RCA Astra

75 %
25 %
Information about RCA Astra

Published on February 5, 2008

Author: CarinaSava

Source: slideshare.net

Description

Campania pentru McCann Mentorship, brieful 2.

Campania “Metamorfoza”

Campania se va desfasura in doua directii complementare : pe de-o parte prin publicitate pe canalele traditionale pentru a anunta noua promotie Astra si pe de alta parte prin comunicare directa intre soferi.

Campania se va desfasura in doua directii complementare : pe de-o parte prin publicitate pe canalele traditionale pentru a anunta noua promotie Astra si pe de alta parte prin comunicare directa intre soferi.

Target 18 – 35 ani, tineri din mediul urban cu studii medii sau superioare ce petrec mult timp la volan si au tendinta de a-si personaliza masina

18 – 35 ani, tineri din mediul urban cu studii medii sau superioare ce petrec mult timp la volan si au tendinta de a-si personaliza masina

Directia 1

Directia 1

Insight Soferii tind sa-si personalizeze masinile. De cele mai multe ori tipul de masina sau culoarea acesteia sunt alese in functie de personalitatea si nevoile soferilor. Acestia isi personaliz eaza cat mai mult spatiul: de la jucarele sau alte obiecte agatate de oglinda retrovizoare pana la huse in culori si din materiale preferate. Gadgeturile nu lipsesc din masini: de la CD playere, MP3 playere pana la DVD playere portabile.

Soferii tind sa-si personalizeze masinile. De cele mai multe ori tipul de masina sau culoarea acesteia sunt alese in functie de personalitatea si nevoile soferilor.

Acestia isi personaliz eaza cat mai mult spatiul: de la jucarele sau alte obiecte agatate de oglinda retrovizoare pana la huse in culori si din materiale preferate. Gadgeturile nu lipsesc din masini: de la CD playere, MP3 playere pana la DVD playere portabile.

Incheie asigurare la Astra si noi iti metamorfozam masina. Mesaj

Incheie asigurare la Astra si noi iti metamorfozam masina.

Concept In momentul in care clientul inchei e asigurarea la Astra va fi automat inscris la promotia Metamorfoza , ce se va desfasura pe principiul emisiunii “Pimp my ride”. De asemenea fiecare client va primi la cateva zile de la inscriere un kit personalizat pe baza informatiilor extra furnizate prin intermediul unui chestionar special.

In momentul in care clientul inchei e asigurarea la Astra va fi automat inscris la promotia Metamorfoza , ce se va desfasura pe principiul emisiunii “Pimp my ride”.

De asemenea fiecare client va primi la cateva zile de la inscriere un kit personalizat pe baza informatiilor extra furnizate prin intermediul unui chestionar special.

Directia 2

Directia 2

Insight Ne facem asigurare RCA din obligatie, nu din altrusim sau vreo preocupare pentru ceilalti participanti la trafic. Benefic i ul direct al asigura r ii il resimtim abia cand ne accidenteaza cineva. Iar atunci ne dorim ca acela sa aiba o asigurare buna pentru a acoperi cat mai repede daunele. Deci RCA-ul e in centrul atentiei atunci cand suntem “partea vatamata”.

Ne facem asigurare RCA din obligatie, nu din altrusim sau vreo preocupare pentru ceilalti participanti la trafic.

Benefic i ul direct al asigura r ii il resimtim abia cand ne accidenteaza cineva. Iar atunci ne dorim ca acela sa aiba o asigurare buna pentru a acoperi cat mai repede daunele.

Deci RCA-ul e in centrul atentiei atunci cand suntem “partea vatamata”.

Convinge-i pe cei din jur sa-si faca asigurare la Astra. Nu se stie niciodata cine te accidenteaza in trafic. Mesaj

Convinge-i pe cei din jur sa-si faca asigurare la Astra. Nu se stie niciodata cine te accidenteaza in trafic.

Kit-ul primit de fiecare client asigurat la Astra va contine obiecte personalizate cu mesaje specifice care ii indeamna pe ceilalti participanti la trafic sa se asigure la Astra. Obiecte posibile: tricouri, sepci, stikere pentru masina. De exemplu: stiker pentru exteriorul masinii cu mesajul “ Atentie! Blonda la volan. Sper ca te-ai asigurat la Astra ” . Concept

Kit-ul primit de fiecare client asigurat la Astra va contine obiecte personalizate cu mesaje specifice care ii indeamna pe ceilalti participanti la trafic sa se asigure la Astra.

Obiecte posibile: tricouri, sepci, stikere pentru masina. De exemplu: stiker pentru exteriorul masinii cu mesajul “ Atentie! Blonda la volan. Sper ca te-ai asigurat la Astra ” .

