ε Υπόσχεση ομορφιάς ενυδατώνει και ηρεμεί το δέρμα. Μειώνει τις ρυτίδες. Φωτίζει την περιοχή γύρω από τα μάτια. Χαρίζει νεανικότητα στο δέρμα με ασφάλεια. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται κάθε πρωί και βράδυ σε καθαρό δέρμα. Απλώνεται με τα ακροδάχτυλα κάνοντας απαλές πιέσεις από την εσωτερική κόγχη του ματιού προς τα έξω. ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΚΩΔ. 47437 ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Φυτική σοφορίνη Υπόσχεση ομορφιάς ενυδατώνει και ηρεμεί το δέρμα. 22% μείωση της ευαισθησίας του δέρματος, 76% μείωση της θερμοκρασίας (φλόγωση) του δέρματος, 38% αύξηση της υγρασίας του δέρματος. Οδηγίες χρήσης απλώνεται σε παχύρρευστη στρώση σε καθαρό δέρμα. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Δρα για 5’ το πλεόνασμα ξεβγάζεται ή ταμπονάρεται με χαρτομάντιλο. Χρησιμοποιείται 2 φορές την εβδομάδα ή όποτε το έχει ανάγκη το δέρμα.

SEBOSPECIFIC Για μικτά και λιπαρά δέρματα Φλαβονοειδή από το φυτό σκουτελάρια που έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση, καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, έχουν λευκαντικές ιδιότητες και ελαφρά αντηλιακή δράση. Τανίνες από πράσινο τσάι που βοηθούν στην αποτοξίνωση. ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΑΠΟΛΕΠΙΣΤΙΚΟ ΚΩΔ. 38948 ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ σκουτελάρια, αιθέριο έλαιο σάνταλου για εξαγνισμό, αφλόια που προστατεύει από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Υπόσχεση ομορφιάς καθαρίζει και απολεπίζει το δέρμα απαλά, εμποδίζει την επανεμφάνιση της λιπαρότητας. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά πρωί και βράδυ σε βρεγμένο δέρμα και βρεγμένα χέρια αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ξεβγάζεται με άφθονο νερό. ΑΠΑΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ ΚΩΔ. 36613 ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Φλαβονοειδή από το φυτό σκουτελάρια Υπόσχεση ομορφιάς/Χαρακτηριστικά καθαρισμός και εξαγνισμός του δέρματος απαλά και σε βάθος, απομακρύνει τους ρύπους και το πλεονάζον σμήγμα χωρίς να ταλαιπωρεί το δέρμα. Για δέρματα που προτιμούν την ζελ υφή και την επαφή με το νερό. ΛΟΣΙΟΝ 2-1 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΑΤ ΟΨΗ ΚΩΔ. 35832 ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ σκουτελάρια Υπόσχεση ομορφιάς/Χαρακτηριστικά δροσερή υφή. Καθαρίζει τους ρύπους το μακιγιάζ και απομακρύνει το πλεονάζον σμήγμα. Καταπολεμά την γυαλάδα. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά πρωί και βράδυ με βαμβάκι αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΥΑΛΑΔΑΣ ΚΩΔ. 16451 ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Φυτικά φλαβονοειδή και αφλόια. Υπόσχεση ομορφιάς/Χαρακτηριστικά ενυδατώνει ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζει την υπερέκκριση σμήγματος. Μειώνει την γυαλάδα και ενισχύει την αντοχή του δέρματος ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες (ένταση, ζέστη, στρες ) Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά, κάθε πρωί αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

2-1 ΛΟΣΙΟΝ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΝ ΚΩΔ. 67072 Για δέρματα με ατέλειες και ανοιχτούς πόρους. ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Φυτικά φλαβονοειδή από το φυτό σκουτελάρια και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού. Υπόσχεση ομορφιάς/Χαρακτηριστικά καθαρίζει τέλεια το δέρμα από τους ρύπους και το μακιγιάζ. Απαλλάσσει τους πόρους από το πλεονάζον σμήγμα. Ρυθμίζει την λιπαρότητα. Κάνει σύσφιγξη των διεσταλμένων πόρων. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά, κάθε πρωί και βράδυ με βαμβάκι αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΝ ΚΩΔ. 66837 ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Φυτικά φλαβονοειδή από το φυτό σκουτελάρια και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού. Υπόσχεση ομορφιάς/Χαρακτηριστικά Ενυδατώνει. Κλείνει τους ανοιχτούς πόρους. Βελτιώνει την υφή του δέρματος. Ενεργεί προοδευτικά και επαναφέρει το δέρμα στο να αποκτήσει ένα περισσότερο κανονικό PH. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά, κάθε πρωί και βράδυ με βαμβάκι αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

