Trafic Paula Ionescu & Carina Sava

50 %
50 %
Information about Trafic Paula Ionescu & Carina Sava

Published on March 17, 2008

Author: CarinaSava

Source: slideshare.net

Description

Campania 3 pentru Creative Mentorship

 

Propunem doua campanii, fiecare adresandu-se unei categorii diferite de soferi. Prima campanie ii vizeaza pe cei pentru care “statutul” lor in trafic este important, cei care in general “ne taie fata”, asteptatul rabdator in intersectie fiind exclus. A dou a propunere vizeaza soferii pentru care timpul inseamna bani. Sunt presati de deadline - uri si de un program foarte incarcat.

Propunem doua campanii, fiecare adresandu-se unei categorii diferite de soferi.

Prima campanie ii vizeaza pe cei pentru care “statutul” lor in trafic este important, cei care in general “ne taie fata”, asteptatul rabdator in intersectie fiind exclus.

A dou a propunere vizeaza soferii pentru care timpul inseamna bani. Sunt presati de deadline - uri si de un program foarte incarcat.

I.

Campania “ Oaia Neagra ”

Insight

Majoritatea soferilor actioneaza pe principiul "doar nu sunt eu ma i fraier". Mergand pe aceasta logica nu are sens sa astepti la stop (cu atat mai putin daca e verde!) si sa vezi cum altul ti-o ia inainte , fie si doar cu cativa metri. A fi "smecher" in trafic este foarte sus pe scara lor de valori, iar cand aceasta se combina cu graba nici nu se pune problema ca ei sa opreasca daca in fata mai au loc sa inainteze.

Majoritatea soferilor actioneaza pe principiul "doar nu sunt eu ma i fraier". Mergand pe aceasta logica nu are sens sa astepti la stop (cu atat mai putin daca e verde!) si sa vezi cum altul ti-o ia inainte , fie si doar cu cativa metri.

A fi "smecher" in trafic este foarte sus pe scara lor de valori, iar cand aceasta se combina cu graba nici nu se pune problema ca ei sa opreasca daca in fata mai au loc sa inainteze.

Strategie

Campania Oaia Neagra se va desfasura in colaborare cu Politia Rutiera si va fi sustinuta si prin ample actiuni de relatii publice: comunicate informative, intalniri informale cu jurnalistii in intersectii etc. Actiunile din cadrul campaniei vor fi mediatizate printr-o serie de spoturi radio informative. Partener Cronica Carcotasilor: promovare in timpul emisiunii tv a campaniei si a site-ului www.oaieneagra.ro , in timpul emisiunii radio Cronica cu Huidu si Gainusa, aparitia lui Dezbracatu’ in intersectii. Purtatorii de mesaj ai campaniei: Serban Huidu si Mihai Gainus a . Aceste tactici urmaresc sa creeze un cadru informativ pentru actiunile ce vor urma.

Campania Oaia Neagra se va desfasura in colaborare cu Politia Rutiera si va fi sustinuta si prin ample actiuni de relatii publice: comunicate informative, intalniri informale cu jurnalistii in intersectii etc.

Actiunile din cadrul campaniei vor fi mediatizate printr-o serie de spoturi radio informative.

Partener Cronica Carcotasilor: promovare in timpul emisiunii tv a campaniei si a site-ului www.oaieneagra.ro , in timpul emisiunii radio Cronica cu Huidu si Gainusa, aparitia lui Dezbracatu’ in intersectii.

Purtatorii de mesaj ai campaniei: Serban Huidu si Mihai Gainus a .

Aceste tactici urmaresc sa creeze un cadru informativ pentru actiunile ce vor urma.

Concept creativ

Desi cu un IQ mult mai scazut , oile dintr-o turma au un comportament foarte similar c u cel al soferilor din trafic. Faptul ca ei se inghesuie intr-o intersectie nu inseamna ca sunt mai putin fraieri, mai smecheri, ci dimpotriva. Vom specula nevoia soferilor de a fi cat mai "originali" in trafic provocan d u-i sa fie ei aceia care nu urmeaza turma. Concepte folosite in general cu sens negativ primesc in cadrul campaniei noastre o conotatie pozitiva.

Desi cu un IQ mult mai scazut , oile dintr-o turma au un comportament foarte similar c u cel al soferilor din trafic.

Faptul ca ei se inghesuie intr-o intersectie nu inseamna ca sunt mai putin fraieri, mai smecheri, ci dimpotriva.

Vom specula nevoia soferilor de a fi cat mai "originali" in trafic provocan d u-i sa fie ei aceia care nu urmeaza turma.

Concepte folosite in general cu sens negativ primesc in cadrul campaniei noastre o conotatie pozitiva.

Mesaj

Fii tu oaia neagra a intersectiei. Stai pe loc!

