Programa fm creu alta

50 %
50 %
Information about Programa fm creu alta

Published on June 4, 2019

Author: iSabadell

Source: slideshare.net

1. PROGRAMA FESTA MAJOR DE LA CREU ALTA 7, 8 i 9 DE JUNY DE 2019 pág. 1 PROGRAMA DE LA FESTA MAJOR DE LA CREU ALTA - 2019 ACTES PREVIS ABANS DEL 3 DE JUNY 27 DE MAIG ELS MUSICALS DEL TEATRE SANT VICENÇ Prova puntuable de la XVI Competició entre “Llamps” i “Trons”. PUNTUA A la Biblioteca de la Creu Alta “Els Safareigs”. Organitza: Biblioteca “Els Safareigs”. DES DEL 27 DE MAIG AL 7 DE JUNY 6È CONCURS DEL DEU “LLAMP” I EL DEU “TRO” Per Instagram. (Mireu les bases). PUNTUA A diferents comerços del barri. Organitza: Llamps i Trons. 31 DE MAIG LA CREU ALTA SENSE FUM Dia mundial sense tabac. A la plaça de la Creu Alta (Mireu programa apart) Organitza: CAP Creu Alta i AVLCA. DEL 31 DE MAIG AL 9 DE JUNY III CONCURS “TALLATAPES” DE LA CREU ALTA A diferents establiments d’hostaleria del barri (Mireu els prospectes) Organitza: Colla Els Federins. DEL 31 DE MAIG AL 15 DE JUNY EXPOSICIÓ PELS 100 ANYS DEL NAIXEMENT DE LA “MATY MONT” En memòria d’una gran vedette de la Creu Alta. A la Sala Relacional “El Velòdrom” del CCCA. Organitza: ESD i AVLCA.

2. PROGRAMA FESTA MAJOR DE LA CREU ALTA 7, 8 i 9 DE JUNY DE 2019 pág. 2 DIA 1 DE JUNY, 10:00 H. COM FUNCIONA UNA CÀMERA REFLEX Curs/xerrada temàtica, a càrrec de Jaume Marco. Inscripcions a info@j4press.com Al Centre Cívic de la Creu Alta (CCCA) Organitza: AVLCA. DIA 1 DE JUNY, 22:00 H. NOU “FUROR PUNTUABLE DE LLAMPS I TRONS” Tercer aniversari dels ‘Bandtumbats” PUNTUA Al Casal Popular de la Creu Alta “El Tallaret” Organitza: Llamps i Trons DES DE L’1 AL 15 DE JUNY 7È CONCURS INFANTIL DE DISSENYS DE PUNTS DE LLIBRE, MEMORIAL JOSEP MARIA TORRUELLA Exposició dels dissenys presentats i dels guanyadors d’aquest any. A la Biblioteca de la Creu Alta “Els Safareigs” Organitza. AVLCA. SETMANA DE FESTA MAJOR DILLUNS, 3 DE JUNY 18:00 H. NOU PRIMER TORNEIG DE FUTBOLIN Inscripció prèvia:previa.fmlacreualta@gmail.com Preu: 3€ per parella. PUNTUA Al Casal Popular de la Creu Alta “El Tallaret” Organitza: Llamps i Trons. 19:30 H. XERRADA: 50 ANYS DEL MOVIMENT VEÏNAL A SABADELL Xerrada/col·loqui sobre la història i el present del Moviment Veïnal. Al Centre Cívic de la Creu Alta Organitza: FAVS i AVLCA.

3. PROGRAMA FESTA MAJOR DE LA CREU ALTA 7, 8 i 9 DE JUNY DE 2019 pág. 3 DIMARTS, 4 DE JUNY 8:00 H. NOU EXCURSIÓ FAMILIAR A LA SERRA DE L’OBAC Caminada matinal. Sortida des de la plaça de la Creu Alta. Recorregut itinerant (3 - 4 hores). Organitza: Grup Mou-te de l’AVLCA. 18:00 H. NOU TALLER “D’ARMES” PER AL SOFT COMBAT Preparació per a la prova de dijous. Al Casal Popular de la Creu Alta “El Tallaret”. Organitza: Llamps i Trons. 18:00 H. ESCAPE ROOM, JORNADA 1 PUNTUA Competició per equips. Inscripcions: escape-roomllit@gmail.com (Grups de 4 persones: 10€). Al Centre Cívic de la Creu Alta. Organitza: Llamps i Trons. 19:30 H. XERRADA: “ELS PUNTS LILA EN ELS ESPAIS D’OCI” Amb el suport de la Regidoria dels Drets Civils i Gènere. Al Casal Popular de la Creu Alta “El Tallaret”. Organitza: Llamps i Trons. DIMECRES, 5 DE JUNY 18:00 H. ESCAPE ROOM, JORNADA 2 PUNTUA Competició per equips. Inscripcions: escape-roomllit@gmail.com (Grups de 4 persones: 10€). Al Centre Cívic de la Creu Alta. Organitza: Llamps i Trons.

