Varför ska gymnasister vara med i Webbstjärnan?

50 %
50 %
Information about Varför ska gymnasister vara med i Webbstjärnan?
Education

Published on February 20, 2014

Author: Webbstjarnan

Source: slideshare.net

Description

Varför ska gymnasister vara med i Webbstjärnan?

1. Hej världen! Med en egen webbplats kan du bli hittad och läst av många. Ditt skolarbete tar steget ut på Internet. Du får till och med ett eget domännamn, gratis. 3. Det är sjukt roligt! Du kommer #stolt ar! att lära dig massor, vi lov www.webbstjarnan.se 2. Nya kunskaper Det går snabbt att komma igång. Snart har du stenkoll på hur man bygger we bb. Har du frågor på vägen ringer du supportteam et. Smidigt. 4. Intyg på din expertis Du får ett kvitto på att du äger – ett vasst Webbstjärnanintyg som visar att du har de grundläggande kunskaper i webbpu blicering. Topp när du ska ut i arbetslivet elle r plugga vidare.

Add a comment

Related presentations

Related pages

Infografik: varför ska gymnasister vara med i Webbstjärnan?

Ladda hem infografiken "Varför ska gymnasister vara med i Webbstjärnan?" här. Högerklicka och välj "Spara mål som..." eller tryck på bilden för att ...
Read more

Varför ska du vara med i Webbstjärnan? För att det är ...

Skälen till att vara med i Webbstjärnan kan vara många, ... Varför ska du vara med i Webbstjärnan? För att eleverna ska få verkliga mottagare.
Read more

Webbstjärnan

Alla skolans internetanvändare ska vara kunniga! ... Det är en fråga som är återkommande varje år, varför ska man vara med i Webbstjärnan?
Read more

archive-se.com: webbstjarnan.se - Domännamn är din ...

... Webbstjärnan Varför ska gymnasister vara med i ... och Vinn Webbstjärnan Varför ska gymnasister vara med i ...
Read more

Webbstjärnan | IIS

Varför vara med i Webbstjärnan? ... i kraft. I den står det att moderna verktyg ska vara en naturlig del av den pedagogiska vardagen.
Read more

archive-se.com: webbstjarnan.se - Sketchnotes från ...

internetkryss Bloggskola och Vinn Webbstjärnan Varför ska gymnasister vara med i ... Webbstjärnan Varför ska gymnasister vara med i ...
Read more

Webbplats med webbstjärnan by Anette Wikström ...

... Berätta utifrån bedömningskriterierna varför ... med två saker som Webbstjärnan kräver ska ... vara med i Webbstjärnans tävling ska ...
Read more

Emil I Lönneberga - Varför Och Varför - YouTube

och en del ska vara pigor med ett evigt slit var dag Varför är just jag en piga? Det kan man fundera på ... och varför ska det vara så?
Read more