Viatge a Grècia

63 %
38 %
Information about Viatge a Grècia

Published on November 26, 2008

Author: mcapella

Source: slideshare.net

VIATGE A GRÈCIA 4 llocs per a visitar Maria Salat 3r B Cultura clàssica IES Cristòfol Ferrer

GRÈCIA Atenes Creta Mont Olimp Olímpia Mar Egeu Mar de Creta Mar Jònic Mar Mediterrani

1.ATENES Atenes és la capital de Grècia. Té una població de 3.300.000 atenesos. Està situada a l’Àtica, que dóna al golf Sarònic.

Atenes és la capital de Grècia. Té una població de 3.300.000 atenesos. Està situada a l’Àtica, que dóna al golf Sarònic.

Interessos de la ciutat ACRÒPOLI : És el més important de tota Grècia. Era un lloc de culte i, a més, de protecció. PARTENÓ : És el monument més antic de l'acròpoli. Està dedicat a la deessa Atena. ERECTÈON : És un temple consagrat al rei Erecteu.

Interessos de la ciutat L’Àgora, o Plaça central d’Atenes. S’hi organitzaven assemblees amb tots els ciutadans. Teatre dedicat a Dionís, el déu del vi, del teatre, del desenfrenament i de les festes. Àgora Teatre de Dionís

2.CRETA Creta és l’illa més gran de Grècia. És una de les tretze regions que té Grècia, i té un clima mediterrani, que fa que la seva vegetació sigui variada.

Ciutats antigues i jaciments a Creta Cnossos : Va ser la ciutat reial de Creta hi ha uns jaciments arqueològics molt importants. En la mitologia, era el lloc on vivia el Minotaure.

Cnossos : Va ser la ciutat reial de Creta hi ha uns jaciments arqueològics molt importants. En la mitologia, era el lloc on vivia el Minotaure.

Ciutats antigues i jaciments a Creta Gortina i Festos també van ser unes ciutats molt importants a Creta.

Gortina i Festos també van ser unes ciutats molt importants a Creta.

3.OLÍMPIA És una ciutat antiga situada a l’oest de la Península del Peloponnès, edificada al costat del riu Alfeu i al peu del mont Croni. Camp a Olímpia

La seva importància Olímpia va ser i és famosa perquè és el lloc on es van celebrar els primers jocs Olímpics el 776 a.C . Estàtua d’ El discòbol , on es representa un atleta llançant el disc

Olímpia va ser i és famosa perquè és el lloc on es van celebrar els primers jocs Olímpics el 776 a.C .

4. MONT OLIMP És la muntanya més alta de tota Grècia, amb 2.219 metres d’alçada. En l’antiga Grècia es deia que era el lloc on vivien els dotze déus olímpics. Olimp és la muntanya nevada.

WEBGRAFIA http://ca.wikipedia.org Viquipèdia http://ca.wikipedia.org/wiki/Grècia http://ca.wikipedia.org/wiki/Atenes http://ca.wikipedia.org/wiki/Acròpoli_d’Atenes http://ca.wikipedia.org/wiki/Àgora http://ca.wikipedia.org/wiki/Erectèon http://www.google.es Google (imatges)

http://ca.wikipedia.org Viquipèdia

http://ca.wikipedia.org/wiki/Grècia

http://ca.wikipedia.org/wiki/Atenes

http://ca.wikipedia.org/wiki/Acròpoli_d’Atenes

http://ca.wikipedia.org/wiki/Àgora

http://ca.wikipedia.org/wiki/Erectèon

http://www.google.es Google (imatges)

GRÀCIES

Add a comment

Related pages

Viatge a Grècia

York? Pots observar la taula II per a esbrinar la resposta. Contamina més un viatge a Pekin si volem viatjar en avió. 2ª part: El vostre viatge i un ...
Read more

Viaje a Grecia - Consejos - Foro Atenas, Grecia y Balcanes ...

Viaje a Grecia - Consejos: Información de nuestro foro para viajar a Grecia: Atenas, Islas, Cícladas, Santorini, Mikonos, Dodecaneso, Rodas, Creta ...
Read more

Periplo: un viaje a Grecia

Viaje fotográfico a la Grecia antigua, con comentarios sobre arqueología, historia y arte. Incluye fotografías y comentarios sobre la Grecia actual.
Read more

Un viatge a Grècia - Antoni Miro

7 El viatge a Grècia d’Antoni Miró Quan surts per fer viatge cap a Grècia has de saber que el viatge serà llarg, ple d’aventures, ple de coneixences.
Read more

Viaje a Grecia - YouTube

Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. fotomontaje
Read more

VIAJES A GRECIA - YouTube

Cuando visite Grecia, descubrirá que está repleta de lugares fascinantes, una historia significativa y ciudades coloridas. Descúbralo todo en ...
Read more

Viajes a Grecia (@viajesagrecia) | Twitter

The latest Tweets from Viajes a Grecia (@viajesagrecia). Agencia especializada en viajes a Grecia. Circuitos exclusivos para grupos reducidos
Read more

Viajes a Grecia . Viajar por Grecia . Ofertas Grecia ...

Viajes a Grecia . Disfruta de un gran viaje a Grecia con especialistas y con precios asequibles
Read more

Viaje a Grecia - Consejos -Foro Atenas, Grecia y Balcanes ...

Viaje a Grecia - Consejos Foro Atenas, Grecia y Balcanes: Grecia: Atenas, Atica, Peloponeso, islas Cicladas, Egeo, Creta, Rodas y Chipre.
Read more