advertisement

Serra d'Irta (Denis,Nantadet)

50 %
50 %
advertisement
Information about Serra d'Irta (Denis,Nantadet)

Published on May 19, 2008

Author: prambla

Source: slideshare.net

advertisement

La Serra D' Irta Treball de: Torre Badum Denis i Nantadet Mar Mediterrani Flora i Fauna Platja del Pebret.

Localitzacio de la Serra D'Irta

A continuació mostrarem la flora: Peniscola

PALMITO: Es l'única palmera indigena de la Peninsula Ibèrica. Té una altura de mitj metre aporximadament. Viu en zones arenoses, seques i rocosses.Floreix en març-juny. Les fibres s'utilizen per fer corda

Coscoll Arbust que pot a arribar a 2 metres d'altura , amb fulles dures de 1-2 cm. Floreixen en març- maig. Un insecte que viu en les fulles aporta un color carmesí.

Llentisc Arbust aromàtic i veninòs. Floreix en març- juny. El seu fruit es de 8 mm roig al principi i negre després. No mai arriba a tindre el tamany d'un arbre.

LLiri de mar És una planta medicinal. Molt característica per les seves grans flors en els messos d'agost en un entorn tan inhòspit com l'arena calenta de la platja.

Romer Arbust de fulla perene i aromàtic. Floreix durant tot l'any. Del romer s'obté l'oli de romer que s'utilitza en perfumeries per a locions capil·lars i en jabó. Tame es una planta medicinal.

Pí Arbre que arriba a tindre 30 m d'altura que te unes pinyes cóniques de 8-18 cm de longitud. La seua fusta és molt utilitzada en mobles. La seua resina tamé és molt productiva.

.. i la Fauna trobem : Porc Senglar

Culebra de ferradura

Sargantana

Ara que ja hem acabat amb la flora i la fauna … Vorem coses importants del parc , com : - Platja del Russo - Platja del Pebret - Torre Badum - Peniscola

Platja Del Russo Platja Del Pebret Son platges d'arena natural.

Torre Badum La torre Badum era una torre de vigia que vigilava la costa del Mediterrani contra els pirates de Barbarroja. Aquesta torre està feta de roques conglomerades. Tenia el escut del Regne de Valencia en la part de darrere. Els vigilants comunicaven la senyal de perill al castell de Peniscola amb un corn. La torre Badum es una de les 20 torres de vigia de la C. Valenciana.

Peniscola Gràcies !! Per l'excursió.

Fí Beatiz, Corina, Mariam, Diego, Andreea, Jose , Cristian M, Antonio , Esteban Cosmin, Leo, Ilie, Rubén, Javier, Amina, Brayan, Laur, Fátima, Patri, Óscar, Cristian G., Tania, Lorena. Celia Paco

Denis Nantadet y

Add a comment