Relationistii

50 %
50 %
Information about Relationistii

Published on June 23, 2008

Author: CarinaSava

Source: slideshare.net

Description

Mesajele de pe yahoo groupul relationistii 2005 prezentate in cadrul cursului festiv cu ocazia absolvirii promotiei 2005-2008

In anul I Dora a avut o idee…

Uauu.. . primul post ....feels really strange :) Oricum ideea de a crea un group e super. Sper sa ne adunam cat mai multi. Ma pun pe trimis mailuri sa anunt "inaugurarea". :) J OS PALARIA... CE MAI... TOCMAI AM PRIMIT MAILUL DE L A ... RALATIONISTII 2005. CE COOL... BV PTR. CEI CARE AU AVUT INITIATIVA ASTA!!!!!

Uauu.. . primul post ....feels really strange :) Oricum ideea de a crea un group e super. Sper sa ne adunam cat mai multi. Ma pun pe trimis mailuri sa anunt "inaugurarea". :)

J OS PALARIA... CE MAI... TOCMAI AM PRIMIT MAILUL DE L A ... RALATIONISTII 2005. CE COOL... BV PTR. CEI CARE AU AVUT INITIATIVA ASTA!!!!!

Relaţioniş tii2005

Wanna hear something funny? Mai sunt cateva ore pana la examen si n-am invatat n i m i c!! ! Salut people.. . Are cineva idee cand au de gand Brandl si Tolcea sa ne impartaseasca secretul distinselor noastre note?...Lucrarile de la tehnici expira deja .

Wanna hear something funny? Mai sunt cateva ore pana la examen si n-am invatat n i m i c!! !

Salut people.. . Are cineva idee cand au de gand Brandl si Tolcea sa ne impartaseasca secretul distinselor noastre note?...Lucrarile de la tehnici expira deja .

Eu nu mai inteleg nimic: unii spun ca sportul e facultativ, altii ca e obligatoriu . Stie cineva ceva sigur ???? ??? ??? ??? Are cineva idee cum trebuie facut raportul de practica? Ce anume trebuie sa contina si cat trebuie sa fie de mare? C e raport de practica???? nici nu am auzit de asa ceva... :((((

Eu nu mai inteleg nimic: unii spun ca sportul e facultativ, altii ca e obligatoriu . Stie cineva ceva sigur ???? ??? ??? ???

Are cineva idee cum trebuie facut raportul de practica? Ce anume trebuie sa contina si cat trebuie sa fie de mare?

C e raport de practica???? nici nu am auzit de asa ceva... :((((

Anul I – 200 de mesaje Ş i apoi…

N otele la teoria informatiei sunt afisate. I nainte sa va aventurati la facultate va avertizez ca sunt mici notele. S alutare! ce parere aveti despre notele de la t.i? tari, n-am ce zice.. 8 de 10, 4 de 2, 40 de 3, 36 de 4, 12 de 5, 11 de 6, 11 de 7, 10 de 8, 9 de 9, 18 absenti... in concluzie 98 de picati si doar 61 de promovati...

N otele la teoria informatiei sunt afisate. I nainte sa va aventurati la facultate va avertizez ca sunt mici notele.

S alutare! ce parere aveti despre notele de la t.i? tari, n-am ce zice.. 8 de 10, 4 de 2, 40 de 3, 36 de 4, 12 de 5, 11 de 6, 11 de 7, 10 de 8, 9 de 9, 18 absenti... in concluzie 98 de picati si doar 61 de promovati...

Stie cineva la ce se refera mediul micro si macro? Eu nu am curs cu asa ceva... He-he ce nebunii invatati, trebuia sa va inscrieti la St. Politice... Apropo, cand exact avem St Politice ? S alutare. este cineva care vrea sa faca contestatie la semiotica? Mie nu mi se pare normal sa iau 4 cand am scris absolut tot...deci? dak e sa mergem mai multi... poate o sa fie mai impresionant :))

Stie cineva la ce se refera mediul micro si macro? Eu nu am curs cu asa ceva...

He-he ce nebunii invatati, trebuia sa va inscrieti la St. Politice... Apropo, cand exact avem St Politice ?

S alutare. este cineva care vrea sa faca contestatie la semiotica? Mie nu mi se pare normal sa iau 4 cand am scris absolut tot...deci? dak e sa mergem mai multi... poate o sa fie mai impresionant :))

In sfarsit am reusit si eu – Silvia – grupa F sa dibui misteru GROUPS in sfarsit am sa stiu si eu de la cat is examenele sa nu mai merg de la 12 cand ele is de la 10 :)) D ar ce e cu managementul rp asta. il avem in orar? eu nu stiu nimic. C orina imi dai si mie un detaliu ceva? Azi, maine si poimaine se fac ceva cursuri si seminarii sau nu???????? AAAAA HRISTOS A INVIAT !!!!

