Surat

75 %
25 %
Information about Surat
Books

Published on March 11, 2014

Author: randiarzusa

Source: slideshare.net

Batam 11 maret 2014 Kahatur Nu dipikasono Rudi Rudiana Di Ciamis Salam deudeuh Kumaha damang? Sabada tilu taun urang tos papisah , mugia salira kasih kulawarga aya dina ginanjar kawilujengan. Atuh kuring di Batam oge aya dina kaayaan sehat. Sonona mah kuring didieu biasana ngajaran lia nanaon hanteu elmu nu kuring dipikaboga. Urang ngerjakeun PR babarengan, lieur babarengan. Ayeuna mah urang tos pisah sakola, pisah lembur. Mugi - mugi urang sadaya sareng rerencangan nu lian tiasa patepang ririungan deui. Amin ya robal alamin. Sakieu heula serat ti kuring, sanes kuring teu sono mung panangan kuring tos cangkeul nulis hehe. Diantos serat waleranna. Kuring nu sono, Randi Arzusa

Add a comment

Related presentations

Related pages

Surat – Wikipedia

d1. Surat (Gujarati: સુરત, Hindi: सुरत) ist eine Stadt mit ca. 4,5 Millionen Einwohnern im Südosten des indischen Bundesstaats Gujarat.
Read more

Surat Thani – Wikipedia

Geographie. Die Provinz Surat Thani liegt in der Südregion von Thailand. Die Stadt Surat Thani liegt an der Ostküste an der zum Golf von Thailand ...
Read more

Surat travel guide - Wikitravel

Open source travel guide to Surat, featuring up-to-date information on attractions, hotels, restaurants, nightlife, travel tips and more. Free and reliable ...
Read more

Surat News, Latest Surat News Headlines & Live Updates ...

Surat News. TOI brings the latest Surat news headlines about Surat crime, Surat education news, Surat real estate news, Surat politics and Live Updates on ...
Read more

Surat - Wikipedia

Surat, is a port city previously known as Suryapur. It is the economical capital and former princely state in the Indian state of Gujarat. It is the eighth ...
Read more

Surat, Gujarat - Maps of India

Surat located in Gujarat is well known commercial hub of Gujarat. Detailed map of city map of Surat, detailed district map of surat, detailed road network ...
Read more

Sürat Kargo

Sektöründe hızlı bir şekilde ilerleyen Sürat Kargo, stratejik hedeflerine ulaşmanın personel performansı ile doğru orantılı olduğunu ...
Read more

Surah Al-Baqarah [2] - Al-Qur'an al-Kareem - القرآن الكريم

Al-Baqarah (the Cow) has been so named from the story of the Cow occurring in this Surah (vv. 67-73). It has not, however, been used as a title to indicate ...
Read more

Tanzil - Quran Navigator | القرآن الكريم

Browse, Search, and Listen to the Holy Quran. With accurate Quran text and Quran translations in various languages.
Read more