Wat is FITapp4you?

43 %
57 %
Information about Wat is FITapp4you?
Health & Medicine

Published on March 6, 2014

Author: fitapp4you

Source: slideshare.net

Description

FITapp4you is dé App voor jouw sportschool, fitness- of healthclub. Grote investeringen in een App behoren tot het verleden. Voor een maandelijks bedrag heb je een zeer complete App die ledenbehoud, directe communicatie en gratis marketing oplevert.

Met FITapp4you wordt samen sporten eenvoudiger, omdat het een reserveringssysteem bevat dat gekoppeld is aan facebook en twitter. Na het aanmelden voor een groepsles, is het mogelijk om vrienden eenvoudig uit te nodigen.

Ook behoort het verzenden van Pushberichten tot de mogelijkheden. Dit kan eenvoudig naar alle leden, gespecificeerd op onderwerp, of naar één of meerdere individuen tegelijkertijd.

Door de diepe social media integratie genereren leden veel berichten op Facebook en Twitter, waarin de naam van jouw sportclub wordt genoemd. Uit onderzoek van Forrester blijkt dat slechts 12% van de mensen een social media bericht vanuit een bedrijf als betrouwbaar ervaart. Daarentegen vertrouwt 70% aanbevelingen van vrienden!

Lees meer op www.fitapp4you.nl of neem contact op met Ivar Roos (ivar@fitapp4you.nl)

“Leden zorgen met FITapp4you voor een boost aan naamsbekendheid. Daar kan geen flyer tegenop.”

Met FITapp4you beschik je over: Een dashboard waar je alles zelf kan bedienen. Een native App voor je leden op iPhone en Android.

FITapp4you richt zich op: Ledenbehoud Directe Communicatie Besparen op Marketing

Ledenbehoud met FITapp4you: Maak samen sporten eenvoudiger Samen sporten motiveert. Leden kunnen zich mobiel aanmelden voor groepslessen én direct vrienden uitnodigen (of dit delen) via Facebook of Twitter.

Ledenbehoud met FITapp4you: Loyaliteitssysteem: ken en beloon je ambassadeurs

Direct communiceren met FITapp4you: Pushberichten: net als een sms, maar dan gratis, onbeperkt & zelfs naar gesegmenteerde groepen.

Direct communiceren met FITapp4you: Met FITapp4you heb je de beschikking over een volledig reserveringssysteem. Leden zien het lesrooster en melden zich eenvoudig aan op hun smartphone.

Direct communiceren met FITapp4you: Les gewijzigd: Geef wijzigingen automatisch door aan de ingeschreven deelnemers door middel van een pushbericht.

Direct communiceren met FITapp4you: Laat het gezicht van je sportclub zien.

Direct communiceren met FITapp4you: Of het nu gaat om Medewerkers,

Direct communiceren met FITapp4you: Faciliteiten,

Direct communiceren met FITapp4you: Activiteiten,

Direct communiceren met FITapp4you: Foto’s,

Direct communiceren met FITapp4you: Of het laatste Nieuws.

Direct communiceren met FITapp4you: Social Media is overal volledig geïntegreerd.

Direct communiceren met FITapp4you: In FITapp4you gaat communicatie beide kanten op. Leden krijgen de beschikking over een Lof & Kritiek functie: Een digitale ideeënbus met fotobijlage.

Bespaar op marketing met FITapp4you: Door de diepe integratie met Social Media, bereik je de vrienden van je leden. Zonder dat het tijd óf geld kost.

Bespaar op marketing met FITapp4you: Leden loggen in met Facebook, Twitter of creëren een account met hun emailadres. (Meer dan 70% kiest voor Facebook!)

Bespaar op marketing met FITapp4you: Iedere like, reservering van een les, of check-in wordt automatisch met de vrienden van je leden gedeeld. Dit is véél invloedrijker is dan bijvoorbeeld berichten die jij als bedrijf op Facebook plaatst. In hoeverre vertrouw je de volgende bronnen?* Aanbevelingen van vrienden Berichten van bedrijven op Social Media 70% 12% *Bron: Forrester Research Inc.

Wij koppelen met: ClubJoy B.O.S.S. In-Sight Groepslesconcepten Ledenadministratie Voor meer informatie www.fitapp4you.nl Contact Ivar Roos ivar@fitapp4you.nl +31 (0)6 5421 5279

Wij koppelen (binnenkort) met: Coach/SAG Fitnessvoordeelpas MyWellness Cloud Ledenadministratie Retentiesyteem De software achter TechnoGym Benieuwd naar andere specifieke koppelingen? We maken ze graag mogelijk. Neem hiervoor contact op met Ivar: Ivar Roos ivar@fitapp4you.nl +31 (0)6 5421 5279

Add a comment

Related presentations

Related pages

FITapp4you - Android-apps op Google Play

FITapp4you is een gratis App van jouw sportschool, fitnesscentrum of healthclub. ... Altijd op de hoogte van alles wat er gebeurt in Qlife Sint Truiden!
Read more

FITapp4you - Facebook

FITapp4you, Ede. 247 likes · 1 ... Als je dit leest ben je vast al wel bekend met de mogelijkheden van Facebook, maar wat doe jij met je website, YouTube ...
Read more

'FITapp4you' in de App Store - itunes.apple.com

Download FITapp4you en geniet ervan op uw iPhone, iPad en iPod touch. Open menu Sluit menu; Apple; Shopping Bag; Apple; Mac ... Wat is er nieuw in versie 1.5.0
Read more

FITapp4you - Android Apps on Google Play

FITapp4you is een gratis App van jouw sportschool, fitnesscentrum of healthclub. - direct lesrooster en andere informatie raadplegen ...
Read more

Wat is FITapp4you? - Health & Medicine - docslide.nl

FITapp4you is dé App voor jouw sportschool, fitness- of healthclub. Grote investeringen in een App behoren tot het verleden. Voor een maandelijks bedrag ...
Read more

Videos in "FITapp4you Gyms" on Vimeo

FITapp4you Gyms ; Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels. Vimeo. About Vimeo ; Vimeo Blog ; Vimeo Guidelines ;
Read more

FITapp4you - webuildapps.com

Wat wij doen ; Ons werk ... FITapp4you. Webuildapps. Rogier van der Weydestraat 8; 1817 MJ ALKMAAR +31 (0)72 30 30 372;
Read more

Followers of "FITapp4you Gyms" on Vimeo

“FITapp4you Gyms” by FITapp4you has 1 follower and 1 moderator. Browse This Channel . More stuff from ...
Read more

Nieuwe webwinkel

Webshop van de stichting Mediwiet waarbij ook kaarten gekocht kunnen worden voor de lezingen van Wernard Bruining.
Read more