In sfarsit am reusit si eu – Silvia – grupa F sa dibui misteru GROUPS in sfarsit am sa stiu si eu de la cat is examenele sa nu mai merg de la 12 cand ele is de la 10 :))

D ar ce e cu managementul rp asta. il avem in orar? eu nu stiu nimic. C orina imi dai si mie un detaliu ceva?

Azi, maine si poimaine se fac ceva cursuri si seminarii sau nu???????? AAAAA HRISTOS A INVIAT !!!!

La urmatoarea intalnire, adica sapt viitoare vom da testul acela de 3 ore. Asa k spor la pregatire si bafta :) CUUUUUUUM???? Ce....vorba aia...de test? Hai ma, lasati glumele de genu asta la o parte! Din cate stiam eu, a trecut aprilie._,_._ Are cineva orarul plssss... eu il am pe cel vechi....:( da-ti un re sau trimiteti-l direct pe mailu' asta....... ofer 12 cafele …

La urmatoarea intalnire, adica sapt viitoare vom da testul acela de 3 ore. Asa k spor la pregatire si bafta :)

CUUUUUUUM???? Ce....vorba aia...de test? Hai ma, lasati glumele de genu asta la o parte! Din cate stiam eu, a trecut aprilie._,_._

Are cineva orarul plssss... eu il am pe cel vechi....:( da-ti un re sau trimiteti-l direct pe mailu' asta....... ofer 12 cafele …

L a management dam examen din toate balariile alea? nu ne selecteaza anumite chestii din ele? M-ati zapacit de tot!!! Deci knd e restanta la stiinte politice??? Maine, 25.05.2007 sau marti??? Va rog lamuriti-ma si pe mine!! Pt . cei care fac cu P etrisor elaborare.............care cursuri de pe filcom intra??? 6,7,8,9,10 sau doar 8,9,10????

L a management dam examen din toate balariile alea? nu ne selecteaza anumite chestii din ele?

M-ati zapacit de tot!!! Deci knd e restanta la stiinte politice??? Maine, 25.05.2007 sau marti??? Va rog lamuriti-ma si pe mine!!

Pt . cei care fac cu P etrisor elaborare.............care cursuri de pe filcom intra??? 6,7,8,9,10 sau doar 8,9,10????

Eu stiam ca au fost scoase actele ratate, sexualitatea infantila si ideile lui Freud despre sexualitate. Nu e asa? V ai si amar de capul nostru ...toata lumea stie ca avem altceva de invatat.. . vai vai Duminica sau luni avem ex la psiho? sa nu ma duc aiurea....

Eu stiam ca au fost scoase actele ratate, sexualitatea infantila si ideile lui Freud despre sexualitate. Nu e asa?

V ai si amar de capul nostru ...toata lumea stie ca avem altceva de invatat.. . vai vai

Duminica sau luni avem ex la psiho? sa nu ma duc aiurea....

Anul II Moment retrospectiv

H aideti sa facem un mic rezumat matematic: pregatirea pt sesiune a inceput undeva in jurul datei de 9 mai. atunci am fost pe la mesajul cu nr 511 au trecut 51 de zile si am ajuns la nr magic: 1.000! D e obicei acesta e momentul cand oferim bonusuri, cadouri; cel ce atinge un numar mai mare si rotund merita sa fie felicitat! insa haideti sa ne oprim pt un moment la cifre: 489 de mesaje in 51 de zile ?!?!?!

H aideti sa facem un mic rezumat matematic:

pregatirea pt sesiune a inceput undeva in jurul datei de 9 mai.

atunci am fost pe la mesajul cu nr 511

au trecut 51 de zile si am ajuns la nr magic: 1.000!

D e obicei acesta e momentul cand oferim bonusuri, cadouri; cel ce atinge un numar mai mare si rotund merita sa fie felicitat! insa haideti sa ne oprim pt un moment la cifre: 489 de mesaje in 51 de zile ?!?!?!

Dar ne puteam opri aici? Urma anul III

CICA NU PUTEM SA DAM RESTANTA LA STIINTE POLITICE CEI CARE AM AVUT RESTANTA LA MANAGEMENT.... Observ o cufureala enorma in radul vostru si nu inteleg adevar a tul motiv...??? Ce atata ta m -tam in ceea ce priveste acest examen... il vom da si cu asta basta.

CICA NU PUTEM SA DAM RESTANTA LA STIINTE POLITICE CEI CARE AM AVUT RESTANTA LA MANAGEMENT....