4. PROGRAMA FESTA MAJOR DE LA CREU ALTA 7, 8 i 9 DE JUNY DE 2019 pág. 4 21:00 H. NOU MÚSICA EN DIRECTE Vetllada amb servei de pinxos i barra. Al Casal Popular de la Creu Alta “El Tallaret” Organitza: Llamps i Trons. DIJOUS, 6 DE JUNY 18:00 H. ESCAPE ROOM, JORNADA 3 PUNTUA Competició per equips. Inscripcions: escape-roomllit@gmail.com (Grups de 4 persones: 10€). Al Centre Cívic de la Creu Alta. Organitza: Llamps i Trons. 19:00 H. SOFT COMBAT (6A EDICIÓ) PUNTUA Competició individual. Inscripcions ‘in situ’. Al pati de l’Escola Creu Alta. Organitza: Llamps i Trons. 19:00 H. EXPOSICIÓ DE TREBALLS MANUALS I DE CONFECCIÓ Fins el dia 12 de juny. A la lluerna de la Sala Relacional “El Velòdrom” (CCCA) Organitza: Casal de l’Amistat de la Dona. 21:30 H. CERCAVILA NOCTURNA DELS GEGANTS Plantada a la plaça dels Tallarets. Recorregut itinerant habitual. Organitza: Gegants i Grallers de la Creu Alta.

5. PROGRAMA FESTA MAJOR DE LA CREU ALTA 7, 8 i 9 DE JUNY DE 2019 pág. 5 22:30 H. NOU PREGÓ DE LLAMPS I TRONS Pregó de Festa Major espacial. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: Llamps i Trons. 23:00 H. PROVA SORPRESA PER A JOVES PUNTUA Prova puntuable de la XVI Competició entre “Llamps” i “Trons”. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: Llamps i Trons. 23:30 H. JOCS GEGANTINS Final de la festa nocturna dels Gegants. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: Gegants i Grallers de la Creu Alta. ACTES PRINCIPALS DIVENDRES, 7 DE JUNY 16:00 H. FIRA D’ATRACCIONS A LA CREU ALTA Atraccions tradicionals de Festa Major. Al carrer de Pi i Margall. Organitza: Associació de Firaires. 18:00 H. NOU PROVA/CONCURS, AMB RÀDIO SABADELL PUNTUA Prova puntuable de la XVI Competició entre “Llamps” i “Trons”. A l’escenari de l’avinguda 11 de setembre. Organitza: Llamps i Trons.

6. PROGRAMA FESTA MAJOR DE LA CREU ALTA 7, 8 i 9 DE JUNY DE 2019 pág. 6 18:00 H. 7È CONCURS INFANTIL DE DISSENYS DE PUNTS DE LLIBRE, MEMORIAL JOSEP MARIA TORRUELLA Lliurament de premis a tots els guanyadors: Categoria fins a 5 anys: 1er premi: Eric Bellabarba (5 anys), Escola Ribatallada. 2n premi: Berta del Bas (5 anys), Escola Samuntada. 3r premi: Roc Olivé (5 anys), Escola Samuntada. Accèssit: Ariadna López (2 anys), Llar d’Infants de la Creu Alta. Categoria entre 6 i 9 anys: 1er premi: Arnau Gómez (7 anys), Col·legi Servator. 2n premi: Martí Castro (8 anys), Escola Ribatallada. 3r premi: Maria Castillo (9 anys), Col·legi Tarrés. Accèssit: Pol Coll (8 anys), Escola Creu Alta. Categoria entre 10 i 14 anys: 1er premi: Marta Torrijos (10 anys), Escola Bertran. 2n premi: Meritxell Torres (11 anys), Escola Ribatallada. 3r premi: Judit Cugar (10 anys), Col·legi Tarrés. Accèssit: Claudia Vera (12 anys), Col·legi Tarrés. A la Biblioteca de la Creu Alta “Els Safareigs”. Organitza: AVLCA i LLIT. 18:15 H. “LA BELLA I LA BESTIA”, UN CONTE MUSICAL A càrrec de: Els contes de la Carla. A la Biblioteca de la Creu Alta “Els Safareigs”. Organitza: Biblioteca Els Safareigs. 19:00 H. 5A EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA “GENT DEL BARRI” Fins al 15 de juny. A la tanca del pati del Centre Cívic de la Creu Alta. Organitza: AVLCA. 20:00 H. 4T CAMPIONAT D’ESCACS DE FESTA MAJOR Inscripcions prèvies: escacsfmca@gmx.com PUNTUA Al Centre Cívic de la Creu Alta. Organitza: Llamps i Trons.

