Shukrije Murrtizaj

50 %
50 %
Information about Shukrije Murrtizaj
Entertainment

Published on March 16, 2016

Author: ArnisFeta

Source: authorstream.com

Shukrije Murrtizaj: Shukrije Murrtizaj Ka lindur më 30 Shkurt 1962 në fshatin Murrtipet.Qysh në fëmijëri ajo shfaqi talentin e saj në leximin e një libri 15 faqe për 3 orë dhe poashtu shfaqi një talent të veqant për shkencat natyrore.Ajo zbuloi dritën e Tomas Edisonit ose më mirë të themi ajo e përpiloi atë duke e ndërruar volframin me një fije peri.Ajo u morë edhe me shkenca politike ku ishte për 4 vite presidente e shteteve të bashkuara të Arabisë . Shukrija tani ;: Shukrija tani ; Edhe pse e vjetër ne moshë ajo I kushton shumë rëndësi lukut të saj .

Add a comment

Related presentations