Observ o cufureala enorma in radul vostru si nu inteleg adevar a tul motiv...??? Ce atata ta m -tam in ceea ce priveste acest examen... il vom da si cu asta basta.

A m vorbit cu Roxana Morun, profesoara de seminar de la TVR, si mi-a spus ca notele de seminar, din pacate nu sunt finale. deci vom da examen. FOARTE BINE ASA NE TREBE NOI NE AM ALES FACULTATEA ASTA !!!! Spor la invatat...ca e ultimul an...!!!si dupa aia gata!! SALUTARE! A fost o EROARE! S e pare ca NU va fi nici un examen la curs!!! va fi ceva de gen colocviu, Ionica nu mi-a spus f precis ce, dar NU va fi examen for sure. a incurcat borcanele!!!!

A m vorbit cu Roxana Morun, profesoara de seminar de la TVR, si mi-a spus ca notele de seminar, din pacate nu sunt finale. deci vom da examen.

FOARTE BINE ASA NE TREBE NOI NE AM ALES FACULTATEA ASTA !!!! Spor la invatat...ca e ultimul an...!!!si dupa aia gata!!

SALUTARE! A fost o EROARE! S e pare ca NU va fi nici un examen la curs!!! va fi ceva de gen colocviu, Ionica nu mi-a spus f precis ce, dar NU va fi examen for sure. a incurcat borcanele!!!!

Rog pe cineva sa ma lamureasca cum se obtine " X patrat tab " la etapa a 5-a a problemei cu segmentarea pietei X patrat tabelar nu se calculeaza pt ca ni-l da profu, la etapa 5 a acestei probleme trebuie doar sa scrii formula pt df si procentul de la p …

Rog pe cineva sa ma lamureasca cum se obtine " X patrat tab " la etapa a 5-a a problemei cu segmentarea pietei

X patrat tabelar nu se calculeaza pt ca ni-l da profu, la etapa 5 a acestei probleme trebuie doar sa scrii formula pt df si procentul de la p …

Am auzit la facultate cum ca licenta ar costa 10 mil, pentru ca profii de la Bucuresti atata cer.. . ca sa vina la noi la TM… . Mie mi se pare absurd sa ne aduca profi de la bucuresti! Da' ce, mai aproape nu gasesc?

Am auzit la facultate cum ca licenta ar costa 10 mil, pentru ca profii de la Bucuresti atata cer.. . ca sa vina la noi la TM… .

Mie mi se pare absurd sa ne aduca profi de la bucuresti! Da' ce, mai aproape nu gasesc?

Incet, incet.. . se contureaza si banchetul nostru :)) Suntem deja 73! Am vorbit si cu niste baieti care se ocupa de filmari …. N u vreau sa creada lumea ca am o problema cu cineva, dar fratilor, voi ati vazut lista cu bautura? faceti un mic calcul matematic, si sa-mi spuna si mie care dintre voi o sa bea 900 de ml de alcool ? C antitatea de bautura era fictiva, am precizat ca nu ma pricep si de aceea am asteptat sugestii.

Incet, incet.. . se contureaza si banchetul nostru :)) Suntem deja 73! Am vorbit si cu niste baieti care se ocupa de filmari ….

N u vreau sa creada lumea ca am o problema cu cineva, dar fratilor, voi ati vazut lista cu bautura? faceti un mic calcul matematic, si sa-mi spuna si mie care dintre voi o sa bea 900 de ml de alcool ?

C antitatea de bautura era fictiva, am precizat ca nu ma pricep si de aceea am asteptat sugestii.

C ine nu are grupa sau cine mai are un loc in grupa pt proiectu ala la P etrisor?????? am si eu nevoie de o grupa... raspundeti va rog... trebe predat pana in 30 mai . O ameni buni, toti trebuie sa facem acel proiect cu 15 reclame ptr maine?? E obligatoriu???? e prima data cand aud de asa ceva si m-ati socat.... :))

C ine nu are grupa sau cine mai are un loc in grupa pt proiectu ala la P etrisor?????? am si eu nevoie de o grupa... raspundeti va rog... trebe predat pana in 30 mai .

O ameni buni, toti trebuie sa facem acel proiect cu 15 reclame ptr maine?? E obligatoriu???? e prima data cand aud de asa ceva si m-ati socat.... :))

… . ca de obicei, se pare, duminica la ora 2 o sa avem examen la filo. eu una sincer nu vreau ca in duminica R usaliilor sa dau examen cand mai exista si zi o de luni!! R estanta e maine (vineri, 23 mai) de la 12:00 in sala D 016 (pe Pestalozzi) C um sa fie maine?????????????? nu am invatat nimic!!!! asa de pe o zi pe alta???? parca era saptamana viitoare???? de ce aflam tocmai acum?