7. PROGRAMA FESTA MAJOR DE LA CREU ALTA 7, 8 i 9 DE JUNY DE 2019 pág. 7 20:00 H. 6È TORNEIG DE ‘MÀGIC’, JOC DE ROL AMB CARTES Inscripcions prèvies: lluis.olivella@gmail.com PUNTUA Al Centre Cívic de la Creu Alta. Organitza: Llamps i Trons. 20:00 H. PREGÓ DE FESTA MAJOR A càrrec de Manolo Garrido A la plaça de la Creu Alta. Organitza: AVLCA. 20:15 H. PROCLAMACIÓ DEL 25È TALLARET D’HONOR – 2019 Lliurament del guardó a Antoni Garcia Roviras. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: AVLCA. 20:30 H. VEREDICTE DEL 6È CONCURS DEL DEU “LLAMP” I DEL DEU “TRO” Tancament d’entrades a Instagram a les 8 del vespre. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: Llamps i Trons. 20:45 H. INICI DE LA FESTA MAJOR Barrat infantil. 10è aniversari dels Banyetes de la Creu Alta. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: Diables i Banyetes de la Creu Alta. 21:00 H. INICI DE LA 4A EDICIÓ DE “L’ASSASSÍ DEL ROTLLO” PUNTUA Mireu les bases de la competició. Inscripcions: jocdelrotllo@gmail.com. Itinerant per tot el barri. Organitza: Llamps i Trons.

8. PROGRAMA FESTA MAJOR DE LA CREU ALTA 7, 8 i 9 DE JUNY DE 2019 pág. 8 21:00 H. CORRE-BARRI REIVINDICATIU PUNTUA Amb diversos tabalers de la Creu Alta. Recorregut itinerant per diferents bars del barri. Organitza: Llamps i Trons. 21:00 H. DANSA HIP HOP A L’ESTRUCH Actuació de ‘Brodas Junior 1.3’. Entrada: 5€ Al Teatre de l’Estruch. Organitza: L’Estruch, Fàbrica de Creació. 22:00 H. MIRADA A LA COLLA, HOMENATGE ALS 100 ANYS DE LA COLLA DE SABADELL Espectacle en format cafè-teatre. Venda anticipada d’entrades a taquilla. Al vestíbul del Teatre Sant Vicenç. Organitza: Centre P. Sant Vicenç. 22:00 H. CREU ROJA JOVENTUT Som Nit: servei d’informació sobre prevenció de malalties, alcoholisme i d’altres drogoaddiccions. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: Llamps i Trons. 22:00 H. NOU PUNT LILA Informació i acompanyament davant d’agressions masclistes. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: Llamps i Trons. 22:00 H. CONCERT DE FESTA MAJOR PRIMERA PART Actua: ‘POTOMA’. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: Llamps i Trons.

9. PROGRAMA FESTA MAJOR DE LA CREU ALTA 7, 8 i 9 DE JUNY DE 2019 pág. 9 23:30 H. “BASQUET” NOCTURN PUNTUA Prova puntuable de la XVI Competició entre “Llamps” i “Trons”. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: Llamps i Trons. 0:00 H. CONCERT DE FESTA MAJOR SEGONA PART Actuen: ‘Santa Salut’, ‘Elane’, ‘Las Niñas Perdidas’ i ‘Elgio’. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: Llamps i Trons. 1:00 H. CONCERT DE FESTA MAJOR TERCERA PART Actuen: ‘CHILL C’ i el PD ‘Magenta’. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: Llamps i Trons. DISSABTE, 8 DE JUNY 9:00 H. TORNEIG DE FUTBET DE FESTA MAJOR PUNTUA Competició per equips. Inscripcions: futbol.fmca@gmail.com A les instal·lacions de l’Escola Samuntada. Organitza: Llamps i Trons. 9:30 H. PARADA INFORMATIVA DE LA FESTA MAJOR Informació de la Biblioteca d’Estudis Creualtencs, de la Fundació Cultural Jonqueres, del Casal Popular ‘El Tallaret’, de la Coordinadora Jove de la Creu Alta ‘Llamps i Trons’ i de l’Associació de Veïns de la Creu Alta. A la plaça de la Creu Alta, tot el dia. Organitza: AVLCA.

