Presentació majors de 45 anys def

67 %
33 %
Information about Presentació majors de 45 anys def

Published on March 5, 2014

Author: CreuRojaCatalunya

Source: slideshare.net

Itineraris integrals per a persones de difícil inserció (majors de 45 anys) - POLCD Projecte #majors45 5 de març de 2014

Itineraris integrals per a persones de difícil inserció (majors de 45 anys) - POLCD La Missió La Visió “Ser cada cop més a prop de les persones vulnerables en els àmbits estatal i internacional a través d’accions de caràcter preventiu, assistencial, rehabilitador i de desenvolupament, realitzades essencialment per voluntariat.” “La Creu Roja, com a organització humanitària i d’acció voluntària arrelada a la societat, donarà respostes integrals des d’una perspectiva de desenvolupament a les víctimes de desastres i emergències, a problemes socials, de salut i mediambientals”

Itineraris integrals per a persones de difícil inserció (majors de 45 anys) - POLCD SUMARI 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. El nou projecte d’ocupació #majors45 #majors45 i el context laboral El perfil dels participants On i quan es realitzarà? La metodologia del projecte El finançament Programa Operatiu Plurirregional “Lluita contra la Discriminació” 2007-2013 (POLCD) 8. Balanç dels projectes d’ocupació de la Creu Roja.

Itineraris integrals per a persones de difícil inserció (majors de 45 anys) - POLCD 1. El nou projecte d’ocupació #majors45 • La Creu Roja a Catalunya posa en marxa un nou projecte d’ocupació per millorar les possibilitats d’inserció de les persones majors de 45 anys, afavorint una millora de la seva ocupabilitat. • Hi participaran prop d’un miler de persones majors de 45 anys a l’atur de diferents punts de territori català. • Posarà especial èmfasi en sensibilitzar el teixit empresarial sobre la necessitat de facilitar la inserció laboral de la població d’aquesta franja d’edat. • Cada assemblea local o comarcal de la Creu Roja que desenvolupa el projecte comptarà amb un equip tècnic/a i al voltant d’un total d’una cinquantena de persones voluntàries arreu de Catalunya.

Itineraris integrals per a persones de difícil inserció (majors de 45 anys) - POLCD 2. #majors45 i el context laboral 6è estudi Observatori de Vulnerabilitat Creu Roja a Catalunya: “L’impacte de la crisi en les persones majors de 45 anys”, realitzat sobre una enquesta a 963 persones d’aquesta franja d’edat ateses en projectes de Lluita contra la pobresa. • Més del 83,6% dels enquestats estan a l’atur i el 16,4% tenen feina, però la majoria en condicions molt precàries. Són els denominats “treballadors pobres”. • El 60% realitza accions de recerca de feina diàriament o setmanalment i el 82,2% està disposat a canviar d’ofici. • Més del 43% acumulen deutes. Pel que a les, la mediana de despeses familiars se situa entre els 500 i els 700 euros mensuals, mentre que la mediana d’ingressos està entre els 300 i els 600. • El 82% té problemes de salut física o psicològica.

Itineraris integrals per a persones de difícil inserció (majors de 45 anys) - POLCD 3. El perfil dels participants • S’adreça a persones majors de 45 anys en situació d’atur amb necessitat de:  Reorientació professional cap a altres sectors.  Actualització dels seus coneixements i competències, especialment les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).  Motivació, activació i apoderament per iniciar processos de recerca activa de feina.

Itineraris integrals per a persones de difícil inserció (majors de 45 anys) - POLCD 4. On i quan es realitzarà? • El Projecte d’ocupació #majors45 s’iniciarà a:  Osona  Alt Maresme  Terrassa  Sabadell  Cerdanyola del Vallès  Barcelonès Nord  Barcelona  L’Hospitalet de Llobregat  Vilanova i la Geltrú  Reus • El projecte es duu a terme entre el 15 de febrer i el 31 de desembre de 2014.

Itineraris integrals per a persones de difícil inserció (majors de 45 anys) - POLCD 5. La metodologia del projecte • El projecte d’ocupació consta d’itineraris personalitzacions d’inserció laboral que consten dels tres grups d’accions (o fases) següents: Aspecte diferencial Generació d’aliances empresarials en totes les fases dels itineraris laborals, mitjançant l’establiment d’una xarxa d’empreses col·laboradores.

L’acció humanitària de la Creu Roja a Catalunya Itineraris integrals per a persones de difícil inserció (majors de 45 anys) - POLCD 6. El finançament - En total, s’invertiran en el Projecte #majors45 un total de 480.100 euros. Els diversos finançadors són les següents:

L’acció humanitària de la Creu Roja a Catalunya Itineraris integrals per a persones de difícil inserció (majors de 45 anys) - POLCD 8. Balanç dels projectes d’ocupació de la Creu Roja 2011 2012 2013 4.975 6.295 7.103 18 22 23 Taxa d’inserció 26% 35% 40% Núm. empreses col·laboradores 685 889 1.394 (57%) Núm. persones ateses Núm. programes d’ocupació El 2013, el nombre de participants en programes d’ocupació +12,84%. Fons propis de la Creu Roja en els programes d’ocupació: 1,4M € (2013) > 2,4 M € (2014)/ +70% El 2014, la Creu Roja desenvolupa 23 projectes d’ocupació en 27 municipis d’arreu de Catalunya.

Itineraris integrals per a persones de difícil inserció (majors de 45 anys) - POLCD Amb el suport de: www.creuroja.org 902 22 22 92

Add a comment

Related pages

Foment de la incorporació de persones majors de 45 anys ...

Foment de la incorporació de persones majors de 45 anys al mercat de treball Convocatòria 2015 i 2016. ... Data límit de presentació de sol·licituds.
Read more

Associació de Persones Aturades de Més de 45 Anys ...

Presentació PRESENTACIÓ DE L ... No obstant això a l'Assemblea General de desembre 2013, es decideix per majoria passar de majors de 50 anys a majors de ...
Read more

Foment de la incorporació de les persones més grans de ...

subvenciÓ de contractes amb persones en situaciÓ d’atur majors de 45 anys amb discapacitat igual o superior al 33% ... presentació de sol ...
Read more

Majors de 25 anys - UAB Barcelona

Presentacio dels Graus: ... Majors de 45 anys: ... la nota manté la validesa durant un període de 2 anys ...
Read more

CREU ROJA CATALUNYA PRESENTA EL NOU PROGRAMA D'OCUPACIÓ ...

Presentació majors de 45 anys def from Creu Roja a Catalunya. Publicado por E. Sánchez en 21:26. Enviar por correo electrónico Escribe un blog Compartir ...
Read more

Models de proves de Llengua Catalana proves accés majors ...

Models de proves de Llengua Catalana proves accés majors de 25/45 anys. ... Presentació de diapositives 4. Apòstrof, contracció i guionet. 5.
Read more

Models de proves de Llengua castellana proves d'accés ...

Presentació de diapositives 4. Apòstrof, contracció i guionet. 5. ... Models de proves de Llengua Castellana proves accés majors de 25/45 anys.
Read more