HYDRA WHITE Για όλους τους τύπους δέρματος και σε ηλικίες από 25-30 και άνω. Για άτομα που αναζητούν μια λευκαντική κρέμα που ταυτόχρονα να είναι και ενυδατική. Γλυκόριζα που έχει την ιδιότητα να ρυθμίζει την υπερέκκριση μελανίνης στη ρίζα αναχαιτίζοντας του δράση του ενζύμου TYRISINASE που είναι υπεύθυνο για την υπερχρωμάτωση του δέρματος. Φυτικοί οσμολύτες από σφένδαμο που ενυδατώνουν συνεχώς το δέρμα. Αφλόια που προστατεύει από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και επανορθώνει. ΑΦΡΩΔΕΣ ΖΕΛ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΩΔ. 08031 ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Γλυκόριζα αφλόια, φυτικούς οσμολύτες Υπόσχεση ομορφιάς/Χαρακτηριστικά διπλή δράση. Καθαρίζει σε βάθος, ενυδατώνει και αφαιρεί απαλά τους ρύπους και το μακιγιάζ, αφαιρεί τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα. Για δέρμα απόλυτα καθαρό και φωτεινό. Οδηγίες χρήσης καθημερινά πρωί και βράδυ σε βρεγμένο δέρμα. Απλώνεται με ανοδικές κυκλικές κινήσεις, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και ξεβγάζεται με άφθονο νερό. ΛΟΣΙΟΝ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ ΚΩΔ. 08249 ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Γλυκόριζα αφλόια, φυτικούς οσμολύτες Υπόσχεση ομορφιάς/Χαρακτηριστικά Ολοκληρώνει την διαδικασία του καθαρισμού. Τονώνει το δέρμα, δίνει λάμψη και φωτεινότητα. Προετοιμάζει το δέρμα να δεχτεί τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης ομορφιάς. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά, κάθε πρωί και βράδυ με βαμβάκι, ταμποναριστά , αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών μετά το ζελ ντεμακιγιάζ. ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ ΚΩΔ. 07857 ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Γλυκόριζα αφλόια, φυτικούς οσμολύτες Υπόσχεση ομορφιάς/Χαρακτηριστικά Ευχάριστη υφή ανάμεσα σε πούδρα και κρέμα. Ενυδατώνει και λειαίνει το δέρμα έως και 45%. Κάνει την επιδερμίδα ομοιόμορφη και φωτεινή. Αυξάνει την κυτταρική αναγέννηση κατά 15%. Μειώνει τις κηλίδες έως και 91%. Προλαμβάνει την εμφάνιση νέων κηλίδων. Οδηγίες χρήσης απλώνεται καθημερινά, κάθε πρωί και βράδυ με απαλές θωπείες σε πρόσωπο και λαιμό. ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ ΚΩΔ. 08149 ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Γλυκόριζα αφλόια, φυτικούς οσμολύτες Υπόσχεση ομορφιάς/Χαρακτηριστικά Ευχάριστη ζελ υφή. Ενυδατώνει μειώνει τις κηλίδες . φωτίζει το δέρμα. Προλαμβάνει την εμφάνιση νέων κηλίδων. Οδηγίες χρήσης απλώνεται καθημερινά κάτω από την κρέμα, πρωί και βράδυ σε όλο το πρόσωπο ή τοπικά όπου υπάρχουν κηλίδες αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