10. PROGRAMA FESTA MAJOR DE LA CREU ALTA 7, 8 i 9 DE JUNY DE 2019 pág. 10 10:00 H. FIRA D’ATRACCIONS A LA CREU ALTA Atraccions tradicionals de Festa Major. Al carrer de Pi i Margall. Organitza: Associació de Firaires. 10:00 H. 7A FIRA DE LA CREU ALTA Parades de tota mena. A l’avinguda 11 de setembre. Organitza: Llamps i Trons. 10:00 H. NOU INSCRIPCIONS A LA “MILLA DE LA CREU ALTA” Al matí i a la tarda. També una hora abans de la cursa; demà al matí. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: Llamps i Trons. 10:30 H. TENNIS TAULA AL CARRER A càrrec del Club Falcons Sabadell, A.E. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: AVLCA. 10:30 H. JOCS INFANTILS GEGANTS A LA PLAÇA Entreteniments diversos per a la quitxalla. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: AVLCA. 11:00 H. CLASSE OBERTA DE ZUMBA A càrrec de l’Esther Lucas. Amb actuacions dels alumnes de l’escola. A l’escenari de l’avinguda 11 de setembre. Organitza: Flaixdansa.

11. PROGRAMA FESTA MAJOR DE LA CREU ALTA 7, 8 i 9 DE JUNY DE 2019 pág. 11 11:00 H. “LA CASERNA DELS BUROTS A LA CREU ALTA” Recreació històrica i cultural. Al carrer del Teatre (Montllor i Pujal). Organitza: Els Federins de la Creu Alta. 11:00 H. 8A RUTA CULTURAL/HISTÒRICA PER LA CREU ALTA Sortida des de la plaça de la Creu Alta (davant de El Tallaret) Activitat itinerant per la història del barri. Organitza: AVLCA. 11:00 H. TALLER DE DECORACIÓ DE GALETES Per als més petits. Requereix inscripció prèvia. Al Mercat de la Creu Alta. Organitza: Mercat Creu Alta. 11:00 H. TALLER DE CIRC EN FAMÍLIA Entrades per majors de 3 anys, 2 € A la Sala 1 de l’Estruch. Organitza: L’Estruch, Fàbrica de Creació. 12:00 H. VERMUT AMB MÚSICA DJ Amb relax i bon rotllo. A la terrassa de l’Estruch-Bar. Organitza: L’Estruch, Fàbrica de Creació. 12:30 H. TALLER DE DANSA DEL VENTRE Per a totes les edats. Amb Yasmina Larts. A l’escenari de l’avinguda 11 de setembre. Organitza: AVLCA.

12. PROGRAMA FESTA MAJOR DE LA CREU ALTA 7, 8 i 9 DE JUNY DE 2019 pág. 12 13:00 H. LLANÇAMENT DE PINYOLS D’OLIVA Prova puntuable de la XVI Competició entre “Llamps” i “Trons”. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: Llamps i Trons. 17:00 H. EXHIBICIÓ DE DANSA Amb la participació de totes les seccions de l’escola. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: Escola de Dansa Stils. 17:00 H. PORTES OBERTES A L’AEROMODELISME Visita al taller d’aeromodelisme de la Creu Alta. Al Pavelló Esportiu de Cal Balsach. Organitza: A.A. Modelisme Aeronaval. 17:30 H. TARDA D’ESPLAIS PER A INFANTS I JOVES Inclou la gran cursa de cargols i altres proves d’habilitat. PUNTUA A la plaça de la Creu Alta. Organitza: Esplai La Branca i l’Esparver. 18:00 H. AUDICIÓ DE SARDANES Amb la Cobla ‘Nova Vallès’. A l’escenari de l’avinguda 11 de setembre. Organitza: AVLCA / Sabadell Sardanista. 18:00 H. PETIT TEATRE, AMB LA COMPANYIA “TRES HOMES GROSSOS” Presenten: ‘Bar Sòvia’ i ‘El Coach’. Taquilla inversa. A l’Auditori Nicasi Pibernat, del CCCA. Organitza: AVLCA.