TV

Fiecare spot de cate 15” arata cate o varianta de masina personalizata dupa preferintele soferului. Sunt alese exemple traznite, extreme. Inca de la inceput voice over-ul explica in ce consta promotia Astra. Sunt prezentate detalii din exteriorul si interiorul masinii, apoi o imagine de ansamblu pentru a evidentia masina asigurata la Astra in mijlocul celorlalte masini banale de pe sosea.

Fiecare spot de cate 15” arata cate o varianta de masina personalizata dupa preferintele soferului. Sunt alese exemple traznite, extreme.

Inca de la inceput voice over-ul explica in ce consta promotia Astra. Sunt prezentate detalii din exteriorul si interiorul masinii, apoi o imagine de ansamblu pentru a evidentia masina asigurata la Astra in mijlocul celorlalte masini banale de pe sosea.

TVC 1 Pasionata de shopping Oglinda retrovizoare imense Multe rafturi pt pantofi si posete in portbagaj Umerase cu haine agatate in spate La bord o trusa cu farduri imensa care se deschide prin apasarea unui buton

Pasionata de shopping

Oglinda retrovizoare imense

Multe rafturi pt pantofi si posete in portbagaj

Umerase cu haine agatate in spate

La bord o trusa cu farduri imensa care se deschide prin apasarea unui buton

TVC 2 Pasionatul de fotbal Masina vopsita in culorile echipei favorite/ in forma de minge Pe masina va fi scris un vers din imnul echipei favorite Covorase verzi sub forma de gazon Fanioane cu offside agatate de oglinzile exterioare

Pasionatul de fotbal

Masina vopsita in culorile echipei favorite/ in forma de minge

Pe masina va fi scris un vers din imnul echipei favorite

Covorase verzi sub forma de gazon

Fanioane cu offside agatate de oglinzile exterioare

Print

Imagini cu masini personalizate in stilul soferului, in functie de specificul publicatiei Reviste pentru barbati - o masina in care bancheta din spate a fost transformata in pat. Reviste de business - Interiorul unei masini a fost dotat cu rafturi pentru dosare, suport extensibil pentru laptop si arata ca un birou pe roti. Reviste pentru femei tinere - O tanara blonda imbracata in fustita roz si camasuta alba in interiorul unei masini roz bonbon cu scaune cu puf, multe oglinzi si suporturi pentru farduri.

Imagini cu masini personalizate in stilul soferului, in functie de specificul publicatiei

Reviste pentru barbati - o masina in care bancheta din spate a fost transformata in pat.

Reviste de business - Interiorul unei masini a fost dotat cu rafturi pentru dosare, suport extensibil pentru laptop si arata ca un birou pe roti.

Reviste pentru femei tinere - O tanara blonda imbracata in fustita roz si camasuta alba in interiorul unei masini roz bonbon cu scaune cu puf, multe oglinzi si suporturi pentru farduri.

 

Online

Site-ul campaniei: www .metamorfoza.ro Perle ale soferilor: “ Pietonul nu stia in ce directie sa se indrepte, asa ca l-am calcat ” ; ” Masina mea era parcata in mod regulamentar cand a lovit cu spatele celalalt vehicul. ” Concurs pe principiul Need4Speed in care celelalte masini provoaca accidente. Utilizatorii trebuie sa evite accidentele. Utilizatorii au posibilitatea de a incarca clipuletze cu intamplari haioase din trafic Comunitatea utilizatorilor

Perle ale soferilor: “ Pietonul nu stia in ce directie sa se indrepte, asa ca l-am calcat ” ; ” Masina mea era parcata in mod regulamentar cand a lovit cu spatele celalalt vehicul. ”

Concurs pe principiul Need4Speed in care celelalte masini provoaca accidente. Utilizatorii trebuie sa evite accidentele.

Utilizatorii au posibilitatea de a incarca clipuletze cu intamplari haioase din trafic

Comunitatea utilizatorilor

Clip viral Se porneste de la spotul Astra cu Florin Piersic. Dupa ce actorul indeamna telespectatorii sa-si asigurare RCA la Astra masina sa loveste un alt participant la trafic. Soferul se enerveaza si ii striga: “****-** mama matii. Sper ca ai Asigurare la Astra, ca esti mare ciocoflender…”

Se porneste de la spotul Astra cu Florin Piersic. Dupa ce actorul indeamna telespectatorii sa-si asigurare RCA la Astra masina sa loveste un alt participant la trafic.

