Refleja. Principis per una vida emocionalment más ecológica

50 %
50 %
Information about Refleja. Principis per una vida emocionalment más ecológica

Published on April 30, 2008

Author: refleja

Source: slideshare.net

Description

“L’Ecologia Emocional”

Principis per una vida emocionalment mès ecológica “ Patim més contaminació emocional que atmosfèrica Encender parlantes. Haz clik para avanzar a tu ritmo.

El nostre clima emocional cada cop està més deteriorat degut al nostre analfabetisme emocional i a la nostra irresponsabilitat.

L’escalfament emocional global es manifesta en multitud de símptomes: augment de les agressions verbals, físiques, psíquiques, emocionals i morals; estrès, malalties ansioso-depressives, conductes racistes, corrupció, guerres, terrorisme… patiment… Ja és hora d’efectuar canvis preventius enlloc de veure’ns obligats a recórrer a fer canvis catastròfics , a voltes, massa tard.

L’Ecologia emocional presenta el model C.A.P.A. d’ésser humà : La persona C reativa, A morosa, P acífica, A utònoma . Aquests quatre eixos han de desenvolupar-se de forma sincrònica i equilibrada .

Principi de responsabilitat en l’autogestió emocional Podem ésser part de la solució o part d’un problema de la humanitat . No podem viure inundant els altres amb les nostres escombraries emocionals . El preu és massa car .

Principi de prevenció Avui estem altra cop en una d’aquestes situacions decisives en la que la diferència entre la solució violenta i la solució anticipada pot significar la diferència entre la destrucció i el fèrtil desenvolupament de la nostra civilització ” (Erich Fromm).

Bon ús i estalvi de l’energia emocional Triar bé els objectius i les persones on invertim la nostra energia emocional. No malbaratar-la. Centrar-nos en allò que podem controlar i millorar – nosaltres mateixos – enlloc de insistir en fer canviar els demès .

Ús de fonts d’energia emocional netes, renovables i no contaminadores Moure’ns per l’empenta de l’alegria, la curiositat, la confiança, la valentia, la generositat o l’amor enlloc de fer-ho per coacció, per un fals sentit de l’obligació, pel què diran els altres, per egoisme o per interès. La mateixa acció pot donar lloc a resultats diametralment oposats en funció de si la font d’energia emocional és neta o bé està contaminada.

Creació d’espais protegits per a espècies emocionals en perill d’extinció, on puguin créixer la tendresa, l’amor, la serenitat i la gratitud .

Protecció del clima emocional evitant les contaminacions per queixes, rumors, insults, judicis de valors i menyspreu Aplicar el Principi del Respecte

L’Ecologia Emocional defensa un model humà psicoecoafectiu de persones que construeixen un espai interior harmònic en el qual raó i emoció uneixen les seves forces fomentant accions més empàtiques, generoses i solidàries envers el altres i el món.

Presentació i disseny gràfic ¡Refleja! por Marcela Parolin Buenos Aires - Argentina para solicitar más presentaciones: refleja@ciudad.com.ar Contingut basat en llibre “L’Ecologia Emocional” i els treballs de Jaume Soler i Maria Mercè Conangla així com un article publicat per Sergio Sinay al Diario La Nación de Buenos Aires Més informació sobre Ecología Emocional en: www.ecologiaemocional.com www.fundacioambit.org Música: “Meditación Plexus”

Add a comment

Related pages

Refleja. Principis per una vida emocionalment más ecológica

Principis per una vida emocionalment mès ecológica â Patim més contaminació emocional que atmosfèrica Encender parlantes.
Read more

Refleja. principios para una vida emocionalmente ecológica ...

Share Refleja. principios para una vida ... Principios para una vida emocionalmente ecológica ... Principis per una vida emocionalment más ...
Read more

Refleja. Principios Para Una Vida Emocionalmente EcolóGica.

Refleja. principios para una vida emocionalmente ... Principis per una vida emocionalment más ... Ocho Formas de Comenzar Una Vida Ecológica
Read more

Refleja[1]. Principios Para Una Vida Emocionalmente ...

Refleja. principios para una vida emocionalmente ... Ocho Formas de Comenzar Una Vida Ecológica ... Principis per una vida emocionalment más ...
Read more

GIROSALUT OCTUBRE ' 2016 by GIROSALUT - issuu

44.Benestar holístic per Ester Nampa 47.Viure la vida per Roser Massegú Funosas 50.El derecho de vivir y morir sano per Reforma natural 52.Entrevista ...
Read more