Rebre missatges d'altres adreces

50 %
50 %
Information about Rebre missatges d'altres adreces

Published on March 7, 2008

Author: vicentfp

Source: slideshare.net

Description

Instruccions per configurar el compte de correu electrònic de l'IES de Massamagrell per poder rebre a través d'ell els missatges que arriben a altres comptes.

Com rebre (i enviar) missatges d’altres comptes a través del correu de l’institut.

Una vegada haureu accedit al vostre compte, aneu a Configuració Comptes Recupera el correu d’altres comptes: Afegeix un compte de correu -> indiqueu l’adreça de correu que voleu rebre i pitgeu “Pas següent”

Una vegada haureu accedit al vostre compte, aneu a

Configuració

Comptes

Recupera el correu d’altres comptes:

Afegeix un compte de correu

-> indiqueu l’adreça de correu que voleu rebre i pitgeu “Pas següent”

 

Anoteu el vostre nom d’usuari La contrasenya amb què recupereu el vostre correu No modifiqueu l’opció “Servidor POP” La resta de caselles són opcionals. Piqueu sobre “Afegeix un compte” Molt important: si voleu mantenir els missatges al correu que esteu afegint, marqueu “Deixa una còpia a del missatge recuperat al servidor”. (tindreu dos còpies de cada missatge: una al compte vell i una altra al de @iesmassamagrell.net). Si no marqueu l’opció, desapareixeran de l’altre servidor i només tindreu la còpia d’aquest nou compte.

Anoteu el vostre nom d’usuari

La contrasenya amb què recupereu el vostre correu

No modifiqueu l’opció “Servidor POP”

La resta de caselles són opcionals.

Piqueu sobre “Afegeix un compte”

Si, a més de rebre el correu, també voleu enviar missatges des d’aquest servidor amb l’adreça que esteu configurant, marqueu “Sí”. Si només voleu rebre els correus d’aqueixa adreça però no la utilitzareu per enviar-ne, marqueu la segona opció. I, a continuació, “Pas següent”.

Si, a més de rebre el correu, també voleu enviar missatges des d’aquest servidor amb l’adreça que esteu configurant, marqueu “Sí”.

Si només voleu rebre els correus d’aqueixa adreça però no la utilitzareu per enviar-ne, marqueu la segona opció.

I, a continuació, “Pas següent”.

El sistema és molt segur: cal que envieu una verificació. Us arribarà un correu a l’adreça que heu anotat, amb diverses instruccions.

El sistema és molt segur: cal que envieu una verificació.

Us arribarà un correu a l’adreça que heu anotat, amb diverses instruccions.

Haureu d’accedir, com haureu fet fins ara, a la vostra adreça, per recuperar el missatge que el sistema us ha enviat i confirmar que tot és correcte . Hi ha dos opcions: Picar sobre l’enllaç que trobareu al mateix missatge. Anotar el codi que també tindreu al missatge i anotar-lo a la finestra emergent (com la que de la imatge inferior)

Haureu d’accedir, com haureu fet fins ara, a la vostra adreça, per recuperar el missatge que el sistema us ha enviat i confirmar que tot és correcte .

Hi ha dos opcions:

Picar sobre l’enllaç que trobareu al mateix missatge.

Anotar el codi que també tindreu al missatge i anotar-lo a la finestra emergent (com la que de la imatge inferior)

Al correu teniu el codi per anotar a la finestra que heu vista la diapositiva anterior. I un enllaç per confirmar. Només cal fer una de les dues opcions. Al mateix correu es donen altres instruccions. També hi ha la possibilitat de cancel·lar tot el procés.

Al correu teniu el codi per anotar a la finestra que heu vista la diapositiva anterior.

I un enllaç per confirmar. Només cal fer una de les dues opcions.

Al mateix correu es donen altres instruccions. També hi ha la possibilitat de cancel·lar tot el procés.

Si heu optat per confirmar-ho a través de l’enllaç, una nova finestra us indicarà que tot (si els misteris de la informàtica i d’internet no ho han impedit) ha anat bé.

Si heu optat per confirmar-ho a través de l’enllaç, una nova finestra us indicarà que tot (si els misteris de la informàtica i d’internet no ho han impedit) ha anat bé.

A la finestra de configuració, us apareixeran els comptes de què disposeu: El principal (2), que és el predeterminat (3) (és a dir, l’adreça que, en principi, si no indiqueu el contrari, apareixerà com a remitent) . I el secundari (4) (que podeu convertir en predeterminat, si així ho voleu; també podeu eliminar-lo –el principal no es pot eliminar, almenys des d’ací-) A més, sempre podeu afegir nous comptes (5) per gestionar-los des d’aquesta adreça.

A la finestra de configuració, us apareixeran els comptes de què disposeu:

El principal (2), que és el predeterminat (3) (és a dir, l’adreça que, en principi, si no indiqueu el contrari, apareixerà com a remitent) .

I el secundari (4) (que podeu convertir en predeterminat, si així ho voleu; també podeu eliminar-lo –el principal no es pot eliminar, almenys des d’ací-)

A més, sempre podeu afegir nous comptes (5) per gestionar-los des d’aquesta adreça.

Finalment, aneu a la safata d’entrada. Automàticament, hauran arribat els missatges que tingueu a l’altra adreça.

Finalment, aneu a la safata d’entrada.

Automàticament, hauran arribat els missatges que tingueu a l’altra adreça.

IES de Massamagrell Correu Corporatiu

Add a comment

Related pages

Competències Bàsiques en TIC per a la Formació de Persones ...

Hi ha normes de com escriure acuradament un missatge i eines per facilitar la tasca d'enviar i rebre. ... de les adreces d’altres al reenviar missatges ;
Read more

Vicent Ferrer - HubSlide

Instruccions per rebre els missatges que us arriben al ... Rebre missatges d'altres adreces Instruccions per configurar el compte de correu electrònic
Read more

1.ENVIAR I REBRE MISSATGES - formadiba.diba.cat

1.ENVIAR I REBRE MISSATGES ... o puntuació, entre d’altres. ... adreces dels destina-taris. 5. Escriure la resposta a
Read more

Consultar el correu d'altres comptes a Gmail - Ajuda de Gmail

La funció Obtenció de missatges de Gmail importa primer tots els ... tant de Gmail com d'altres proveïdors ... Si no voleu rebre més correus ...
Read more

Ofimàtica i procés de la informació - ioc.xtec.cat

Permeten enviar i rebre missatges mitjançant una ... moltes utilitats com ara Importar la llibreta d’adreces d’altres correus i Exportar les dades a ...
Read more

Correu electrònic (FAQ) | TINET - Tarragona Internet

Comprova que tots els missatges pendents a enviar tenen van ... i no m'arribaComprova que sí es pot rebre correu d'altres adreces per exemple enviant ...
Read more

Taller 'Gmail: treu profit del teu correu electrònic' by ...

Funcions bàsiques del correu - Redactar i enviar - Adjuntar - Rebre - Respondre ... enviar-se missatges entre els participants del taller i ...
Read more

Missatges d'emergències al móbil - Ajuntament de Manresa

Missatges d'emergències al móbil. Entreu aquí les vostres dades si voleu rebre el missatges informant d'emergències a Manresa. ... Adreces i telèfons ...
Read more