Fii tu oaia neagra a intersectiei. Stai pe loc!

BTL

Brigada Neagra a Politiei Rutiere imparte buline negre soferilor care nu se inghesuie in intersectie si ofera cadou jucarii sub forma unor oi negre (brelocuri sau jucarii de agatat la oglinda retrovizoare). Pe buline este trecut un cod care trebuie introdus pe site-ul www.oaieneagra.ro si care permite inscrierea automata in concursul Alba-neagra.

Brigada Neagra a Politiei Rutiere imparte buline negre soferilor care nu se inghesuie in intersectie si ofera cadou jucarii sub forma unor oi negre (brelocuri sau jucarii de agatat la oglinda retrovizoare).

Pe buline este trecut un cod care trebuie introdus pe site-ul www.oaieneagra.ro si care permite inscrierea automata in concursul Alba-neagra.

Dejun in intersectie Fete si baieti servesc soferii din intersectii cu gustari “ negre ”: paine integrala , masline negre , ciocolata amaruie , ceai negru … Totodata soferii vor primi stikere in forma de oaie neagra pe care sunt invitati sa le lipeasca pe masini. Mesajul stikerelor este: Atentie! Sunt Oaie Neagra !” Pe durata campaniei, Omul Negru va pandi Oile Negre ale intersectiei (identificabile prin stikerele de pe masini) si le va premia pe loc cu carduri pentru benzina. Gustarea are menirea de a-i ajuta pe soferi sa intre cat mai bine in “pielea” oii negre si sa stea pe loc pana la descongestionarea intersectiei.

Fete si baieti servesc soferii din intersectii cu gustari “ negre ”: paine integrala , masline negre , ciocolata amaruie , ceai negru …

Totodata soferii vor primi stikere in forma de oaie neagra pe care sunt invitati sa le lipeasca pe masini. Mesajul stikerelor este: Atentie! Sunt Oaie Neagra !” Pe durata campaniei, Omul Negru va pandi Oile Negre ale intersectiei (identificabile prin stikerele de pe masini) si le va premia pe loc cu carduri pentru benzina.

Gustarea are menirea de a-i ajuta pe soferi sa intre cat mai bine in “pielea” oii negre si sa stea pe loc pana la descongestionarea intersectiei.

Online

www.oaieneagra.ro Rubrici: poze din trafic povesti din trafic umor negru - bancuri morbide Participantii cu cele mai originale interventii vor fi premiati cu bilete la un show special de Stand-up Comedy pe tema obiceiurilor din trafic.

Rubrici:

poze din trafic

povesti din trafic

umor negru - bancuri morbide

Participantii cu cele mai originale interventii vor fi premiati cu bilete la un show special de Stand-up Comedy pe tema obiceiurilor din trafic.

Alba-neagra Soferii care au primit buline negre in trafic introduc codul pe site-ul www.oaieneagra.ro Codurile castigatoare vor fi alese in mod aleator de calculator Premiile vor consta in: bonuri pentru facut plinul la masina car kit-uri CD playere DVD Playere cu LCD s istem de navigatie GPS Lista neagra a castigatorilor va fi publicata pe site

Soferii care au primit buline negre in trafic introduc codul pe site-ul www.oaieneagra.ro

Codurile castigatoare vor fi alese in mod aleator de calculator

Premiile vor consta in:

bonuri pentru facut plinul la masina

car kit-uri

CD playere

DVD Playere cu LCD

s istem de navigatie GPS

Lista neagra a castigatorilor va fi publicata pe site

Campanie Guerilla

Pentru o zi Bucurestiul va fi impanzit de ciobani: in fiecare intersectie din oras vor exista mai multi ciobani care se vor plimba linistiti pe trotuare si printre masini.

Pentru o zi Bucurestiul va fi impanzit de ciobani: in fiecare intersectie din oras vor exista mai multi ciobani care se vor plimba linistiti pe trotuare si printre masini.

Outdoor

Care e diferenta? Fii tu Oaia Neagra a intersectiei. Stai pe loc!

Comunicare virala Test online “Ce tip de oaie esti?” ce va circula pe bloguri sub forma de leapsa (oaie balaie, oaie schioapa, oaie neagra etc)

Test online “Ce tip de oaie esti?” ce va circula pe bloguri sub forma de leapsa (oaie balaie, oaie schioapa, oaie neagra etc)

Speram ca inca nu ati inceput sa numarati oi… Mai urmeaza! 

II.

Campania Se opreste lumea ?

Campania Se opreste lumea ?

Insight

Fiecare minut de asteptare in intersectie reprezinta un minut pierdut pentru participantii la trafic. Fie ca se grabesc acasa, la serviciu, la o intalnire soferii incearca prin diferite modalitati sa castige timp, fara a gandi pe termen lung. A u agenda incarcata si se ghideaza dupa deviza “Time is money”.

