Speed reading chap 1 quizzes

0 %
100 %
Information about Speed reading chap 1 quizzes

Published on October 22, 2014

Author: Blaineray

Source: slideshare.net

1. 1. C1.L1 1. Blake quiere a. chocolate. b. pizza. c. chocolate y pizza. d. chocolate, pizza, y una chica. 2. Ric está en a. Las Vegas. b. Houston. c. Chicago. d. Dallas. 3. Ric le da a Blake a. chocolate. b. pizza. c. chocolate y pizza. d. 0 chocolate y 0 pizza. 4. Blake va a Chicago porque no tiene a. chocolate. b. pizza. c. chocolate y pizza. d. una chica. 5. La chica en Chicago le dice: a. —No hay pizza en Chicago. b. —Quiero pizza. c. —No tengo pizza. d. —¿Quieres mi pizza? 6. La chica le da a Blake a. chocolate. b. pizza. c. chocolate y pizza. d. 0 chocolate y 0 pizza. 7. Blake va hacia Jerry porque a. quiere el casino. b. Jerry tiene pizza. c. es su amigo. d. está contento. 8. Jerry le dice: a. —No hay pizza. b. —Quiero pizza. c. —No tengo pizza. d. —¿Quieres mi pizza? 9. En Dallas, hay a. chocolate. b. pizza. c. chocolate y pizza. d. chocolate, pizza, y una chica. 10. Blake le da a una chica a. chocolate. b. pizza. c. chocolate y pizza. d. 0 chocolate y 0 pizza. Time WPM Time WPM 1 359 3:40 98 1:10 308 3:50 94 1:20 269 4 90 1:30 239 4:10 86 1:40 215 4:20 83 1:50 196 4:30 80 2 180 4:40 77 2:10 166 4:50 74 2:20 154 5 72 2:30 144 5:10 69 2:40 135 5:20 67 2:50 127 5:30 65 3 120 5:40 63 3:10 113 5:50 62 3:20 108 6 60 3:30 103 *WPM = words per minute

2. 2. C1.L2 1. Molly vive en a. Hong Kong. b. Bangkok. c. un zoológico. d. Oregon. 2. Molly no tiene a. una colección de animales exóticos. b. gatos, elefantes, y tigres. c. gatos y leones. d. leones. 3. En Hong Kong, hay a. 0 animales exóticos. b. gatos, elefantes, y tigres. c. gatos y leones. d. leones. 4. En Hong Kong, Molly habla con a. Delbert. b. Harold. c. un león. d. una chica. 5. En Hong Kong, una persona le dice a Molly: a. —Hong Kong es famoso. b. —Quiero ir a Bangkok. c. —Hay leones en Bangkok. d. —Tengo leones. 6. La persona en Hong Kong le da a Molly a. 0 animales exóticos. b. gatos, elefantes, y tigres. c. gatos y leones. d. leones. 7. Harold vive en a. Hong Kong. b. Bangkok. c. un zoológico. d. Oregon. 8. Harold tiene dos a. leones y apartamentos. b. animales exóticos. c. colecciones de animales exóticos. d. leones extras. 9. Harold le da un león a Molly porque a. no es bueno. b. el león tiene problemas. c. no necesita el león. d. quiere a Molly. 10. Al final, Molly tiene a. una parte de su colección. b. toda su colección. c. dos colecciones. d. animales de todas partes. Time WPM Time WPM 1 433 3:40 118 1:10 371 3:50 113 1:20 325 4 108 1:30 289 4:10 104 1:40 260 4:20 100 1:50 236 4:30 96 2 217 4:40 93 2:10 200 4:50 90 2:20 186 5 87 2:30 173 5:10 84 2:40 162 5:20 81 2:50 153 5:30 79 3 144 5:40 76 3:10 137 5:50 74 3:20 130 6 72 3:30 124 *WPM = words per minute

3. Speed Reading Answer Key 1 C1.L1 1.c 2.b 3.a 4.b 5.c 6.d 7.b 8.d 9.d 10.c 2 C1.L2 1.d 2.d 3.b 4.a 5.c 6.a 7.b 8.a 9.c 10.b

Add a comment

Related pages

midnight on the moon chapter 1, Free Quizzes about Books ...

Reading Speed Test; Reading Personality Test; Quizzes; Puzzles; ... Do you need midnight on the moon chapter 1 ... Home > Quizzes > Book based Quizzes ...
Read more

The Last Egret Chpt. 1, Free Quizzes about Books & Trivia ...

Reading Speed Test; Reading Personality Test; Quizzes; ... The Last Egret Chpt. 1 ... This quiz will reflect the students understanding of chapter 1.
Read more

The Hobbit: Chapter 1 Quiz - ProProfs Quiz

The Hobbit: Chapter 1 Quiz. ... Related Quizzes . HM Book Ch 2: Expeditionary Administration . What Book Genre Is Right For You? ...
Read more

Reading_Quizzes - Chapter 1. Introduction to Technical ...

Chapter 1. Introduction to ... Reading_Quizzes. Download Document. ... Chapter 6 Directness in Good News and Neutral Messages True/False Questions 1. Messag
Read more

The Call of the Wild Reading Quizzes - Shmoop: Homework ...

The Call of the Wild / Teaching / Reading Quizzes ; ... Chapter 1 Questions 1. When the story opens, ...
Read more

1984 Reading Quizzes - Shmoop: Homework Help, Teacher ...

Reading quizzes and answer keys for the teacher’s edition of 1984, ... Book 1, Chapter 1
Read more

Reading Quiz--Change, Chapter 1 — HCC Learning Web

... › Reading Quizzes › Reading Quiz--Change, ... Reading Quiz--Change, Chapter 1 To print or download this file, click the link below: Reading ...
Read more

Biology Chapter 3 Test Part 1 - ProProfs Quiz

Biology Chapter 3 Test Part 1. 13 Questions I By Clashaw + _ + _ Biology chapter 3's test part 1 Biology chapter 3's test part 1 ... Related Quizzes .
Read more