Presentació El Jardinet dels Gats

50 %
50 %
Information about Presentació El Jardinet dels Gats

Published on August 13, 2008

Author: nayrapv

Source: slideshare.net

Associació El Jardinet dels Gats NIF: G-64766900 C/Nou de la Rambla,14 Bx 08001 Barcelona Tf. Contacto: 636.382.194 www.eljardinetdelsgats.org [email_address]

El Jardinet dels Gats és un projecte que va néixer l’any 2004 a Ciutat Vella, gràcies a la implicació del Districte de Ciutat Vella i gràcies a un equip de persones voluntàries.     Actualment l’ Associació El Jardinet dels Gats amb NIF:64766900, es membre de la Plataforma Gatera Ja! formada per un total de 14 entitats més del món proteccionista. El Jardinet dels Gats funciona en gran part, gràcies a l’equip de voluntaris que treballen de manera desinteressada per cuidar-los, alimentar-los i tenir-los en unes condicions més òptimes de vida, mentre esperen ser adoptats. Les adopcions es poden realitzar a través de la pàgina web o contactant directament amb els voluntaris in situ, trucant-nos o dirigint-se a la nostre oficina, prévia cita. El promig anual de gats esterilizats es d’ uns 200 exemplares, unes 150 adopcions i uns 100 gats rescatats morir agonizant al carrer perque els seus amos van decidir abandonar-los a la seva sort als carrers de la nostra ciutat.

El Jardinet dels Gats és un projecte que va néixer l’any 2004 a Ciutat Vella, gràcies a la implicació del Districte de Ciutat Vella i gràcies a un equip de persones voluntàries.

 

  Actualment l’ Associació El Jardinet dels Gats amb NIF:64766900, es membre de la Plataforma Gatera Ja! formada per un total de 14 entitats més del món proteccionista.

El Jardinet dels Gats funciona en gran part, gràcies a l’equip de voluntaris que treballen de manera desinteressada per cuidar-los, alimentar-los i tenir-los en unes condicions més òptimes de vida, mentre esperen ser adoptats.

Les adopcions es poden realitzar a través de la pàgina web o contactant directament amb els voluntaris in situ, trucant-nos o dirigint-se a la nostre oficina, prévia cita.

El promig anual de gats esterilizats es d’ uns 200 exemplares, unes 150 adopcions i uns 100 gats rescatats morir agonizant al carrer perque els seus amos van decidir abandonar-los a la seva sort als carrers de la nostra ciutat.

Que es el Jardinet? El Jardinet dels Gats, ubicat al Casc Antic de Barcelona, va néixer e l 2004 en el marc d’un projecte molt més amplii de protecció i esterilització de Gats de carrer, i d’ubicació de col ò nies protegides de gats en espais adients, gràcies al recolzament del Districte I de Ciutat Vella, pioner en promoure aquesta iniciativa. En 2008 ja som una Associació amb un equip de voluntaris i de socis que ens ajudan en pro dels animales.   Tots aquests gats son capturats, esterilitzats i testats i u n cop surten del veterinari passen al Jardinet a l’espera de ser adoptats.   Si desitges compartir la vida amb un gat, no ho dubtis ADOPTA!!!Posa’t en contacte amb nosaltres i dona-li la vida que es mereix a uno d’aquests felins.

Que es el Jardinet?

El Jardinet dels Gats, ubicat al Casc Antic de Barcelona, va néixer e l 2004 en el marc d’un projecte molt més amplii de protecció i esterilització de Gats de carrer, i d’ubicació de col ò nies protegides de gats en espais adients, gràcies al recolzament del Districte I de Ciutat Vella, pioner en promoure aquesta iniciativa.

En 2008 ja som una Associació amb un equip de voluntaris i de socis que ens ajudan en pro dels animales.

  Tots aquests gats son capturats, esterilitzats i testats i u n cop surten del veterinari passen al Jardinet a l’espera de ser adoptats.

  Si desitges compartir la vida amb un gat, no ho dubtis ADOPTA!!!Posa’t en contacte amb nosaltres i dona-li la vida que es mereix a uno d’aquests felins.

El Jardinet dels Gats és un pati d’uns 70m2, amb acc é s restringit als voluntaris que tenen cura dels Gats i les visites ocasionals de persones que volen at a nsar-se per conèixer millor de que es tracta. L’espai està subdividit per una zona enja rdinada amb arbres, bancs i un tobog an i un altre on els Gats hi tenen els baguls per poder aixoplugar-se, dues menjadores i dos abeuradors, així com un espai on deixem el pinso, les llaunes, r a spalls i mantes entre d’altres.   En l’actualitat el jardinet alberga més d’una trentena de gats, tots ells esterilitzats, la majoria a l’espera de ser adoptats.

El Jardinet dels Gats és un pati d’uns 70m2, amb acc é s restringit als voluntaris que tenen cura dels Gats i les visites ocasionals de persones que volen at a nsar-se per conèixer millor de que es tracta.

L’espai està subdividit per una zona enja rdinada amb arbres, bancs i un tobog an i un altre on els Gats hi tenen els baguls per poder aixoplugar-se, dues menjadores i dos abeuradors, així com un espai on deixem el pinso, les llaunes, r a spalls i mantes entre d’altres.

