Regal de Nadal

75 %
25 %
Information about Regal de Nadal
Occasions-Family

Published on December 2, 2008

Author: marilis

Source: authorstream.com

“El wiwichu” : “El wiwichu” Slide 2: Una hermosa noche de diciembre, allá en La Habana, estaba una pareja de cubanos mirando el mar, muy acaramelados en el malecón, cuando de repente, le dice él a ella: Slide 3: - Chica, ¡ déjame tocarte el wiwichu !  - Estás loco, mi negro, ¿ cómo crees, si no es tiempo todavía ?  - Anda chica que no ves que es el tiempo perfecto, ¡déjame tocarte el wiwichu ! Slide 4: No, que no quiero !  Anda chica, es ahora o nunca, deja que te toque el wiwichu....  Bueno, mi negro, sólo porque te quiero mucho... Slide 5: Entonces el negro agarra su guitarra y prosigue: Slide 6: …. Wiwichu a merry crismas, wiwichu a merry crismas,  wiwichu a merry crismas, and a japy niu yirrrr !!! Slide 7: ¿Soy la primera en felicitarte las Navidades? ¡Feliz Navidad! : ¡Feliz Navidad!

Add a comment

Related presentations

Related pages

Regal de Nadal - YouTube

Bon Nadal i Feliç any Nou 2015 ... 🎄🎅 Merry Christmas, Happy New Year🎄🎅:Feliz Navidad y 🎄🎅 Año Nuevo 2016 - Duration: 1:30.
Read more

REGAL DE NADAL - YouTube

COMPROMÍS Mónica Oltra "Regal de Nadal per als diputats del PP" (SUB CAS) - Duration: 5:02. Coalició Compromís 27,734 views
Read more

Regals de Nadal - Cuina.cat

Un basar amb productes relacionats amb el món de la gastronomia on podràs escollir els teus regals de Nadal i Reis.
Read more

Regals de Nadal - Cuina.cat - Idees, receptes de cuina i ...

A més de neules, torrons, polvorons i massapà, Nadal és el moment de servir un altre dolç que ja és present a moltes pastisseries: el panettone.
Read more

Regals de Nadal diferents - Propostes - mossegalapoma.cat

Tweet A rel d’un cafè fet amb l’amic Joan, aquest em comentava la “necessitat” que tenia de començar a fer regals diferents, no tant consumistes ...
Read more

Regals, nadal, Regió7 - Regió7: El Diari de la Catalunya ...

Regals, toda la información de nadal en directo, las últimas noticias, fotos, videos y la actualidad de regals.
Read more

Regals de Nadal | Regals Originals | Regalar Experiències

Regals Originals de Nadal per regalar experiències amb Xec Regal Original Atrevalia.
Read more

Regal de Nadal, embolicar, Paper de regal de Nadal ...

Embolcall de regal de Nadal de Jiaxing Hongjing teixits no teixits Co, Ltd Xina, Nadal embolcall document fabricants i proveïdors. Benvinguts a contactar ...
Read more

Presentació | Regals Nadal

CATÀLEG REGALS NADAL. Un cop més, els presentem el nostre catàleg de regals de Nadal. Entri i descobreixi les nostres propostes per aquestes festes.
Read more

10 regals tecnològics i originals per a aquest Nadal ...

Aquest any us portem les idees per aquest Nadal amb una mica de més antel·lació que les 11 idees de l’any passat i les 10 de l’any anterior.
Read more