Traieste Ti Viata!

25 %
75 %
Information about Traieste Ti Viata!

Published on November 30, 2008

Author: ionascus

Source: slideshare.net

Cele mai dificile 3 lucruri în această viaţă sunt : a păstra un secret , a ierta şi a profita de timp . Benjamin Flanklin Cu sunet

CEVA RECONFORTANT . Institutul francez pentru anxietate şi stres , din Paris , a definit 20 de reguli de viaţă, despre care experţii spun că , dacă cineva reuşeşte să asimileze măcar 10 , poate avea o viaţă de bună calitate.

UN U LUAŢI o pauză de minimum 5-10 minute la cel mult fiecare 2 ore de muncă . Repetaţi aceste pauze în fiecare zi şi gândiţi-vă la d-voastră , analizându-vă comportamentul .

DO I ÎNVĂŢAŢI să SPUNEŢI NU , fără s ă vă simţiţi vinovat. A vrea să mulţumiţi pe toată lumea, este un consum mult prea mare de energie .

TRE I PLANIFICAŢI-VĂ ziua , dar păstraţi-vă puţin timp liber şi pentru ceva neprevăzut , conştient fiind că nu totul depinde de d-voastră .

PATRU CONCENTRAŢI-VĂ numai şi numai asupra unei sarcini . Cât de repede v-ar lucra creierul , tot veţi obosi dacă veţi încerca să rezolvaţi mai multe probleme în acelaşi timp .

CINC I UITAŢI odată pentru totdeauna că sunteţi indispensabil la muncă , acasă sau în grupul de cunoştinţe . Oricât vă displace , totul funcţionează foarte bine şi fără d-voastră .

ŞASE NU VĂ MAI SIMŢIŢI responsabil pentru plăcerile celorlalţi . Nu sunteţi fântâna dorinţelor , şi nici eternul maestru de ceremonii .

ŞAPTE CEREŢI AJUTOR când aveţi nevoie , având grijă să-l cereţi persoanelor potrivite .

O PT SEPARAŢI problemele imaginare de cele reale si eliminaţi-le , pentru că sunt o pierdere de timp şi ocupă un spaţiu mental preţios pentru lucruri mult mai importante.

N OUĂ ÎNCERCAŢI să redescoperiţi plăcerea unor acţiuni zilnice, cum ar fi a dormi , a mânca şi a se plimba , făra a crede că este ceea ce puteţi obţine mai mult de la viaţă .

ZECE EVITAŢI să vă implicaţi în problemele altora, în ceea ce priveşte anxietatea si stresul . Aşteptaţi puţin înainte de a vă întoarce la dialog şi la acţiune .

UNSPREZECE FAMILIA D-VOASTRĂ nu este persoana d-voastră , este alături de d-voastră , formează lumea d-voastră , dar nu este propria d-voastră identitate .

DOISPREZECE ÎNŢELEGEŢI că principiile şi convingerile inflexibile pot fi o mare greutate care împiedică mişcarea şi căutarea .

TRE ISPREZECE E NECESAR să aveţi tot timpul pe cineva căruia să vă puteţi destăinui şi vorbi deschis . Nu foloseşte la nimic dacă persoana este prea departe de d-voastră .

PAISPREZECE ÎNVĂŢAŢI când trebuie să vă sculaţi de la masă , să ieşiţi dintr-o discuţie, sau dintr-o şedinţă .

CINCISPREZECE REFUZAŢI să vi se spună dacă cineva a vorbit urât de d-voastră. Ascultaţi numai ce s-a vorbit bine de d-voastră , cu rezerve şi fără a crede tot .

ŞAISPREZECE A INTRA ÎN COMPETIŢIE la distracţie , la muncă şi în viaţa de cuplu , es te ideal pentru cine vrea să fie tot timpul obosit sau să piardă ce-i mai bun în viaţă .

ŞAPTESPREZECE RIGIDITATEA e buna pietrelor, nu şi oamenilor .

OPTSPREZECE O oră de PLĂCERE IMENSĂ înlocuieşte trei ore de somn pierdut . Plăcerea reconfortează mult mai mult decât somnul . Din această cauză nu pierdeţi nici o ocazie de distracţie .

NOUĂSPREZECE NU ABANDONA cele mai bune 3 prietene în viaţă . Intui ţia , N aivitatea şi Credinţa .

DOUĂ ZECI ÎNŢELEGEŢI odată pentru totdeauna şi în concluzie ....

.... D-voastră SUNTEŢI CEEA CE VREŢI SĂ FIŢI .

Gândiţi ... Reflectaţi ... Practi caţi ... CUM SĂ VĂ PRELUNGIŢI VIAŢA

Eliminaţi din viaţa d-voastră numerele neesenţiale . Aceasta include , vârstă , greutate şi înalţime . Lăsaţi în grija medicului acestea . Pentru aceasta îl plătiţi .

