Tisková zpráva - 09/2008 - IPEX k Vánocům naděluje MS Windows XP a uvádí neomezené volání za paušál

50 %
Information about Tisková zpráva - 09/2008 - IPEX k Vánocům naděluje MS Windows XP a uvádí...
Technology

Published on July 31, 2009

Author: IPEX

Source: slideshare.net

Description

TISKOVÁ ZPRÁVA 10/2008 IPEX k Vánocům naděluje MS Windows XP a uvádí neomezené volání za paušál Brno, 25. listopadu 2008 – IPEX a.s. (www.ipex.cz) – přední český poskytovatel telekomunikačních řešení a národní telekomunikační operátor – podporuje legální software. Všichni jeho noví i stávající zákazníci teď mohou získat legální MS Windows XP ZDARMA jako dárek. MS Windows XP jsou součástí akční vánoční nabídky pro všechny nové i stávající zákazníky společnosti IPEX. Legální Windows teď získá každý zákazník, který si objedná internetové připojení prostřednictvím ADSL spolu s neomezeným telefonováním ve vysokém rozlišení. Dárek je určen také pro ty existující zákazníky, kteří se rozhodnou prodloužit své stávající smlouvy a objednají aktivaci hlasových služeb. „Protože v těchto dnech vrcholí osvětová kampaň společnosti Microsoft za legalizaci pirátských kopií Windows, dostanou teď všichni naši noví zákazníci kompletní výbavu: vysokorychlostní připojení k internetu, neomezené volání na všechny pevné linky v Česku a také legální operační systém MS Windows XP,“ říká Dalibor KALÁB, PR a marketingový manažer společnosti IPEX. Spolu s touto vánoční akcí uvedl IPEX také neomezené telefonování. Nový tarif VoIPEX 24 umožňuje volání na všechny pevné telefonní linky v ČR ZDARMA v ceně měsíčního paušálu již od 399 Kč (vč. DPH). Součástí tarifu jsou koncová zařízení – např. populární bezdrátový telefon SIEMENS GigaSet A580. Ten navíc umožňuje telefonování ve vysokém rozlišení (HDSP – High Definition Sound Performance), s podporou kodeku G.722. Prvním operátorem, který telefonování ve vysokém rozlišení ve své síti zavedl, je právě IPEX (ve své síti VoIPEX). Více informací o těchto vánočních nabídkách je k dispozici na internetové adrese www.voipex.cz. PRO VÍCE INFORMACÍ KONTAKTUJTE Dalibor KALÁB, PR a marketingový manažer Telefon: +420 777 771 742, +420 544 528 933 E-mail: dalibor.kalab@ipex.cz, Internet: www.ipex.cz IPEX a.s., Tř. Generála Píky 3, 613 00 BRNO - Černá Pole O SPOLEČNOSTI IPEX A.S. IPEX a.s. je celonárodní telekomunikační operátor poskytující komplexní konvergovaná komunikační řešení pro sjednocenou komunikaci (Unified Communications). Klíčovými produkty jsou hlasové a datové služby. IPEX se orientuje zejména na střední a velké firmy, orgány veřejné správy a samosprávy a poskytovatele internetových služeb (ISP). Vyniká nekompromisní orientací na spolehlivost a bezpečnost svých řešení ve spojení s osobní péčí o každého klienta. Více informací o společnosti IPEX naleznete na adrese www.ipex.cz. Více informací o řešení VoIPEX naleznete na adrese www.voipex.cz.

Add a comment

Related presentations

Presentación que realice en el Evento Nacional de Gobierno Abierto, realizado los ...

In this presentation we will describe our experience developing with a highly dyna...