… . ca de obicei, se pare, duminica la ora 2 o sa avem examen la filo. eu una sincer nu vreau ca in duminica R usaliilor sa dau examen cand mai exista si zi o de luni!!

R estanta e maine (vineri, 23 mai) de la 12:00 in sala D 016 (pe Pestalozzi)

C um sa fie maine?????????????? nu am invatat nimic!!!! asa de pe o zi pe alta???? parca era saptamana viitoare???? de ce aflam tocmai acum?

Lume lume, mare petrecere mare maine seara!!! Nu uitati ca banchetul incepe la ora 19 … sa avem o petrecere de neuitat! A fost o seara superba, in care ma bucur ca am descoperit ca putem sa facem impreuna mai mult decat sa ne certam pentru programarea unei restante sau a unui examen. A m avut o seara extraordinara , si pentru asta am dori sa le multumim inca o data fetelor

Lume lume, mare petrecere mare maine seara!!! Nu uitati ca banchetul incepe la ora 19 … sa avem o petrecere de neuitat!

A fost o seara superba, in care ma bucur ca am descoperit ca putem sa facem impreuna mai mult decat sa ne certam pentru programarea unei restante sau a unui examen.

A m avut o seara extraordinara , si pentru asta am dori sa le multumim inca o data fetelor

Stie cineva unde sunt puse cursurile la semiotica? S emiotica cu d-nul C litan sau N arita??? V -as fi profund recunoscatoare celor care aveti cursurile 8 si 9 si seminariile daca le-ati pune pe grup. … SPATIUL PUBLIC e in folderu in care sunt si celelalte cursuri.

Stie cineva unde sunt puse cursurile la semiotica?

S emiotica cu d-nul C litan sau N arita???

V -as fi profund recunoscatoare celor care aveti cursurile 8 si 9 si seminariile daca le-ati pune pe grup.

… SPATIUL PUBLIC e in folderu in care sunt si celelalte cursuri.

Buna! v-am scris cantecul "Gaudeamus igitur" H ello, nu va luati tot gaudeamusu ca nu se canta decat 3 strofe, primele doua si a patra.... Propun sa il memoram, 3 strofe nu e asa de greu. Bun! pai atunci raman 1, 2 si 4 daca toata lumea este de acord.. . eu am gasit si negativul. N oapte buna!

Buna! v-am scris cantecul "Gaudeamus igitur"

H ello, nu va luati tot gaudeamusu ca nu se canta decat 3 strofe, primele doua si a patra....

Propun sa il memoram, 3 strofe nu e asa de greu.

Bun! pai atunci raman 1, 2 si 4 daca toata lumea este de acord.. . eu am gasit si negativul. N oapte buna!

Rela ţioniş tii2005….2008 3 ani 204 membri 2000 de mesaje Indr ăzneşte cineva sa ne spună că nu suntem buni comunicatori ? 

3 ani 204 membri 2000 de mesaje

Indr ăzneşte cineva sa ne spună că nu suntem buni comunicatori ? 

Add a comment

Related pages

etica Si Deontologie in Profesia de Relationist - scribd.com

Relationistii nu scapa de permanenta redefinire de care sufera toate profesiile.dar ea este foarte delicata pentru o personalitate politica.ea nu mai are ...
Read more

Profesia de relationist - ScriGroup

Profesia de relationist - Administratie - Introducere Obiectivul pe care il urmaresc relationistii este acela de a suscita simpatia diferitelor publicuri ...
Read more

Etica si deontologie in profesia de relationist

Referat despre Etica si deontologie in profesia de relationist Relationistii nu scapa de permanenta redefinire de care sufera toate profesiile.Societatea ...
Read more

Profesia de relationist - LIBRARIE.NET

Cartea prezinta modul in care relationistii utilizeaza cunoasterea exacta a strategiilor si tehnicilor, ...
Read more

Profesia de relationist - referat.ro

Referat despre Etica si deontologie in profesia de relationist Relationistii nu scapa de permanenta redefinire de care sufera toate profesiile.Societatea ...
Read more

Referat Etica si Deontologie Profesionala < Stiintele ...

Relationistii pot fi facuti vinovati nu atat de malversatiuni ,cat de o criza de credibilitate in spatiul public.Mai mult,ca intermediar important in ...
Read more

Etica Si Deontologie Profesionala - scribd.com

ETICA SI DEONTOLOGIE PROFESIONALA. Etica si deontologie in profesia de relationist Fac.de Stinte ale Comunicarii Relatii Publice si Comunicare,Anul II
Read more

Etica este una din principalele ramuri ale filosofiei

Etica este una din principalele ramuri ale filosofiei. by andrei_ionita_21 in Types > Creative Writing e etica profesionala
Read more