HYDRA VEGETAL Για δέρματα κανονικά/μικτά ή και αφυδατωμένα Εκχύλισμα σφένδαμος που επαναφέρει στο δέρμα τα χαμένα αποθέματα υγρασίας και το βοηθάει να τα διατηρεί. ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΩΔ.70395 Εκχύλισμα σφένδαμος, αμαμελίδα Υπόσχεση ομορφιάς απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ. Ενυδατώνει το δέρμα. Προετοιμάζει το δέρμα για την εφαρμογή των προϊόντων ομορφιάς. Το + του προϊόντος βελούδινη υφή που δημιουργεί αίσθηση απαλότητας στο δέρμα Οδηγίες χρήσης πρωί και βράδυ με βαμβάκι σε πρόσωπο και λαιμό ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΚΩΔ. 66105 Εκχύλισμα σφένδαμος, αμαμελίδα Υπόσχεση ομορφιάς προετοιμάζει το δέρμα για τα προϊόντα ομορφιάς, τελειοποιεί τον καθαρισμό, ενυδατώνει και αναζωογονεί. Το + του προϊόντος η σύνθεση του αφήνει αίσθηση φρεσκάδας. Οδηγίες χρήσης πρωί και βράδυ με βαμβάκι σε πρόσωπο και λαιμό αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. ΔΡΟΣΕΡΟ ΖΕΛ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ (χωρίς σαπούνι) ΚΩΔ. 71911 Εκχύλισμα σφένδαμος, αμαμελίδα Υπόσχεση ομορφιάς απομακρύνει τους ρύπους και καθαρίζει σε βάθος. Οδηγίες χρήσης απλώνεται πρωί και βράδυ σε υγρό δέρμα με κυκλικές κινήσεις αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ξεβγάζεται με άφθονο νερό. Στεγνώστε το δέρμα μετά το ξέβγαλμα για να αποφύγετε την αφυδάτωση. Συνεχίστε με την τονωτική λοσιόν. 24Η ΚΡΕΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΚΩΔ. 67905 Εκχύλισμα σφένδαμος, αγαύη που ‘’παγιδεύει’’ διατηρεί την υγρασία στο δέρμα, βούτυρο καριτέ για επανόρθωση, αμαμελίδα με καταπραϋντικές ιδιότητες. Υπόσχεση ομορφιάς έντονη ενυδάτωση σε βάθος για 24 ώρες, καταπολέμα τις λεπτές γραμμές που προκαλούνται από την αφυδάτωση, το δέρμα λάμπει από ομορφιά Οδηγίες χρήσης απλώνεται πρωί και βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

ΟΡΟΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΚΩΔ. 70086 Εκχύλισμα σφένδαμος, αλόη (ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες) αγαύη ,κ βούτυρο καριτέ. Υπόσχεση ομορφιάς ενυδατώνει σε βάθος από την πρώτη εφαρμογή και μεταφέρει την υγρασία σε όλα τα στρώματα του δέρματος. Το δέρμα σφύζει από ζωντάνια. Το + του προϊόντος λεπτόρρευστη υφή που απορροφάται αμέσως. Διπλή συγκέντρωση στα ενυδατικά εκχυλίσματα. Άμεση ενυδάτωση σε βάθος κατά +104% Οδηγίες χρήσης απλώνεται κάθε πρωί σε πρόσωπο και λαιμό αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις κρέμες. ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΡΥΤΙΔΩΝ ΚΩΔ. 68940 Εκχύλισμα σφένδαμος και αγαύη για ενυδάτωση και υαλουρονικό οξύ που έχει την ιδιότητα να ‘’γεμίζει ‘’ τις ρυτίδες. Υπόσχεση ομορφιάς έντονη ενυδάτωση και σε βάθος μακράς διαρκείας. Άμεση μείωση ρυτίδων. Δέρμα φωτεινό που σφύζει από υγεία. Οδηγίες χρήσης απλώνεται πρωί και βράδυ σε όλο το πρόσωπο ή τοπικά όπου υπάρχουν ρυτίδες αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Το προϊόν αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ. ΠΡΟΣΟΧΗ Χρησιμοποιείται πάνω από την κρέμα. ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΝΕΡΟ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ MICELLAIRE 2-1 ΚΩΔ. 18509 Εκχύλισμα σφένδαμος και αγαύη για ενυδάτωση και αμαμελίδα με καταπραϋντικές ιδιότητες Υπόσχεση ομορφιάς μία μόνο κίνηση απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ, τονώνει και ενυδατώνει το δέρμα χωρίς να διαταράσσει το PH . Προετοιμάζει το δέρμα για την εφαρμογή των προϊόντων ομορφιάς Οδηγίες χρήσης πρωί και βράδυ με βαμβάκι σε πρόσωπο, μάτια και λαιμό . Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα

NUTRITIVE VEGETAL Για ξηρά έως πολύ ξηρά δέρματα Εκχύλισμα φλαμουριάς που προσφέρει στο δέρμα τα απαραίτητα λιπίδια εξωτερικά αλλά και ενεργοποιεί τους μηχανισμούς του δέρματος να τα παράγουν εκ νέου εκ των έσω. ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΩΔ. 50354 Εκχύλισμα φλαμουριά και έλαιο από γλυκό αμύγδαλο Υπόσχεση ομορφιάς απαλά καθαρίζει το δέρμα από τους ρύπους και το μακιγιάζ και το κάνει βελούδινο και απαλό. Προετοιμάζει το δέρμα για την εφαρμογή των προϊόντων περιποίησης. Οδηγίες χρήσης απλώνεται με βαμβάκι σε πρόσωπο λαιμό πρωί και βράδυ. Ολοκληρώστε τον καθαρισμό με την εφαρμογή της λοσιόν. Δεν χρησιμοποιείται στην περιοχή των ματιών. ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΚΩΔ. 51309 Εκχύλισμα φλαμουριά Υπόσχεση ομορφιάς τονώνει ενυδατώνει , θρέφει το δέρμα και ολοκληρώνει την διαδικασία του καθαρισμού. Οδηγίες χρήσης απλώνεται με βαμβάκι σε πρόσωπο και λαιμό πρωί και βράδυ μετά το γαλάκτωμα . 24Η ΚΡΕΜΑ ΤΡΟΦΗΣ ΚΩΔ. 46970 Εκχύλισμα φλαμουριά, έλαιο μακαντέμια για τροφή, βούτυρο καριτέ για επανόρθωση και αμαμελίδα για ενυδάτωση και καταπραϋντικές ιδιότητες. Υπόσχεση ομορφιάς θρέφει άμεσα το δέρμα και για 24 ώρες, αποτρέπει την αίσθηση του ‘’τραβήγματος’’, αφήνει το δέρμα απαλό βελούδινο και ‘’άνετο’’. Το + του προϊόντος μη λιπαρή υφή. Οδηγίες χρήσης απλώνεται κάθε πρωί στο πρόσωπο και στο λαιμό σε απόλυτα καθαρό δέρμα αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών με απαλές θωπείες ( χτυπηματάκια) για να ενισχύσετε την κυκλοφορία του αίματος και να βοηθήσετε στην καλύτερη απορρόφηση του προϊόντος. ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΡΕΨΗΣ ΚΩΔ. 47846 Εκχύλισμα φλαμουριά, έλαιο μακαντέμια για τροφή, βούτυρο καριτέ για επανόρθωση και αμαμελίδα για ενυδάτωση και καταπραϋντικές ιδιότητες. Υπόσχεση ομορφιάς Τρέφει και επανορθώνει το δέρμα όλη τη διάρκεια της νύκτας. Αποτρέπει την αίσθηση του ‘’τραβήγματος’’. Δέρμα βελούδινο απαλό και φανερά πιο νεανικό. Οδηγίες χρήσης απλώνεται κάθε βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Για να μεγιστοποιήσετε την απορρόφηση μπορείτε να ζεστάνετε το προϊόν στις παλάμες σας πριν την εφαρμογή.

PURE SYSTEM Για δέρματα με προβλήματα ακμής ανεξαρτήτου ηλικίας. Σαλικυλικό οξύ που έχει αντιβακτηριδιακή δράση και βιολογική αλόη με επανορθωτικές ιδιότητες. Η σειρά συστήνεται στη Γαλλία από δερματολόγους. ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΩΔ. 34572 Εκχύλισμα Σαλικυλικό οξύ, βιολογική αλόη Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά απομακρύνει το πλεονάζον σμήγμα και καθαρίζει σε βάθος. ‘’Ξεμπλοκάρει’’ τους πόρους και μειώνει τα μαύρα στίγματα και αποτρέπει την επανεμφάνισή τους. Το προϊόν δεν περιέχει σαπούνι και δεν στεγνώνει το δέρμα. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά πρωί και βράδυ σε βρεγμένο δέρμα-πρόσωπο, πλάτη ή όπου υπάρχει ακμήαποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και ξεβγάζεται με άφθονο νερό. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΚΩΔ. 35539 Εκχύλισμα Σαλικυλικό οξύ, βιολογική αλόη Υπόσχεση ομορφιάς/χαρακτηριστικά Υφή ζελ χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Απομακρύνει το πλεονάζον σμήγμα και καθαρίζει σε βάθος χωρίς να στεγνώνει το δέρμα. Ξεμπλοκάρει και καθαρίζει τους πόρους. Δίνει λεία και ματ όψη στο δέρμα. Μειώνει τη ερυθρότητα από τα σπυράκια. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά πρωί και βράδυ σε στεγνό δέρμα με τη βοήθεια βαμβακιού αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. ΚΡΕΜΑ 4-1 ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΚΩΔ. 36550 Εκχύλισμα Σαλικυλικό οξύ, βιολογική αλόη Υπόσχεση ομορφιάς μειώνει τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα. Ρυθμίζει την υπερέκκριση σμήγματος. Απαλύνει την υφή του δέρματος. Χαρίζει ματ όψη για 8 ώρες. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά πρωί και βράδυ σε στεγνό και απόλυτα καθαρό δέρμα δέρμα αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