Soferul se enerveaza si ii striga: “****-** mama matii. Sper ca ai Asigurare la Astra, ca esti mare ciocoflender…”

BTL

Concurs In parcarea unui mall va fi organizat un concurs de graffitti pe masini puse la dispozitie de Astra. Vor putea participa doar posesorii de masini, iar premiile vor consta in asigurari pe un an la Astra. Vor fi premiate cele mai originale, neconventionale “lucrari”.

In parcarea unui mall va fi organizat un concurs de graffitti pe masini puse la dispozitie de Astra.

Vor putea participa doar posesorii de masini, iar premiile vor consta in asigurari pe un an la Astra.

Vor fi premiate cele mai originale, neconventionale “lucrari”.

In service-uri Panouri cu mesaje care ii provoaca pe clienti sa ii indemne pe ceilalti participanti la trafic sa se asigure la Astra Se vor oferi stikere si alte obiecte promotionale branduite pentru masina cu mesajul: “ Nu se stie niciodata cine te accidenteaza in trafic . Convinge-i pe cei din jur sa-si faca asigurare la Astra !” Soferii ajung in service-uri atunci cand au probleme cu masina, de multe ori in urma unor accidente. De aceste momente ei sunt mai deschisi la sugestii privind modalitatile de asigurare.

Panouri cu mesaje care ii provoaca pe clienti sa ii indemne pe ceilalti participanti la trafic sa se asigure la Astra

Se vor oferi stikere si alte obiecte promotionale branduite pentru masina cu mesajul: “ Nu se stie niciodata cine te accidenteaza in trafic . Convinge-i pe cei din jur sa-si faca asigurare la Astra !”

Soferii ajung in service-uri atunci cand au probleme cu masina, de multe ori in urma unor accidente. De aceste momente ei sunt mai deschisi la sugestii privind modalitatile de asigurare.

Neconventional

Prin orase vor circula masini personalizate dupa exemplul celor din spoturi si printuri. Prezenta masinilor pe strazi va crea awareness cu privire la promotia Metamorofoza fiind automat asociate cu Astra.

Prin orase vor circula masini personalizate dupa exemplul celor din spoturi si printuri.

Prezenta masinilor pe strazi va crea awareness cu privire la promotia Metamorofoza fiind automat asociate cu Astra.

Clasicele panouri-indicatoare plasate pe trotuar vor fi sub forma unor decupaje de masini personalizate

Clasicele panouri-indicatoare plasate pe trotuar vor fi sub forma unor decupaje de masini personalizate

Multumim! Carina Sava si Paula Ionescu

Add a comment

Related pages

Astra Asigurari - astrasig.ro

Astra Asigurari, liderul pietei de asigurari din Romania. SOCIETATEA ASIGURARE-REASIGURARE ... Cine are obligaţia de a încheia un contract de asigurare RCA?
Read more

Asigurarea obligatorie RCA - Astra Asigurari - astrasig.ro

Astra Asigurari, liderul pietei de asigurari din Romania ... Cine are obligaţia de a încheia un contract de asigurare RCA? Persoanele fizice sau juridice ...
Read more

www.rcaautoieftin.ro

www.rcaautoieftin.ro
Read more

Tarife RCA - EUROINS

Euroins Romania va ajusta primele de asigurare RCA pentru şoferii în vârstă de până la 24 de ani Euroins Romania ...
Read more

RCA ieftin 2016. Compara preturile si ia-ti RCA online!

Rca ieftin compara pentru tine toate tarifele si iti garanteaza cel mai ieftin rca in 2016. In Romania, cu rca ieftin gasesti cel mai bun pret pentru ...
Read more

Scart Sat Receiver RCA HD-LINE SD-40 Freier Empfang ...

Scart Sat Receiver RCA HD-LINE SD-40 Freier Empfang DVB-S - Multi-Satelliten und Favoriten IDEAL ASTRA HOTBIRD TURKSAT NILESAT
Read more

RCA Calculations – Just another WordPress site

RCA Calculations. Just another WordPress site. Tradeonix reviews. Tradeonix review. Effective Trading Qualities. To be successful at trading, you need to ...
Read more

RCA Ieftin in 3 Minute - Comanda Asigurare RCA Auto Online

Preturile calculate pentru RCA-ul dvs sunt obtinute prin aplicarea de catre asiguratori a clasei corespunzatoare de Bonus-Malus. Pentru detalii puteti ...
Read more

Calculator Rca 2016 Online

Calculator rca 2016 online. Calculeaza si alege cel mai ieftin rca online pentru 2016. Oferte de la toate societatile de asigurari rca.
Read more

Astra Asigurari - Adresa, telefon, date de contact

ASTRA Asigurari a intrat pe piata romaneasca in 1991 cand s-a desprins de fosta companie de stat ADAS. Cu peste 240 unitati teritoriale in toata tara ...
Read more