Si te krijojme nje kanal youtube dhe te publikojme video on line 2

50 %
50 %
Information about Si te krijojme nje kanal youtube dhe te publikojme video on line 2
Education

Published on February 26, 2014

Author: erislocaj1

Source: slideshare.net

Description

Ne kete poste do tju tregoj me hapa te shkurter si te krijojme nje kanal te ri youtube dhe te fillojme te publikojme videot tona on line.Kjo eshte nje procedure shume e lehte dhe prandaj ndiqini keto hapa me vemendje.Ne menyre qe te krijoni kanalin tuaj youtube dhe te filloni te publikoni videot tuaja on line falas.Duke shperndare e perfituar audiencen tuaj personale on line.krijoni nje kanal youtube ju duhet patjeter te keni n je llogari Google plus e cila eshte gratis ta formoni.Ne kete proces ju duhet te ndiqni disa hapa te thjeshte.Hapi i pare eshte te shkoni ne adresen e Google/www.google.com Dhe te krijoni nje llogari duke klikuar ne butonin sign in.Ne fillim e siper pasi te klikoni butonin <create>do te tranferoheni automatikisht nga browseri ne dritaren e formularit te rregjistrimit.Ecila eshte dritarja qe ju paraqen me poshte.

Add a comment

Related presentations

Related pages

Si te bejm ne video me foto - YouTube

Si te bejm ne video me foto. ... Si Te Bejme Nje Video Me Foto Dhe Muzik - Duration: ... Si te hapim nje adres ne youtube - Duration: ...
Read more

Bëje Vetë....Si te bejme nje zarf - YouTube

3 menyra se si te bejme nje zarf....like dhe subscribe...komentoni nese keni pyetje apo ide....Pushime te kendeshme
Read more

Si Te Shkruajme Nje Ese Kritike - Documents

... nje kanal youtube dhe te publikojme video on line 2 Ne kete poste do tju tregoj me hapa te shkurter si te krijojme nje kanal te ri youtube dhe te ...
Read more

Ditigtalb Tv Live Si Te Shikojm Tv Shqip - World News

Ditigtalb Tv live si te shikojm TV shqip, Si Te Shikojm Kanalet Shqipe Me Vlc, ... me VLC media player pjesa e 2 ... Videos; Video Details; News; Chat; Album;
Read more

Televizionet Shqiptare Online 24 ore live | Tv Shqip

... Vizion Plus,Tvsh,Rtk,Ktv,Bang Bang,Film Aksion.Ne Shqiplive Shqiperia do te jete ... stream 2 etj..Per te pare kanalet ... videos are hosted by this ...
Read more

YouTube Gaming

YouTube Gaming requires a browser which supports modern web standards. ... Connect to a world of gamers with the broadest mix of games, videos, ...
Read more

TechSot.Al - Google+

TechSot.Al - Teknologjia s'ka ... http://www.tech.al/si-te-krijojme-nje-faqe-ne-google-video/ ... Ja dhe videoja: 1. Add a comment... TechSot.Al
Read more

Gazeta SHQIP Online | ...e përditshme e pavarur

Tensionohet situata te ‘Treni’, ... NA GJENI EDHE KËTU. 577,090 Fansa Na ... Pesë Dëshmorët, Nr. 20, Gazeta Shqip, Mëzez, Tiranë Tel: 04 2 272 ...
Read more