INOSITOL VEGETAL Σειρά πρόληψης που απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος από την ηλικία των 25. Πράσινο ρύζι που βάζει σε λειτουργία την κυτταρική αναπνοή και ενδυναμώνει την παραγωγή πρωτεϊνών. Πεπτίδια ρυζιού που επαναδραστηριοποιούν την ενέργεια των κυττάρων, κηραμίδια ρυζιού που προστατεύουν την μεμβράνη των κυττάρων. ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΚΩΔ. 41195 Εκχύλισμα INOSITOL VEGETAL από πράσινο ρύζι Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά δροσερή κρέμα ημέρας με μη φαγεσωρογόνο σύνθεση. Ιδανική ακόμα και για μικτά/ λιπαρά δέρματα. Βελούδινη υφή. Ενυδατώνει , βοηθάει στην καλύτερη αναπνοή των κυττάρων, ενισχύει την άμυνα του δέρματος, λειαίνει τις πρώτες ρυτίδες έκφρασης. Αύξηση κατά 84% στην παραγωγή πρωτεϊνών του δέρματος, 95% αύξηση της υγρασίας, 85% απαλότητα, 62% αύξηση της ενέργειας των κυττάρων. Αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ. Κυκλοφορεί και ανταλλακτικό κωδ. 41707( οικολογική κίνηση) Οδηγίες χρήσης απλώνεται κάθε πρωί σε απόλυτα καθαρό δέρμα σε πρόσωπο και λαιμό. ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΛΑΜΨΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΚΩΔ. 41101 Εκχύλισμα INOSITOL VEGETAL από πράσινο ρύζι AHA οξέα φρούτων από λεμόνι, ολιγοσάκχαρα μήλου. Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά βελούδινη υφή που εμπεριέχει πέρλες για λάμψη. Ενυδατώνει δίνει λάμψη, λειαίνει τις πρώτες ρυτίδες , ενισχύει την άμυνα των κυττάρων. Μετά από 8 μέρες χρήσης παρατηρείται λείανση έως και 86% και μετά από 15 μέρες το δέρμα έχει αναζωογονηθεί και ακτινοβολεί από ζωντάνια. Οδηγίες χρήσης απλώνεται κάθε πρωί σε απόλυτα καθαρό δέρμα με απαλές θωπείες από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω (κροτάφους) αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΚΩΔ.41403 Εκχύλισμα INOSITOL VEGETAL από πράσινο ρύζι, πεπτίδια ρυζιού, κηραμίδια ρυζιού. Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά Βελούδινη υφή. Ενυδατώνει , βοηθάει στην καλύτερη αναπνοή των κυττάρων, ενισχύει την άμυνα του δέρματος. Καταπολεμά τις ρυτίδες στην ρίζα και αφαιρεί την ένταση και την κουρασμένη έκφραση του προσώπου. Οδηγίες χρήσης απλώνεται κάθε βραδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα με απαλές θωπείες από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω (κροτάφους) αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, κάνοντας μασάζ μέχρι να απορροφηθεί το προϊόν. ΕΙΔΙΚΗ ΛΕΙΑΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ ΚΩΔ.30612 Εκχύλισμα INOSITOL VEGETAL από πράσινο ρύζι, γκίνγκο μπιλόμπα . Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά καταπολεμά τα πρώτα σημάδια του χρόνου από την περιοχή των ματιών. Λειαίνει το δέρμα και καταπολεμά τις ρυτίδες. Μειώνει τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους. Λειαίνει τις ρυτίδες έως και 79% Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ από την εσωτερική κόχη του ματιού προς τα έξω, με απαλές κινήσεις.