13. PROGRAMA FESTA MAJOR DE LA CREU ALTA 7, 8 i 9 DE JUNY DE 2019 pág. 13 18:00 H. TRADICIONAL BICICLETADA Inici ruta sencera: plaça de Lluís Subirana (Vapor Cusidó); ruta curta: des de plaça de les Àvies i els Avis. Recorregut itinerant pel barri. Organitza: AVLCA i LLIT. 18:00 H. TALLER D’HORT URBÀ FAMILIAR Per a famílies amb infants a partir de 5 anys. A càrrec d’Ester Casanovas. A la Sala Relacional ‘El Velòdrom’ (CCCA). Organitza: AVLCA. 18:30 H. PRESENTACIÓ DEL 9È CONCURS DE RATAFIA DE LA CREU ALTA Preparació pel proper Aplec de Jonqueres. A la Sala Relacional “El Velòdrom” (CCCA). Organitza: Els Federins de la Creu Alta. 18:30 H. XOCOLATADA INFANTIL Amb tiquets. Col·labora: Forns de Pa Armengol. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: AVLCA. 19:00 H. GIMCANA CICLISTA INFANTIL Inscripcions ‘in situ’. Al carrer del Teatre (Montllor i Pujal). Organitza: El Taller de la Bicicleta. 20:00 H. CORREFOC INFANTIL Amb la colla invitada “Petardons i Petardones de Can Calders (Sant Feliu del Llobregat). Recorregut itinerant pel barri. Organitza: Banyetes de la Creu Alta.

14. PROGRAMA FESTA MAJOR DE LA CREU ALTA 7, 8 i 9 DE JUNY DE 2019 pág. 14 22:00 H. SESSIÓ DE CURTMETRATGES DEL MECAL Cinema a la fresca. A la terrassa de l’Estruch-Bar. Organitza: L’Estruch, Fàbrica de Creació. 22:00 H. MACROTABALADA DIABÒLICA Amb totes les coles de foc convidades. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: Diables de la Creu Alta. 22:30 H. BALL DE FESTA MAJOR Amb l’actuació del “Grup Palau”. A l’escenari de l’avinguda 11 de setembre. Organitza: AVLCA. 22:30 CORREFOC INFERNAL Amb les colles convidades “Diables de Castelldefels” i “Dimonis del Comte Mal” (Mallorca), més el Drac Baldomero i els Diables de la Creu Alta. Recorregut itinerant pel barri. Respecteu les indicacions dels organitzadors: Diables de la Creu Alta. 23:30 H. CREU ROJA JOVENTUT Som Nit: servei d’informació sobre prevenció de malalties, alcoholisme i d’altres drogoaddiccions. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: Llamps i Trons. 23:30 H. NOU PUNT LILA Informació i acompanyament davant d’agressions masclistes. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: Llamps i Trons.

15. PROGRAMA FESTA MAJOR DE LA CREU ALTA 7, 8 i 9 DE JUNY DE 2019 pág. 15 0:00 H. MÚSICA PER A LA FESTA MAJOR Actuen: KOERS i el DJ SND/Sendo. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: Llamps i Trons. DIUMENGE, 9 DE JUNY 9:00 H. GALEJADA GENERAL Despertada general a càrrec dels Trabucaires de la Creu Alta. Recorregut itinerant pel barri. Organitza: Els Federins de la Creu Alta. 9:00 H. 13È TORNEIG DE HANDBOL A càrrec del ‘Creu Alta Sabadell Handbol’. Al Pavelló Esportiu de Cal Balsach. Organitza: Llamps i Trons. 9:30 H. PARADA INFORMATIVA DE LA FESTA MAJOR Informació de la Biblioteca d’Estudis Creualtencs, de la Fundació Cultural Jonqueres, del Casal Popular ‘El Tallaret’, de la Coordinadora Jove de la Creu Alta ‘Llamps i Trons’ i de l’Associació de Veïns de la Creu Alta. A la plaça de la Creu Alta, tot el dia. Organitza: AVLCA. 9:30 H. ESMORZAR POPULAR Amb tiquet. Col·laboren: Cansaladeries Medran, Fleca i Pastisseria E. Valls, Bodega Ambví i ‘Superverd’ de la ronda de Zamenhof. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: AVLCA.

