Reunió de pares d'incii de curs - Cicle Mitjà

50 %
50 %
Information about Reunió de pares d'incii de curs - Cicle Mitjà
Education

Published on September 21, 2014

Author: mediasinguerlin

Source: slideshare.net

Description

Reunió d'inici de curs de pares - Cicle Mitjà

EDUCACIÓ PRIMÀRIA Cicle Mitjà COL·LEGI SINGUERLIN

Hola famílies, Comença un nou curs i amb ell un munt de reptes, emocions i experiències. A continuació, us presentarem un petit recull d’aspectes bàsics d’aquest curs.

ASPECTES D’ORGANITZACIÓ • Els alumnes de primària han d'entrar i sortir per la porta d'Educació Infantil, situada al Carrer Navarra. • Els alumnes de cicle Mitjà entraran per la porta del Carrer Navarra directament a les seves aules i sortiran pel mateix lloc. • L’horari d’aquest curs serà de 9h a 12.30h al matí i de 15h a 17.30h a la tarda.

ABSÈNCIES I RETARDS • Importància puntualitat  8.55h del matí i 14.55h de la tarda. • En cas de retard, l’alumne s’ha de presentar a l’escola amb la persona responsable o amb una nota que ho justifiqui.

•Quan un nen hagi de sortir de l’escola abans de l’hora establerta cal que porti una nota que es lliurarà al mestre i se’l deixarà sortir. La Srta. Mª Luz el cridarà per megafonia. •Si preveieu que faltarà alguns dies, s’ha de comunicar trucant per telèfon la secretaria del centre.

Tutors  Coordinadora d’EI i EP: Montse García  Tutora 1r: Mari Carmen Bitrian  Tutora 2n: Mari Cruz García Cotutora: Sofia García  Tutora 3r: Concha Jarne  Tutora 4rt: Alba Grau Cotutora: Eva Pallarols  Tutora 5è: Juanjo Escudero Cotutora: Beatriz Campreciós  Tutora 6è: Montse García Cotutor: Toni Martinez

Especialistes que intervenen Especialista en llengua catalana: Alba Grau Especialista en llengua castellana: Concha Jarne Especialista en música: Laura González Especialista en anglès: Beatriz Campreciós Especialista en Religió: Sofia García Especialista en Educació física: Juanjo Escudero Especialistes en tallers: Judit Padilla, Eva Pallarols, Gemma Sierra i Carol

ENTREVISTES FAMILIA-TUTOR • Al llarg del curs tindrem, com a mínim, dues entrevistes amb cada família. Una al primer trimestre i una altra al tercer. Aquest, és un dels objectius que ens hem marcat des de l’escola com a principal. • Cal concertar amb antelació l’entrevista amb el tutor.

ACTIVITATS I SORTIDES Les sortides formen part de la programació i són tan importants com el treball de classe. 1r TRIMESTRE: • Cicle Inicial i Cicle Mitjà: 16 de desembre  obra de teatre “Hansel and Gretel”. (flaix cultural d’anglès). 2n TRIMESTRE: • Primària: 28 de gener  Cim de les àligues. (Flaix cultural Science). 3r TRIMESTRE: • Cicle Inicial i mitjà: 23 d’abril  Sant Jordi, Plaça de la Vila de Santa Coloma de Gramenet. • Educació Primària: 31 de maig  Musical OH! Europa • Cicle Inicial, Mitjà i Superior (5è): 15-16-17 de juny. Colònies a Banyoles.

EXTRAESCOLARS MIGDIA

EXTRAESCOLARS TARDA

SERVEIS

VESTUARI  Us fem un petit recordatori de com ha de ser la uniformitat per venir al centre:  És obligatori venir a l’escola amb l’uniforme.  Han de portar la motxilla, l’agenda i l’abric reglamentari del centre.  Les sabates han de ser negres o de color fosc  Els dies d’Educació Física han de venir a l’escola amb el xandall de l’escola i hauran de portar vambes blanques i de velcro.  Està totalment prohibit portar vambes amb l’uniforme de l’escola.

medicines • L’escola no administrarà cap medicament sense recepta mèdica. Quan així sigui, haureu de portar el medicament dins la motxilla i anotar a l’agenda la dosi i l’hora d’administració així com la recepta grapada.

MENJADOR Quan els nens es quedin a dinar de forma esporàdica cal avisar a les 9h del matí a secretaria i a la tutora a través de l’agenda. Si el vostre fill ha de fer dieta cal indicar-ho a l’agenda. Important: cal comunicar qualsevol tipus d’al·lèrgia.

RECOMANACI0NS  Els avisos o comunicacions que es vulguin donar a les mestres cal fer-ho per escrit a través de l’agenda.  S'ha de comunicar a la mestra i a la secretaria del centre els canvis de domicili, telèfon o altres dades importants que s' esdevinguin.  Demanem la vostra col·laboració quan les mestres demanen algun material.