PURE CALENDULA Από την ηλικία των 30 για όλους τους τύπους δέρματος. Προϊόν υψηλής ποιότητας σε πολύ προσιτή τιμή Εκχύλισμα καλέντουλα βιολογικής καλλιέργειας με αναζωογονητικές, αναπλαστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, σουσαμέλαιο, σογιέλαιο, ηλιέλαιο για τροφή και αφλόια με επανορθωτικές ιδιότητες. ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ/ΝΥΚΤΟΣ ΚΩΔ.14520 Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά Κρεμώδη υφή που ‘λιώνει’ ερχόμενη σε επαφή με το δέρμα. Ενισχύει την άμυνα του δέρματος, ενυδατώνει και θρέφει. Μειώνει τις ρυτίδες και επανορθώνει. Μέρα με τη μέρα το δέρμα αναζωογονείται. Οδηγίες χρήσης χρησιμοποιείται καθημερινά πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα, με κινήσεις από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω κάνοντας στο τέλος απαλές θωπείες

LIFTING BIO 100% ΦΥΣΙΚΟ ΑΡΩΜΑ Από την ηλικία των 30. Με εκχύλισμα Αλφά Αλφά ισχυρό αντιγηραντικό συστατικό ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ/ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΩΔ.42366 Εκχύλισμα Αλφά Αλφά ισχυρό αντιγηραντικό συστατικό που αναδομεί το κολλαγόνο του δέρματος. Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά ελαφρά κρεμώδη υφή. Δυναμώνει το δέρμα, το προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις, ενυδατώνει, λειαίνει τις ρυτίδες. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ Οδηγίες χρήσης Κάθε πρωί σε απόλυτα καθαρό δέρμα, σε πρόσωπο κ λαιμό από μέσα προς τα έξω. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ/ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ ΚΩΔ.42366 Εκχύλισμα Αλφά Αλφά ισχυρό αντιγηραντικό συστατικό που αναδομεί το κολλαγόνο του δέρματος Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά βελούδινη υφή. Ενυδατώνει, θρέφει, λειαίνει τις ρυτίδες και αναζωογονεί. Οδηγίες χρήσης Κάθε βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα, σε πρόσωπο κ λαιμό από μέσα προς τα έξω. ΕΝΕΡΓΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΤΙΩΝ ΚΩΔ.51854 Εκχύλισμα καλέντουλα, αμαμελίδα, χαμομήλι, αμύγδαλο και αλόη. Υπόσχεση ομορφιάς/ χαρακτηριστικά ενυδατώνει, προστατεύει, καταπολεμά τα σημάδια της κούρασης σακούλες και μαύρους κύκλους. Ξαναδίνει στα μάτια μας την χαμένη τους λάμψη. Οδηγίες χρήσης Κάθε πρωί σε απόλυτα καθαρό δέρμα με απαλές λειαντικές κινήσεις.

SERUM VEGETAL Από την ηλικία των 40 για όλους τους τύπους δέρματος Εκχύλισμα ολιγοσάκχαρα μήλου. Δραστικό συστατικό που βρίσκεται στην καρδιά της πηκτίνης του μήλου που διεγείρουν τις καντερίνες, δηλ. τις πρωτεΐνες συγκόλλησης που υπάρχουν στο δέρμα και είναι σημαντικές για τη συνοχή των κυττάρων του. Αποτέλεσμα: Η επιφάνεια του δέρματος λειαίνει, οι ήδη υπάρχουσες ρυτίδες μειώνονται σημαντικά και αναδεικνύεται η λάμψη του! ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΛΕΙΑΝΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΩΔ. 73433 Εκχύλισμα ολιγοσάκχαρα μήλου και εκχύλισμα από άνθη καλαμποκιού Υπόσχεση ομορφιάς απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ, λειαίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, αφήνει το δέρμα απαλό και λαμπερό. Το + του προϊόντος ρευστή βελούδινη υφή με άρωμα φρεσκάδας Οδηγίες χρήσης : απλώνεται με βαμβάκι σε πρόσωπο λαιμό και μάτια πρωί και βράδυ. Ολοκληρώστε τον καθαρισμό με την εφαρμογή της λοσιόν ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΛΑΜΨΗΣ ΚΩΔ. 72303 Εκχύλισμα ολιγοσάκχαρα μήλου άνθη καλαμποκιού, οξέα φρούτων (λεμόνι) Υπόσχεση ομορφιάς ολοκληρώνει την διαδικασία του καθαρισμού, καταπολεμά τα σημάδια της κούρασης, κάνει απαλή απολέπιση δίνει λάμψη και βελτιώνει την υφή του δέρματος Οδηγίες χρήσης απλώνεται με βαμβάκι ταμποναριστά κάθε πρωί και βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΛΑΜΨΗΣ ΚΩΔ. 73952 Εκχύλισμα ολιγοσάκχαρα μήλου, αφλόια που προστατεύει από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και επανορθώνει, βούτυρο καριτέ, άνθη καλαμποκιού Υπόσχεση ομορφιάς ενυδατώνει, μειώνει τις ρυτίδες, προστατεύει από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και δίνει λάμψη στο δέρμα. Αποτελέσματα ομορφιάς λάμψη +85% , μείωση ρυτίδων +73% , δέρμα απαλό +92% Οδηγίες χρήσης απλώνεται κάθε πρωί σε πρόσωπο και λαιμό σε απόλυτα καθαρό δέρμα από το εσωτερικό μέρος του προσώπου προς τα έξω.

ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΛΑΜΨΗΣ ΔΠ. 20 ΚΩΔ. 75807 Εκχύλισμα ολιγοσάκχαρα μήλου, αφλόια που προστατεύει από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και επανορθώνει, άνθη καλαμποκιού. Υπόσχεση ομορφιάς ενυδατώνει, μειώνει τις ρυτίδες, προστατεύει από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και την φωτογήρανση που προκαλείτε από τις ακτίνες UVA UVB. Δίνει λάμψη στο δέρμα. Οδηγίες χρήσης απλώνεται κάθε πρωί σε πρόσωπο και λαιμό σε απόλυτα καθαρό δέρμα από το εσωτερικό μέρος του προσώπου προς τα έξω αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ ΛΑΜΨΗΣ ΚΩΔ. 74422 Εκχύλισμα ολιγοσάκχαρα μήλου άνθη καλαμποκιού, μανιτάρι σιτακέ που βοηθάει στην αναγέννηση των κυττάρων, σουσαμέλαιο και έλαιο σόγιας για θρέψη. Υπόσχεση ομορφιάς ενυδατώνει, μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, βοηθάει στην αναγέννηση των κυττάρων , δίνει λάμψη και βελτιώνει την υφή του δέρματος. Οδηγίες χρήσης απλώνεται κάθε βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό σε απόλυτα καθαρό δέρμα από το εσωτερικό μέρος του προσώπου προς τα έξω. ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ ΛΑΜΨΗΣ ΚΩΔ. 74831 Εκχύλισμα ολιγοσάκχαρα μήλου άνθη καλαμποκιού, αλόη με καταπραϋντικές ιδιότητες, σουσαμέλαιο και έλαιο σόγιας για θρέψη, κάστανο και καφέ με αποσυμφορητικές ιδιότητες Υπόσχεση ομορφιάς ενυδατώνει, μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές στο πόδι της χήνας, μειώνει τους μαύρους κύκλους χάρη στις φυτικές μικροπέρλες που περιέχει και καταπολεμά τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Αποτελέσματα ομορφιάς 3 αντιγηραντικές δράσεις : μείωση των ρυτίδων στο πόδι της χήνας -91% Καταπολέμηση των μαύρων κύκλων κ λάμψη -83% Μείωση στις σακούλες κ στα πρηξίματα -82% Οδηγίες χρήσης απλώνεται πρωί και βράδυ στο κάτω μέρος του ματιού μέχρι το πόδι της χήνας με απαλές κινήσεις από μέσα προς τα έξω.