16. PROGRAMA FESTA MAJOR DE LA CREU ALTA 7, 8 i 9 DE JUNY DE 2019 pág. 16 10:00 H. FIRA D’ATRACCIONS A LA CREU ALTA Atraccions tradicionals de Festa Major. Al carrer de Pi i Margall. Organitza: Associació de Firaires. 10:00 H. 7A FIRA DE LA CREU ALTA Parades de tota mena. A l’avinguda 11 de setembre. Organitza: Llamps i Trons. 10:00 H. NOU PRIMERA “MILLA” DE LA CREU ALTA Cursa atlètica familiar, per categories. Recorregut itinerant: Sortides des de la plaça de la Creu Alta. Organitza: AVLCA i LLIT. 10:30 H. GIMCANA FOTOGRÀFICA Mireu les bases a la inscripció prèvia. Inici: plaça de la Creu Alta. Organitza: AVLCA. 10:30 H. ACTIVITATS “RECICLABLES” “Pedala i Pinta”: activitat ecològica. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: SMATSA/AVLCA. 11:00 H. “LA CASERNA DELS BUROTS A LA CREU ALTA” Recreació històrica i cultural. Al carrer del Teatre (Montllor i Pujal). Organitza: Els Federins de la Creu Alta.

17. PROGRAMA FESTA MAJOR DE LA CREU ALTA 7, 8 i 9 DE JUNY DE 2019 pág. 17 11:00 H. CONCERT MUSICAL DEL MIGDIA Amb la Banda Bufasons. A la Sala Relacional “El Velòdrom” (CCCA) Organitza: Escola de Música Creu Alta. 11:30 H. REPICADA DE CAMPANES Protagonistes: la Salut, la Montserrat i la Vicenta. A l’església de Sant Vicenç, la de la Creu Alta. Organitza: Parròquia de Sant Vicenç. 11:30 H. PLANTADA DE GEGANTS I CAPGROSSOS Aplec de les colles que participaran a la Cercavila. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: Gegants i Grallers de la Creu Alta. 12:00 H. CERCAVILA DE FESTA MAJOR Amb els Gegants de Sabadell, els Gegants de Gràcia, els Gegants de la Concòrdia i els Gegants de Sant Vicenç de Montalt, més els Gegants de l’Escola Samuntada, els Gegants de l’Escola Ribatallada, els Gegants de l’Escola Martí Pol i els Gegants i Grallers de la Creu Alta. Recorregut itinerant pel barri. Organitza: Gegants i Grallers de la Creu Alta. 12:00 H. INSCRIPCIONS A LA 31A CURSA DE CARRETONS I GINS RODANTS AUTO-CONSTRUITS Fins a 2/4 de 2 de la tarda. Mireu les bases. Al pati del Casal Popular “El Tallaret”. Organitza: AVLCA i LLIT. 12:00 H. VERMUT POPULAR No pot faltar mai. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: Diables de la Creu Alta.

18. PROGRAMA FESTA MAJOR DE LA CREU ALTA 7, 8 i 9 DE JUNY DE 2019 pág. 18 12:30 H. MISSA DE FESTA MAJOR La de la Parròquia de sempre. A l’església de Sant Vicenç, la de la Creu Alta. Organitza: Parròquia de Sant Vicenç. 13:00 H. GRAN BALLADA DE GEGANTS Amb l’actuació de totes les colles participants a la Cercavila. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: Gegants i Grallers de la Creu Alta. 13:30 H. DELIBERACIÓ DEL JURAT DE LA CURSA DE CARRETONS PUNTUA Proclamació del vehicle més original i sorprenent, del vehicle tecnològicament més enginyós i del vehicle que fa més soroll i rebombori. Al pati del Casal Popular “El Tallaret”. Organitza: AVLCA i LLIT. 16:00 H. FINAL DEL III CONCURS “TALLATAPES” Tancament d’urnes i final de la votació. A diferents establiments d’hostaleria del barri (Mireu els prospectes) Organitza: Colla Els Federins. 17:00 H. FINAL DEL JOC DE “L’ASSASSÍ DEL ROTLLO” Punt de control final. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: Llamps i Trons. 17:30 H. 31A CURSA DE CARRETONS I GINS RODANTS AUTO-CONSTRUITS Exhibició prèvia dels participants i curses de les 3 categories. PUNTUA Recorreguts itinerants pel barri. Organitza: LLIT i AVLCA.