OBJECTIUS DE L’ANY Millora de la comunicació amb les famílies Delegats de curs. Comunicació a través de l’agenda i la plataforma digital Clickedu. (veure calendari) Entrevistes amb les famílies. Reunió a principi de cada trimestre amb un parell o tres de representants de pares de cada curs escolar. Reunió amb els delegats de cada classe (alumnes)

OBJECTIUS DE L’ANY PROJECTE PLURILINGÜE Participar activament en les interaccions orals a l’aula emprant la pronunciació, l’entonació i el ritme. Interaccionar oralment a l’aula en situacions reals o simulacions amb progressiva autonomia i eficàcia. Entrenar l'espontaneïtat i la comunicació en anglès, desenvolupar l'expressivitat. Treballar l’oralitat a partir del Coneixement del Medi, juntament amb el Flaix Cultural del segon trimestre.

OBJECTIUS DE L’ANY Donar èmfasi a la lectura comprensiva. Treballar l’oralitat de la llengua catalana. Arribar a assolir el nivell de català adient per als alumnes de l’ESO pel que fa a la llengua catalana en l’àmbit de l’expressió oral.

OBJECTIUS DE L’ANY Sistema de racons fins a Quart d’Educació Primària. Potenciar l’atenció a la diversitat dins l’aula de forma inclusiva i d’integració de les activitats d’aprenentatge a les necessitats bàsiques de l’alumnat. Desenvolupar les intel·ligències múltiples de l’alumnat.

Projecte: els racons  Racó del llenguatge  Racó del laboratori matemàtic  Racó artístic  Racó de geometria  Racó de biblioteca - Objectius - Funcionament intergrupal - Material

OBJECTIUS DE L’ANY Pla de millora de Matemàtiques Millorar la competència matemàtica i sobretot en els blocs de Geometria (Espai, forma i mesura), Càlcul, i Raonament.  Potenciar l’interès per les Matemàtiques mitjançant concursos i activitats relacionades amb les matemàtiques. Ciències experimentals (laboratori)  Treballar dins el laboratori.  Treballar la ciència des d’una perceptiva que ensenyi a pensar, a cooperar i comunicar resultats.

XERRADES I CONFERÈNCIES Què són les intel·ligències múltiples? Ponent: Sr. Laura Coll Dia: 20 de novembre 2014 20h El lideratge dels pares en l’acció educativa. Ponent: Dr.Gregorio Luri Dia: 4 d´abril de 2014 20h

ATENCIÓ A LA DIVERSITAT Preveure les necessitats pedagògiques dels grups i establir els reforços i grups d’ampliació. Assessorar a les famílies dels alumnes en relació a la optimització dels processos d’ensenyament-aprenentatge dels seus fills. Facilitar a les famílies i cos docent material pedagògic complementari per a respondre amb coherència a les demandes educatives dels grups i alumnes del centre.

OBJECTIUS DE L’ETAPA L’ús de les TIC i dels recursos digitals a Cicle Mitjà per tal d’aprendre i utilitzar els recursos del s. XIX.  Muntatge d’un carro a la planta de Primària amb ordinadors portàtils per treballar a les aules. Les avaluacions diagnòstiques de competències bàsiques de 3r d’Educació Primària ens aportaran dades significatives sobre el conjunt dels sistema educatiu, sobre cada alumne en particular i sobre cada centre educatiu.

GRÀCIES PER LA SEVA ATENCIÓ

Add a comment

Related presentations

Related pages

REUNIÓ DE PARES DE CICLE MITJÀ | CICLE MITJÀ

REUNIÓ DE PARES DE CICLE MITJÀ. Deixa una resposta. DIJOUS, 21 D’OCTUBRE , ... Objectius generals del curs; Horari de classe; Activitats i sortides ...
Read more

Copy of 2a reunió de pares i mares-Cicle mitjà by miriam ...

Copy of 2a reunió de pares i mares-Cicle mitjà. ... 2a reunió de mares i pares Curs 2015-2016 Cicle mitj ...
Read more

REUNIO PARES 2013 | Escola Sant Marc

Cicle mitjà. REUNIO PARES 2013. 22 d'octubre de 2014 / Cicle mitjà / mitja. Pares i mares de 4t, per fi pengem la reunió de pares del curs passat. https
Read more

Reunió de pares i mares del Cicle Mitjà by Escola Sant ...

... Reunió de pares i mares del Cicle Mitjà, Author: Escola Sant Marc Calldetenes, Name: reunio_pares ... Escola Sant Marc Calldetenes Cicle Mitjà Curs ...
Read more

Reunió Pares P5 - YouTube

Reunió Pares P5 FEDACHortaTV ... 2n dia del cicle Mitjà de FEDAC Horta - Duration: ... Reunió pares primer Curs 2013-2014 - Duration: ...
Read more

REUNIÓ DE PARES by lurdes galbany on Prezi

CICLE MITJÀ - CURS 2012/2013. Create Explore Learn & support. Get started. Log in. Pricing. Get started ... Copy of REUNIÓ DE PARES. CICLE MITJÀ - CURS ...
Read more

CICLE MITJÀ (3r – 4rt primària) | Reunions

Aquest dilluns dia 1 de febrer tindran lloc les reunions de mares i pares amb els tutors del cicle mitjà. ... primera reunió de grup del present curs ...
Read more