Travel to singapore

50 %
50 %
Information about Travel to singapore
Travel

Published on March 3, 2014

Author: copcuaco

Source: slideshare.net

Description

Travel to singapore, hãy cùng mua vé máy bay đi Singapore và tham quan những nơi tuyệt đẹp tại đây nhé.

TRAVEL TO SINGAPORE

• Đất nước Singapore được biết đến như một quốc đảo nhỏ bé, như một viên kim cương lấp lánh bên bờ biển Thái Bình Dương. Là một quốc đảo có lãnh thổ nhỏ bé cùng một chặng đường lịch sử đầy gian nan, vậy nhưng Singapore lại không hề thua kém những quốc gia khác trong khu vực. Như một con rồng, mạnh mẽ trở mình dậy, vươn lên giữa bầu trời Châu Á rộng lớn, ngày nay Singapore không những là một đất nước phát triển kinh tế vượt bậc, mà còn là một điểm du lịch hàng đầu trên thế giới.

• Cho dù là một kì du học, một chuyến công tác dài ngày, hay là một lịch trình du lịch cùng bạn bè và người thân, thì quả thậtSingapore đúng là một miền đất lý tưởng để tìm hiểu và khám phá, để thăm quan và giải trí. Để đặt vé máy bay đi Singapore, chỉ cần bạn gọi điện theo số 04 3747 4848 tại Hà Nội và số 08 3920 5999 tại Tp.HCM. Chúng tôi hân hạnh là đại lý vé máy bay hàng đầu trong cả nước, bạn sẽ nhận được những thông tin đầy đủ, và được giải đáp mọi thắc mắc trong suốt quá trình đặt vé máy bay đi singapore.

Add a comment

Related presentations

Related pages

Singapore travel guide - Wikitravel

Open source travel guide to Singapore, featuring up-to-date information on attractions, hotels, restaurants, nightlife, travel tips and more. Free and ...
Read more

Singapore Travel Guide and Travel Information

Expert Singapore travel guide including detailed information about everything you need to know about Singapore. Guides to planning your trip including ...
Read more

Singapore travel advice - GOV.UK

Latest travel advice for Singapore including safety and security, entry requirements, travel warnings and health
Read more

Singapore - Lonely Planet

Long dismissed as little more than a sterile stopover, Singapore has reinvented itself as one of the world's hotlist destinations.
Read more

Visit Singapore - Tourist & Travel Guide - YourSingapore

Looking for ideas on what to see and do in Singapore? The official destination website has plenty of fun-filled suggestions to keep you busy during your visit.
Read more

Singapore Tourism: Best of Singapore, Singapore - TripAdvisor

Singapore Tourism: TripAdvisor has 530,949 reviews of Singapore Hotels, Attractions, and Restaurants making it your best Singapore resource.
Read more

Getting to Singapore - Singapore Travel Tips - YourSingapore

To ensure that your holiday in Singapore goes off without a hitch, here are some useful tips and information to help you along your merry way.
Read more

Singapore Packages, Travel | Singapore Tour Package ...

Singapore Holidays - Book Singapore Tours & travel packages at MakeMyTrip. Singapore Tour & holiday Packages can be customized. Plan a tourism, travel to ...
Read more

Singapore - travel.state.gov

Singapore is a small, stable, highly developed country with an elected parliamentary system of government. Tourist facilities are modern and widely available.
Read more

Singapore Travel Guide on TripAdvisor

519,112 Reviews of Singapore Lodging, Food, and Sights by other Travelers. TripAdvisor is the source for Singapore information.
Read more