Text lliure el meu poble

0 %
100 %
Information about Text lliure el meu poble
Education

Published on March 8, 2014

Author: primer1314

Source: slideshare.net

TEXT LLIURE “EL MEU POBLE”

1

1  El meu poble és petit. No hi ha gaires cases, però el que més m’agrada del poble és el parc on jugo amb els meus amics.

2

2  El meu poble es diu Torrelles de Foix. És molt bonic. Té un camp de futbol, un ajuntament, una farmàcia, moltes botigues, i el més macu del meu poble és la meva escola.

3

3  És gran. M’agrada el poble perquè està envoltat de vinyes. M’agrada viure aquí perquè puc jugar a córrer amb els amics, ja que no hi ha tants cotxes com a la ciutat.

4

4  Jo visc a Torrelles de Foix. És un poble petit, hi ha un ajuntament, un ambulatori i algunes botigues petites. Hi han muntanyes, un riu petit, la nostra escola... M’agrada el nostre poble.

5

5  Jo visc a Torrelles i Torrelles és petit i té arbres, cases, muntanyes, animals, gent, flors, rius i hi ha una piscina en las Dous.

6

6  El meu poble és Torrelles de Foix. En el meu poble hi ha moltes cases i molts arbres, plantes, cotxes, un parc, sorra i pales. Tenim una escola i es diu Gerau de Peguera.

7

7  El meu poble té semàfors i es diu Sant Martí Sarroca. Al meu carrer hi ha un super i a vegades vaig a comprar tot sol.

8

8  Al meu poble hi ha orugues perquè és l’època. No m’agraden les orugues perquès si les toques el cos pica.

9

9 El meu poble es diu Torrelles de Foix. Al meu poble hi han parcs, hi han muntanyes, hi han animals, hi han cases, hi ha una escola, hi ha ajuntament, hi ha un riu i també fonts.  Fi 

10

10 El meu poble és bonic perquè hi ha un camp de futbol, i també un parc i també hi ha un cole.

11

11  En el meu poble hi ha cases, un camp de futbol i també la meva escola, un parc i quatre bars. Quan arriba l’estiu anem a la piscina.

12

12  El meu poble es diu Torrelles de Foix, a Barcelona. És molt divertit perquè tinc molts amics, tinc una escola molt divertida i es diu Guerau de Peguera.

13

13 El meu poble és petit però té casi de tot, té botigues, escola, parcs i molts llocs naturals molt bonics per disfrutar de la muntanya com Les –Dous, la Font de l’Omeda...  A mi m’agrada molt. 

14

14  El meu poble és Torrelles de Foix. Vivim moltes persones. Tenim cases, botigues, farmàcia i una escola que es diu Gureau de Peguera.

15

15  El meu poble és molt gran. Té un parc i piscina, escola, un camp de futbol i la meva casa.

16

16  És molt petit. Hi ha molts carrers i també hi ha cases. Hi ha fonts i també rius. Hi ha horts i una església.

17

17  El meu poble és molt bonic. Els arbres estan florits. Des de la finestra es veu la muntanya.

18

18  El meu poble es diu Torrelles de Foix.

Add a comment

Related presentations

Related pages

Salvador Espriu

el meu poble i jo. B., 9 de febrer de 1968. (De Cançons d'Ariadna, 1949) ... culta, rica, lliure, desvetllada i feliç! Aleshores, a la congregació, ...
Read more

La imaginació al poder: TEXT LLIURE

guardades al meu cor, ... hem fet per representar la rondalla d'Enric Valor "El mig pollastre" i el text complet adaptat per ... de casa, de poble, ...
Read more

Un enemic del poble | Teatre Lliure

el lliure. Què és El Lliure; cronologia. ... si bé ja conneixia el text d'Ibsen, ... trenquen, al meu parer, ...
Read more

Teatre Lliure

Accés al meu usuari; ... text i direcció Lluís Pasqual cia. La Kompanyia Lliure veure el vídeo. ... La Kompanyia Lliure veure el vídeo.
Read more

Text lliure el meu cotxe - Education - documents.tips

TEXT LLIURE â EL MEU COTXEâ 1 1 El meu cotxe és molt alt i de color gris. à s molt guai i rà pid. Té vuit places. 2 2 El meu cotxe és un ...
Read more

Text lliure el zoo+original - Education - documents.tips

Download Text lliure el zoo+original. Transcript. 1. TEXT LLIURE EL ZOO. 2. 3. 1. ELZOOTÉMOLTSANIMALS.LLEONS,DOFINS.ÉSMOLTDIVERTIT
Read more