Fiecare minut de asteptare in intersectie reprezinta un minut pierdut pentru participantii la trafic.

Fie ca se grabesc acasa, la serviciu, la o intalnire soferii incearca prin diferite modalitati sa castige timp, fara a gandi pe termen lung.

A u agenda incarcata si se ghideaza dupa deviza “Time is money”.

Concept creativ

Campania mizeaza pe dramatizarea consecintelor unei eventuale intarzieri cauzate de traficul aglomerat.

Campania mizeaza pe dramatizarea consecintelor unei eventuale intarzieri cauzate de traficul aglomerat.

Radio

Bucurestenii sunt rugati ca la prezentarea la urne pentru alegerea Primarului General sa aduca cu ei un pix. Anul acesta stampilele de vot nu vor fi disponibile din cauza unor neintelegeri intre BEC si firma furnizoare de stampile. Se pare ca dl. Grigore Buzatu, managerul firmei in cauza a intarziat la intalnirea cu reprezentantii BEC din cauza traficului intens. Astfel, in loc sa puna stampila, bucurestenii vor scrie VOTAT in casuta corespunzatore. Va rugam nu depasiti limitele casutei si scrieti citet. Crezi ca se opreste lumea in loc daca tu intarzii? Ai rabdare in trafic! Spot 1

Bucurestenii sunt rugati ca la prezentarea la urne pentru alegerea Primarului General sa aduca cu ei un pix. Anul acesta stampilele de vot nu vor fi disponibile din cauza unor neintelegeri intre BEC si firma furnizoare de stampile. Se pare ca dl. Grigore Buzatu, managerul firmei in cauza a intarziat la intalnirea cu reprezentantii BEC din cauza traficului intens. Astfel, in loc sa puna stampila, bucurestenii vor scrie VOTAT in casuta corespunzatore.

Va rugam nu depasiti limitele casutei si scrieti citet.

Crezi ca se opreste lumea in loc daca tu intarzii? Ai rabdare in trafic!

Campionatul European de Fotbal - echipa Romaniei se retrage de la Campionatul European de Fotbal echipamentul de joc nu va fii gata la timp Crezi ca se opreste lumea daca tu intarzii? Ai rabdare in trafic! Spot 2

Campionatul European de Fotbal

- echipa Romaniei se retrage de la Campionatul European de Fotbal

echipamentul de joc nu va fii gata la timp

Crezi ca se opreste lumea daca tu intarzii? Ai rabdare in trafic!

Print

Printurile vor avea forma de stire, se vor baza strict pe text si pe headline-ul socant ce va atrage atentia.

Printurile vor avea forma de stire, se vor baza strict pe text si pe headline-ul socant ce va atrage atentia.

Festivalul de publicitate Effie nu va avea loc in 2008 . Dorel Dinita, responsabil cu designul statuetelor a fost una dintre victimele ambuteiajului din intersectia de la Piata Victoriei si a intarziat la sedinta cu organizatorii festivalului. In urma acestui incident contractul dintre cele doua parti a fost reziliat. Profund dezamagiti de neseriozitatea designerului, organizatorii Effie au decis amanarea festivalului pana in 2009. Crezi ca se opreste lumea daca tu intarzii? Ai rabdare in trafic! Publicatii media & advertising

Festivalul de publicitate Effie nu va avea loc in 2008 . Dorel Dinita, responsabil cu designul statuetelor a fost una dintre victimele ambuteiajului din intersectia de la Piata Victoriei si a intarziat la sedinta cu organizatorii festivalului. In urma acestui incident contractul dintre cele doua parti a fost reziliat. Profund dezamagiti de neseriozitatea designerului, organizatorii Effie au decis amanarea festivalului pana in 2009.

Crezi ca se opreste lumea daca tu intarzii? Ai rabdare in trafic!

Alegerile parlamentare se amana. Viorica Frumusan de la Imprimeria Nationala a fost prinsa pentru 20 de minute in traficul din intersectia APACA . Din acest motiv doamna Viorica nu a putut pune in functiune la timp tiparul, iar buletinele de vot nu vor fi gata pana la data stabilita pentru alegeri. Crezi ca se opreste lumea daca tu intarzii? Ai rabdare in trafic! Cotidiene

Alegerile parlamentare se amana. Viorica Frumusan de la Imprimeria Nationala a fost prinsa pentru 20 de minute in traficul din intersectia APACA . Din acest motiv doamna Viorica nu a putut pune in functiune la timp tiparul, iar buletinele de vot nu vor fi gata pana la data stabilita pentru alegeri.

Crezi ca se opreste lumea daca tu intarzii? Ai rabdare in trafic!

