Presentació final del Curs d'Especialització en Wordpress i eines 2.0 per a Community Managers

50 %
50 %
Information about Presentació final del Curs d'Especialització en Wordpress i eines 2.0...
Education

Published on March 8, 2014

Author: AnnaFlores3

Source: slideshare.net

Description

Presentació final del Curs d'Especialització en Wordpress i eines 2.0 per a Community Managers. Març de 2014.

Va de marketing Anna Flores març de 2014 Curs d’Especialitació en wordpres i eines 2.0 per a Community Managers. ERAM i Fundació Universitat de Girona.

Aquest és el procès de creació del bloc i xarxes socials de la meva marca personal. Anna Flores ! Professional del marketing i la comunicació

Imprescindibles Definir els objectius i el públic! Crear el meu Bloc! Seleccionar les xarxes socials ! Definir una línia editorial pròpia! Establir un pressupost! Dissenyar l’estratègia

Creació del Bloc • la importància del domini! • localhost si, localhost no, localhost si!! • exportació de continguts de l’antic wordpress al nou bloc! • la plantilla (objectiu: no invertir ni un € en plantilla ni pluguins i destinar aquest pressupost a promoció)! • establir el groc com a color de la meva marca personal Paraules clau del color groc: felicitat, alegria, intel·ligencia, innovació, energia, sol, fortalesa, poder…

Els meus plugins Calendari d’esdeveniments! Mailchimp! Xarxes socials! All In One SEO Pack! Backup! Formulari de contacte! Google Analytics Milchimp em permet automatitzar els enviaments de nous articles a tots aquells que se subscriuen. A la vegada que s’actualitza la base de dades de subscritors del bloc.

Xarxes socials i RSS

Estatègia a les xarxes socials 1. Increment seguidors / fans! 2. Perseguir l’interacció! 3. Increment de visites al blog! 4. Fer crèixer la meva base de dades de contactes (networking) He treballat amb Hootsuite però finalment he descartat aquesta eina, prefereixo treballar el contingut des de cada xarxa. La única xarxa que tinc contingut programat és Facebook, les altres les gestiono dia a dia interactuant amb els seguidors i compartint contingut nou.

Campanyes a les xarxes socials Facebook: ! Campanya inicial de captació de fans! Promoció de publicacions concretes (premissa: que siguin posts que dirigeixen al meu bloc)! Linkedin:! Aquesta xarxa m’ha regalat 40€ en publicitat, la campanya és vigent en aquest moment, amb un anunci A/B.

Campanya de captació de fans al Facebook.

Promoció de publicacions al Facebook.

Campanya al Linkedin. Aquesta campanya apunta al bloc, no a la pàgina creada al Linkedin.

Aquesta campanya ens permet crear múltiples versions de l’anunci. De les dues primeres versions té éxit la que parla de “marketing para pymes y autónomos”. ! ! La campanya està configurada per pagar per clics i no per cada 1.000 impressions. El pressupost mínim diari és de 10€ i el preu mínim del clic és de 2€. Campanya al Linkedin.

Google Analytics Amb tres mesos treballant-hi, amb Gener l’anterior domini (.net) tenia unes 500 visites al mes. Febrer

Google Analytics Visitants únics: gener amb 167 - feberer amb 196 - març amb 146 (nomès 6 dies de març)! Visites: gener amb 219 feberer amb 259 - març amb Març 170 (nomès 6 dies de març) Gener - Març

Això no s’acaba aquí! Els propers passos són tant importants com els primers, ara cal mantenir el bloc, fidelitzar als lectors i crear un vincle amb ells.

“Ha estat un plaer compartir totes aquestes hores dels divendres i dissabtes amb vosaltres. Gracies companys!” Anna Flores Curs d’Especialitació en wordpres i eines 2.0 per a Community Managers. ERAM i Fundació Universitat de Girona.

Add a comment

Related presentations