Votar ICV-EUiA a Cerdanyola

25 %
75 %
Information about Votar ICV-EUiA a Cerdanyola

Published on March 6, 2008

Author: jesushn83

Source: slideshare.net

PER QUÈ VOTAR JOAN HERRERA i ICV-EUiA A CERDANYOLA ?

Perquè volem un canvi en el model de mobilitat

PERQUÈ JOAN HERRERA I ICV-EUiA EXIGIRAN L’ELABORACIÓ D’UNA LLEI DE MOBILITAT SOSTENIBLE. Això per una ciutat com la nostra, creuada per diverses infrastructures viàries i ferroviàries, i que té un gran percentatge d’espais naturals, és fonamental.

PERQUÈ EXIGIRÀ LA INVERSIÓ DE 7.000 MILIONS D’€ PER A MODERNITZAR LA XARXA DE RODALIES I REGIONALS. La saturació i el mal servei que patim els ciutadans i ciutadanes de Cerdanyola en agafar la RENFE s’ha d’acabar. ICV-EUiA som l’única garantia, davant de la ineficàcia i manca de voluntat política dels governs tant del PP com del PSOE, per a què aquesta inversió sigui possible.

PERQUÈ HERRERA EXIGIRÀ EL COMPLIMENT DEL PLA FERROVIARI 2014 COM A CONDICIÓ PER A POSSIBLES PACTES El pla garanteix noves línies de tram i de RENFE per a Cerdanyola que descongestionen les ja existents incrementen la freqüència de pas i redueixen el temps de connexió fins a Barcelona.

Perquè volem una ciutat social i per les persones

PERQUÈ EXIGIRÀ EL DESPLEGAMENT DE LA LLEI DE DEPENDÈNCIA INCORPORANT EL FINANÇAMENT SUFICIENT I UN CALENDARI JUST. A Cerdanyola acabem d’aprovar el pla d’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda. El desplegament de la llei de dependència farà que la nostra ciutat sigui una ciutat més justa.

   PERQUÈ APOSTA PER DESPLEGAR LA LLEI DE MEMÒRIA HISTÒRICA I CONTINUAR EXIGINT AL GOVERN POLÍTIQUES DE RECUPERACIÓ I FOMENT DE LA MEMÒRIA DEMOCRÀTICA. La lluita per la democràcia es va lliurar als carrers de pobles i ciutats. Cerdanyola i la seva gent en són un exemple.

PERQUÈ ICV-EUiA ÉS LA ÚNICA FORÇA POLÍTICA QUE PARLA DE LLUITAR CONTRA LES DESLOCALITZACIONS   ICV- EUiA proposa, per garantir la continuïtat dels llocs de treball, la promoció plans d’actuació envers aquells sectors productius que poden ser objecte de reestructuració industrial, amb l’objectiu d’anticipar-se als canvis i condicionar tot ajut públic a l’empresa a la seva continuïtat en el temps.

Perquè som municipalistes i volem una administració propera

   PERQUÈ APOSTA PER UN TRASPÀS DE COMPETÈNCIES ALS AJUNTAMENTS EN AQUELLS TEMES MÉS PROPERS A LA CIUTADANIA. Cerdanyola ha de tenir les màximes competències possibles en matèries com serveis socials i personals, cultura, esports, habitatge o urbanisme.

PERQUÈ TÉ COM A PRIORITAT MILLORAR EL FINANÇAMENT LOCAL, FENT PARTICIPAR ELS AJUNTAMENTS EN LA RECAPTACIÓ D’IMPOSTOS COM L’IVA O L’IRPF. Ciutats com Cerdanyola, per afrontar tots els seus reptes i necessitats necessiten un augment del finançament. ICV-EUiA creiem en la política local.

Perquè volem resoldre els problemes d'acces a l'habitatge i acabar amb l'especulació immobiliària

PERQUÈ JOAN HERRERA DEFENSARÀ AL CONGRÉS UNES POLÍTIQUES DE L’HABITATGE COM LES QUE S’ESTAN APLICANT A CERDANYOLA Amb una aposta decidida per l’ús social del sòl i el lloguer com a fórmules contra l’especulació.

 

PERQUÈ COM VA DIR JOAN HERRERA EN UNA VISITA RECENT A LA NOSTRA CIUTAT, EL CANVI POLÍTIC QUE ES VA PRODUIR A CERDANYOLA L’ANY 2003 S’HA D’ESTENDRE A LA POLÍTICA ESTATAL.       

 

Add a comment

Related pages

Portada - euiacerdanyola | Esquerra Unida i Alternativa ...

Cerdanyola política ... euia cerdanyola, cerdanyola euia, icv euia cerdanyola del vallès ... agafa la papereta de Catalunya Sí Que Es Pot per votar ICV ...
Read more

Cerdanyola.Info

... CiU i ICV/EUiA/MES que entrin ... nou Consistori de cerdanyola per primer cop ... partits que en l'acte d'investidura van votar canvi ...
Read more

Cerdanyola.Info

... Compromís per Cerdanyola es reunia ahir amb ICV-EUiA-MES qui refermava la seva voluntat de votar favorablement a la investidura de Carles Escol ...
Read more

+Iniciativa x Cerdanyola

... que van donar com a resultat molta més pluralitat política a l'ajuntament de Cerdanyola, des d'ICV-EUiA vam apostar per un ... on van votar 2000 ...
Read more

+Iniciativa x Cerdanyola: ICV-EUiA NEGOCIA PROPOSTES PER ...

ICV-EUiA hem negociat i preparat el pressupost, ... on van votar 2000 persones, ... AL·LEGACIONS D'ICV-EUiA AL PRESSUPOST 2011; Cerdanyola: ...
Read more

ICV-EUiA-E - Eleccions Municipals 2015 - La Veu - El ...

... l’accelerador de partícules que està a Cerdanyola del Vallès. És ... Per què l’electorat hauria de votar el proper 24 de maig ICV-EUiA-E?
Read more

ICV-EUiA inicia la campanya fent una crida al vot per ...

ICV-EUiA inicia la campanya fent una ... va donar per iniciada ahir a mitjanit la campanya electoral fent una crida a votar ICV-EUiA "per evitar un retorn ...
Read more

ICV-EUIA es compromet a "blindar" el model de sanitat ...

... Cerdanyola del Vallès des d'on s'ha compromès a "blindar" el model de sanitat pública, gratuïta i universal ... votar ICV-EUiA perquè ...
Read more