Menţineţi legături de prietenie sincere şi vesele . Morocănoşii şi invidioşii vă demoralizează.

ÎNCERCAŢI să învăţaţi lucruri noi . Învăţaţi mai mult despre calculatoare , manuale , grădinărit , orice .

Nu-i permiteţi niciodata creierului să puturoşească . Un creier puturos este locuinţa diavolului . Şi numele acestui diavol este....... Alzheimer.

Bucuraţi-vă de lucrurile simple . Râdeţi cât mai des posibil , cu toată puterea şi timp cât mai îndelungat . Râdeţi până vi se taie respiraţia .

Lacrimile sunt naturale . Suferiţi , lamentaţi-vă şi continuaţi .

Unica persoană care va fi cu d-voastră toată viaţa , Sunteţi chiar d-voastră .

TRĂIŢI cât sunteţi în viaţă!

Înconjuraţi-vă de lucruri pe care le iubiţi , familie , animale , m uz ic ă , plant e , orice .

Casa vă este refugiu .

Bucuraţi-vă de sănătate : dacă e bună , pastraţi-o aşa . Dacă nu e stabilă , amelioraţi-o . Şi dacă nu stă în puterea d-voastră s-o amelioraţi , căutaţi ajutor .

Nu plecaţi într-un voiaj de vinovăţie . Plecaţi într-o altă ţară , la mall sau într-un sat apropiat , dar NU unde vă duce vinovăţia .

Persoanelor pe care le iubiţi , SPUNEŢI-LE-O cu fiecare ocazie pe care o aveţi .

ŞI AMINTIŢI-VĂ ÎNTOTDEAUNA : Viaţa nu se măsoară în momentele de respiro pe care le avem , ci în momentele care ne taie răsuflarea .

TRĂIŢI ŞI FIŢI FERICIT !

Fiţi mulţumit pentru ceea ce viaţa v-a adus şi nu vă supăraţi prea tare pentru ceea ce nu v-a dat !!!

Dacă aţi primit acest mesaj , fiţi fericit că cineva s-a gândit la d-voastră . Nu toţi avem acest privilegiu . Traducere din spaniolă

Add a comment

Related pages

What's Up feat. Moculescu & Moga - Tanar si nebun ...

Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. What's Up feat. Moculescu & Moga - Tanar si nebun (Traieste-ti viata ...
Read more

Traieste-ti viata - Opus - YouTube

Mihaela Tabură şi orchestra lui Eugen Duminica - Omule, trăieşte-ţi viaţa - Duration: 2:43. Noroc Media 5,776 views
Read more

Traieste-ti viata - Parlament — Höre und entdecke Musik ...

Höre kostenlos Parlament – Traieste-ti viata (Valul, Traieste-ti viata und mehr). 8 tracks (25:37). Entdecke mehr Musik, Konzerte, Videos und Bilder mit ...
Read more

Traieste-ti Viata

Traieste-ti Viata. 439 likes · 2 talking about this. Bine ai [re]venit pe pagina ! ]99%. Daca vrei 100% da like.
Read more

Living Out Loud - Trăiește-ți viața (1998) - Film ...

Acesta i-a asigurat o viata mai mult decat linistita si plina de bucurii. Judith s-a invartit in cercurile inalte ale societatii americane, ...
Read more

Traieste-ti vara | ProTv

Doar astazi mai poti castiga 1.000 de euro la "Traieste-ti... "Taticul" Bote o cearta pe Antonia Azi la ProTV; 19:00 Stirile ProTV; 20:00 Stirile PROTV din ...
Read more

Traieste-ti Viata! - Ursula Sandner - Use your strength

Inceteaza sa mai fi o victima si devino persoana care poate sa fie catalizatorul schimbarii si schimba lumea! Ia toata durerea, dezamagirile si toata sufe
Read more

BadDan: Traieste-ti viata (rumänisch) - lebe dein Leben ...

Tattoo: "BadDan: Traieste-ti viata (rumänisch) - lebe dein Leben" mit Bewertung und hilfreichen Kommentaren. Tattoo jetzt ansehen »
Read more

Traieste-ti viata la maxim ! :x

Traieste-ti viata la maxim ! :x. 7,683 likes · 5 talking about this. Bine aţi (re)venit! Start: 16.01.2013 ! Codul: @[175008815954048:0]!
Read more

ARGILO-TERAPIE - Traieste-ti viata sanatos

Produse din Argila Albastra Untoasa de Raciu -Azzurra- singura argila terapeutica purtatoare de camp static din Romania; Argila contine 41 de minerale si ...
Read more