SERUM VEGETAL FORCE+ Από την ηλικία των 40 για όλους τους τύπους δέρματος Εκχύλισμα κόμμι ακακίας που έχει την ιδιότητα να γεμίζει τις ρυτίδες ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς του δέρματος να παράγουν εκ νέου κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ +46%. Ολιγοσάκχαρα μήλου. Δραστικό συστατικό που βρίσκεται στην καρδιά της πηκτίνης του μήλου που διεγείρουν τις καντερίνες, δηλ. τις πρωτεϊνες συγκόλλησης που υπάρχουν στο δέρμα και είναι σημαντικές για τη συνοχή των κυττάρων του. ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΣΦΡΙΓΟΣ FORCE+ ΚΩΔ. 75281 Εκχύλισμα κόμμι ακακίας, ολιγοσάκχαρα μήλου, αφλόια που προστατεύει από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και επανορθώνει, άνθη καλαμποκιού, σουσαμέλαιο και έλαιο σόγιας για θρέψη και βούτυρο καριτέ για επανόρθωση. Υπόσχεση ομορφιάς Διπλό αποτέλεσμα αντιρυτιδική δράση και συσφικτικά αποτελέσματα. Ενισχύει την σύνθεση κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος και δρα από μέσα προς τα έξω καταπολεμώντας τα σημάδια της γήρανσης. Μεγάλη διεισδυτικότητα με άμεσα αποτελέσματα διαρκείας. Ενυδατώνει . Μειώνει ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες. Αυξάνει την πυκνότητα του δέρματος. Προστατεύει από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Δίνει λάμψη και σφρίγος στο δέρμα μας. Αποτελέσματα ομορφιάς μείωση ρυτίδων -87% Τόνωση και σφρίγος +78% Αύξηση της ελαστικότητας +70% Οδηγίες χρήσης απλώνεται κάθε πρωί σε πρόσωπο και λαιμό σε απόλυτα καθαρό δέρμα από το εσωτερικό μέρος του προσώπου προς τα έξω αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ ΓΙΑ ΣΦΡΙΓΟΣ FORCE+ ΚΩΔ. 71375 Εκχύλισμα Υψηλή συμπύκνωση σε κόμμι ακακίας κ ολιγοσάκχαρα μήλου, άνθη καλαμποκιού, σουσαμέλαιο και έλαιο σόγιας για θρέψη και βούτυρο καριτέ για επανόρθωση. Υπόσχεση ομορφιάς μεγάλη διεισδυτικότητα με άμεσα αποτελέσματα διαρκείας. Ενυδατώνει . Μειώνει ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες. Αυξάνει την πυκνότητα του δέρματος. Επανορθώνει τα κύτταρα που ήδη έχουν υποστεί φθορά. Δίνει λάμψη και σφρίγος στο δέρμα μας. Νύκτα με νύκτα το δέρμα ανακτά την χαμένη του νεότητα. Αποτελέσματα ομορφιάς μείωση ρυτίδων -87% Τόνωση και σφρίγος +78% Δέρμα πιο ανθεκτικό +78% Οδηγίες χρήσης απλώνεται κάθε βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό σε απόλυτα καθαρό δέρμα από το εσωτερικό μέρος του προσώπου προς τα έξω με κυκλικές κινήσεις

ΕΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΘΙΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΚΩΔ. 02103 Εκχύλισμα κόμμι ακακίας, ολιγοσάκχαρα μήλου, αφλόια που προστατεύει από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και επανορθώνει, άνθη καλαμποκιού. Υπόσχεση ομορφιάς Ενυδάτωση του δέρματος. Μείωση “ γέμισμα” των ρυτίδων, αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος. Τόνωση του δέρματος. Μετά από ένα μήνα εφαρμογής του προϊόντος το δέρμα μας είναι φανερά πιο νεανικό. Το + του προϊόντος μείωση του βάθους των ρυτίδων κατά 85% 1 ώρα μετά την εφαρμογή. Ματ τελείωμα. Εξαιρετική βάση μακιγι

Add a comment

Related pages

Yves Rocher - Cosmétique Végétale® - (Φυτική ...

Ανακαλύψτε… Τις Συμβούλους Ομορφιάς. Μάθετε για... Τα προνόμια των μελών Yves Rocher ...
Read more

Tehnologia Comerciala La Nivelul Magazinului Yves Rocher ...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ yves rocher teoros ... ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ teoros (mlm) yves rocher 2014-15
Read more

Catalogo de yves rocher - Documents

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ yves rocher teoros ... ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ teoros (mlm) yves rocher 2014-15
Read more

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ...

Γνωριμία με την ΤΕΟΡΟΣ –yves rocher . Γνωρίστε τα οφέλη των ... teoros.....yves rocher greece 463 views.
Read more

Yves Rocher Greece - Τεορός ΑΒΕΕ

Yves Rocher Greece - Τεορός ΑΒΕΕ, Athínaion, Greece. 10,437 likes · 790 talking about this · 761 were here. Η ΤΕΟΡΟΣ ΑΒΕΕ ...
Read more

Yves Rocher Debbie de beaute 2 - YouTube

... 50 χρόνια τους επιστήμονες των εργαστηρίων της yves rocher . ... teoros.....yves rocher greece 648 ...
Read more

YvesRocher.gr - Υγεία και Ομορφιά;

YVES ROCHER:WORLDWIDE. Yves-Rocher Global ΤΕΟΡΟΣ ΑΒΕΕ - ΟΜΙΛΟΥ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ © 2000 - 2001 ...
Read more