19. PROGRAMA FESTA MAJOR DE LA CREU ALTA 7, 8 i 9 DE JUNY DE 2019 pág. 19 18:00 H. CANTADA CORAL A L’AUDITORI Concert de cant coral. A l’Auditori Nicasi Pibernat del Centre Cívic de la Creu Alta. Organitza: Casal de l’Amistat de la Dona 18:00 H. FINAL DE LES CURSES DE CARRETONS I GINS RODANTS AUTO-CONSTRUITS Proclamació dels guanyadors i lliurament de premis, gentilesa de Josep Ubia. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: LLIT i AVLCA. 18:15 H. ACTE FINAL DE LA 16A COMPETICIÓ ENTRE “LLAMPS” I “TRONS” Darrera competició de desempat, si cal. PUNTUA A la plaça de la Creu Alta. Organitza: Llamps i Trons. 18:30 H. PROCLAMACIÓ DE L’ANY “LLAMP” O DE L’ANY “TRO” D’acord amb el resultat final de la 16a competició entre “llamps” i “trons”. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: Llamps i Trons. 18:30 H. FINAL DE LA GIMCANA FOTOGRAFICA Proclamació dels guanyadors o guanyadores. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: AVLCA. 18:30 H. DANSES TRADICIONALS CATALANES A càrrec de l’Esbart Sabadell Dansaire. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: AVLCA.

20. PROGRAMA FESTA MAJOR DE LA CREU ALTA 7, 8 i 9 DE JUNY DE 2019 pág. 20 18:30 H. TALLER DE BOMBOLLES DE SABÓ Vols fer bombolles amb les teves mans? A la plaça de la Creu Alta. Organitza: El Corte Inglés. 19:00 H. BALLADA DE SWING AL CARRER Espectacle i mostra de ball. A l’escenari de l’avinguda 11 de setembre. Organitza: AVLCA. 21:15 H. III CONCURS “TALLATAPES” Proclamació dels guanyadors. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: Els Federins de la Creu Alta. 21:30 H. HAVANERES I CREMAT Amb l’actuació del ‘Grup Ultramar’. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: AVLCA. 23:00 H. FINAL DE FESTA! Acte de tancament de la Festa Major. A la plaça de la Creu Alta. Organitza: Diables de la Creu Alta.

21. PROGRAMA FESTA MAJOR DE LA CREU ALTA 7, 8 i 9 DE JUNY DE 2019 pág. 21 ACTES POSTERIORS DESPRÉS DEL 9 DE JUNY 12 DE JUNY EXPOSICIÓ DE TREBALLS MANUALS I CONFECCIÓ Cloenda de l’exposició. A la lluerna de la Sala Relacional “El Velòdrom”. Organitza: Casal de l’Amistat de la Dona. 15 DE JUNY 7È CONCURS INFANTIL DE PUNTS DE LLIBRE, MEMORIAL JOSEP MARIA TORRUELLA Cloenda de l’exposició. A la Biblioteca de la Creu Alta “Els Safareigs” Organitza: AVLCA. 15 DE JUNY 5A EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA “GENT DEL BARRI” Cloenda de l’exposició. A la tanca del Centre Cívic de la Creu Alta. Organitza: AVLCA. 15 DE JUNY EXPOSICIÓ PELS 100 ANYS DEL NAIXEMENT DE LA “MATY MONT” Cloenda de l’exposició. A la Sala Relacional “El Velòdrom” (CCCA). Organitza: AVLCA. 15 DE JUNY FINAL DE LA FESTA MAJOR

22. PROGRAMA FESTA MAJOR DE LA CREU ALTA 7, 8 i 9 DE JUNY DE 2019 pág. 22 NOTES GENERALS NOU : Acte que se celebra per primera vegada a la Festa Major de la Creu Alta. PUNTUA : Acte que puntua per a la 16a competició entre “Llamps” i “Trons”. Els actes a l’exterior és possible que s’hagin de suspendre en cas de pluja o d’inclemència climàtica. Consulteu la possibilitat de canvis d’ubicació en aquests casos. La Comissió de Festes adverteix que potser s’hagi de canviar algun aspecte del programa a última hora, per raons que segurament no seran de la seva responsabilitat. Disculpeu les molèsties. Per tenir tota la informació actualitzada, consulteu sempre les nostres xarxes de comunicació socials.

Add a comment