Tisková zpráva 08/2008 - IPEX pořádá VoIPEX ISP Tour

Author: IPEX

Source: slideshare.net

Description

TISKOVÁ ZPRÁVA 8/2008 IPEX pořádá VoIPEX ISP Tour 2008 Brno, 5. srpna 2008 – IPEX a.s. (www.ipex.cz) – přední dodavatel telekomunikačních systémů a služeb pro ISP (poskytovatele internetových služeb) – pořádá 3. ročník VoIPEX ISP Tour. Představí přitom novou verzi operátorské varianty svého řešení pro IP telefonii VoIPEX (www.voipex.cz). Během jednoho týdne tuto akci navštíví na 160 zástupců ISP z celé ČR. Akce proběhne od 23. do 26. září 2008 ve Velkém Meziříčí v hotelu Jelínkova vila. Letošní VoIPEX ISP Tour navazuje na 2 předchozí ročníky. IPEX tentokrát slibuje zejména maximum živých ukázek. Účastníci z řad zástupců ISP tak snadno, rychle a hlavně názorně uvidí, jak jim může pomoci moderní telekomunikační systém postavený na bázi IP telefonie, VoIPEX. „VoIPEX dnes spokojeně využívá okolo 25 % všech českých ISP, kteří ve své síti nabízejí hlasové služby,“ upřesňuje Ing. Pavel PÍŠTĚK, obchodní a marketingový ředitel společnosti IPEX a.s. IPEX přitom zve nejen své stávající klienty (ISP, kteří již využívají jeho platformy VoIPEX) ale také ty ISP, kteří ve své IP síti hlasové služby na bázi IP telefonie dosud neposkytují. Pro ty IPEX připravil vlastní program, díky kterému získají také všechny základní informace o řešení VoIPEX a odpovědi na své otázky. Současně zde mohou načerpat zkušenosti těch ISP, kteří již řešení VoIPEX využívají. V rámci letošní VoIPEX ISP Tour na této akci vystoupí také generální ředitel společnosti IPEX a.s., Ing. Petr CHRUŇÁK a obchodní a marketingový ředitel společnosti Ing. Pavel PÍŠTĚK. Více informací o této akci je k dispozici na internetové stránce www.ipex.cz/isptour PRO VÍCE INFORMACÍ KONTAKTUJTE Dalibor KALÁB, Marketing manager, IPEX a.s. Telefon: +420 777 771 742, +420 544 528 933 E-mail: dalibor.kalab@ipex.cz, Internet: www.ipex.cz IPEX a.s., Tř. Generála Píky 3, 613 00 BRNO - Černá Pole O SPOLEČNOSTI IPEX A.S. IPEX a.s. je celonárodní telekomunikační operátor poskytující komplexní konvergovaná komunikační řešení pro sjednocenou komunikaci (Unified Communications). Klíčovými produkty jsou hlasové a datové služby. IPEX se orientuje zejména na střední a velké firmy, orgány veřejné správy a samosprávy a poskytovatele internetových služeb (ISP). Vyniká nekompromisní orientací na spolehlivost a bezpečnost svých řešení ve spojení s osobní péčí o každého klienta. Více informací o společnosti IPEX naleznete na adrese www.ipex.cz. Více informací o řešení VoIPEX naleznete na adrese www.voipex.cz.

Add a comment

Related presentations

Presentación que realice en el Evento Nacional de Gobierno Abierto, realizado los ...

In this presentation we will describe our experience developing with a highly dyna...