Publicatii business Bursa de Valori - Bursa de Valori va fii inchisa pentru 24 de ore - un operator a intarziat din cauza aglomeratiei din trafic Crezi ca se opreste lumea daca tu intarzii? Ai rabdare in trafic!

Bursa de Valori

- Bursa de Valori va fii inchisa pentru 24 de ore

- un operator a intarziat din cauza aglomeratiei din trafic

Crezi ca se opreste lumea daca tu intarzii?

Ai rabdare in trafic!

J.LO Jennifer Lopez isi amana lansarea celui mai nou album deoarece nu se poate afisa in public. In urma unei vizite la rudele din Bucuresti, Radu, celebrul antrenor de fitness al vedetelor de la Hollywood, a fost prins in ambuteiajul din intersectia Razoare . Astfel, acesta a pierdut avionul de intoarcere in SUA, lasand-o pe J Lo fara programul obisnuit de fitness. Crezi ca se opreste lumea daca tu intarzii? Ai rabdare in trafic! Reviste de divertisment

J.LO

Jennifer Lopez isi amana lansarea celui mai nou album deoarece nu se poate afisa in public. In urma unei vizite la rudele din Bucuresti, Radu, celebrul antrenor de fitness al vedetelor de la Hollywood, a fost prins in ambuteiajul din intersectia Razoare . Astfel, acesta a pierdut avionul de intoarcere in SUA, lasand-o pe J Lo fara programul obisnuit de fitness.

Crezi ca se opreste lumea daca tu intarzii? Ai rabdare in trafic!

Outdoor

Crezi ca se opreste lumea daca tu intarzii? Ai rabdare in trafic!

ONLINE

Spoof la reclama Heineken Heineken stops the world http://youtube.com/watch?v=0x9IGiFvuaU Secventele in care apare berea sunt inlocuite cu imaginea unui sofer impacientat din intersectie. Momentul in care masina lui iese din intersectie se suprapune cu imaginile in care se pune in miscare banda rulanta din reclama originala. Crezi ca se opreste lumea daca tu intarzii? Ai rabdare in trafic! Clip viral

Spoof la reclama Heineken

Heineken stops the world http://youtube.com/watch?v=0x9IGiFvuaU

Secventele in care apare berea sunt inlocuite cu imaginea unui sofer impacientat din intersectie. Momentul in care masina lui iese din intersectie se suprapune cu imaginile in care se pune in miscare banda rulanta din reclama originala.

Crezi ca se opreste lumea daca tu intarzii? Ai rabdare in trafic!

Campanie guerrilla

Grupuri mari de pietoni care se opresc brusc in intersectii dupa exemplul: http://www.youtube.com/watch?v=jwMj3PJDxuo Unii se opresc pe trecerea de pietoni (cat semaforul arata rosu pentru masini), altii pe trotuar.

Grupuri mari de pietoni care se opresc brusc in intersectii dupa exemplul: http://www.youtube.com/watch?v=jwMj3PJDxuo

Unii se opresc pe trecerea de pietoni (cat semaforul arata rosu pentru masini), altii pe trotuar.

MULTUMIM!

Add a comment

Related pages

CarinaSava - HubSlide

Trafic Paula Ionescu & Carina Sava ... Paula Ionescu & Carina Sava Entran(1) Prezentare pentru McCann Creative Mentorship 4 months ago. 3 views. Health ...
Read more

Carina Sava | LinkedIn

View Carina Sava’s professional profile on LinkedIn. ... View Carina’s full profile. ... Paula Ionescu.
Read more

Corina Bacanu - Quora

Corina Bacanu, jump and the net ... Corina Bacanu followed Carina Sava • 2012. Carina Sava Artist manager. Corina Bacanu followed Paula Ionescu • 2012 ...
Read more

Paula Ionescu & Carina Sava - Entran initial - HubSlide

Transcripts - Paula Ionescu & Carina Sava - Entran initial. 1. McCann Creative Mentorship Paula Ionescu & Carina Sava; 2. Insight
Read more

Contrast - un spectacol Pas Boutique

... Mălina Ionescu, Andreea Ionescu, Măriuca Iordache, Anais Ivan, Carina Ivan ... Rizea, Ilinca Sava ... Cristi Lupu, Paula Ionescu, ...
Read more

Paula Ionescu | LinkedIn

... care îi ajută pe profesioniștii precum Paula Ionescu să descopere contacte interne pentru candidați la ... Carina Sava. Artist Manager at Agentia ...
Read more

VAMA - Copilul care alearga catre mare [Official Video ...

... Victor Rebengiuc, Matei Ionescu, Tudor Chirila, Eugen Caminschi, Lucian Cioarga, Gelu Ionescu, ... Carina Sava Asistent de regie: Adriana ...
Read more