 

En l’actualitat el jardinet alberga més d’una trentena de gats, tots ells

esterilitzats, la majoria a l’espera de ser adoptats.

Els voluntaris Som un grup de persones, de diferents nacionalitats, oficis i edats, les quals tenim en comú l’amor pels animals, i en especial pels gats, que de manera voluntària treballem per millorar la qualitat de vida dels gats urbans de Barcelona. Creiem que aquests han de tenir un espai digne on viure, donat que la major i a s ó n abandonats, o bé viuen en edific i s en runes que han de ser derruïts , i que per tant , cal reubicar en entorns segurs per tal que puguin ser adoptats per persones responsables. L’ equip de voluntaris, treballen tant en tasques de rescat, captures, neteja i manteniment dels gats de les diferents colonies, com en l’ elaboració de projectes, fires, trasllats d’animals en cotxe, visites al veterinari, donativos, promocions, treballs administratius… De manera que si téns temps i ganes o creus que pots col.laborar en quelcom, no dubtis en contactar amb nosaltres. Quants més siguem, més podrem ajudar a aquests peluts!!!  

Els voluntaris

Som un grup de persones, de diferents nacionalitats, oficis i edats, les quals tenim en comú l’amor pels animals, i en especial pels gats, que de manera voluntària treballem per millorar la qualitat de vida dels gats urbans de Barcelona.

Creiem que aquests han de tenir un espai digne on viure, donat que la major i a s ó n abandonats, o bé viuen en edific i s en runes que han de ser derruïts , i que per tant , cal reubicar en entorns segurs per tal que puguin ser adoptats per persones responsables.

L’ equip de voluntaris, treballen tant en tasques de rescat, captures, neteja i manteniment dels gats de les diferents colonies, com en l’ elaboració de projectes, fires, trasllats d’animals en cotxe, visites al veterinari, donativos, promocions, treballs administratius…

De manera que si téns temps i ganes o creus que pots col.laborar en quelcom, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Quants més siguem, més podrem ajudar a aquests peluts!!!

 

El Jardinet dels Gats és la cara amable d’una realitat molt més dura, la que pateixen milers de gats urbans que viuen en situació de des e mparament, patint tota mena de maltra c taments, gana i malalties. D’altres moren a diari com a conseqüència de l’abandonament a mans de persones desaprensives que sota la falsa creença que un gat al carrer s’espavila, ignoren l ’ infern al qual deixen exposada a la seva mascota, que fins el moment , l’únic món que coneix i a era la vida en el calor d’una llar i de cop i volta es troben perduts enmig de l’asfalt. És per això que treballem per promoure l’adopció, lluitar en contra de l’abandonament i ensenyant valors de respecte per la vida.   Els voluntaris que formem part del Jardinet dels Gats com b é em esmentat anteriorment t e nen diferents edats, professions I proced è ncies, per ò treballen conjuntament per un fi en comú, millorar les condicions de vida dels animals.

El Jardinet dels Gats és la cara amable d’una realitat molt més dura, la que pateixen milers de gats urbans que viuen en situació de des e mparament, patint tota mena de maltra c taments, gana i malalties.

D’altres moren a diari com a conseqüència de l’abandonament a mans de persones desaprensives que sota la falsa creença que un gat al carrer s’espavila, ignoren l ’ infern al qual deixen exposada a la seva mascota, que fins el moment , l’únic món que coneix i a era la vida en el calor d’una llar i de cop i volta es troben perduts enmig de l’asfalt.

És per això que treballem per promoure l’adopció, lluitar en contra de l’abandonament i ensenyant valors de respecte per la vida.  

Els voluntaris que formem part del Jardinet dels Gats com b é em esmentat anteriorment t e nen diferents edats, professions I proced è ncies, per ò

treballen conjuntament per un fi en comú, millorar les condicions

de vida dels animals.

Més fotos a: http://picasaweb.google.com/eljardinetdelsgats/ElJardinetDelsGats

Què pots fer per ajudar? El principal objectiu és trobar-los una llar com cal, i mentrestant, fer que visquin feliços. Casa d’Acollida temporal, per a gats que necessiten una atenció especial. Com a Voluntari. Fen-te soci Apadrinant un gat per 6 € al mes. Posar com a referència: apadrinament - nom del gat . Fent un donatiu al núm ero de compte corrent : Posant con a referència: Donatiu - Jar . Al Compte Corrent: 2081.0338.75.3300004675 I si es desde l’estranger : Codi IBAN: ES12 2081 0338 7533 0000 4675 Codi BIC: CECAESMM081 Si vols recolzar el nostre projecte escriu-nos a: [email_address] A Ciutat Vella, creiem que els gats poden tenir una vida més digna !      

Què pots fer per ajudar?

El principal objectiu és trobar-los una llar com cal, i mentrestant, fer que visquin feliços.

Casa d’Acollida temporal, per a gats que necessiten una atenció especial.

Com a Voluntari.

Fen-te soci

Apadrinant un gat per 6 € al mes. Posar com a referència: apadrinament - nom del gat .

Fent un donatiu al núm ero de compte corrent : Posant con a referència: Donatiu - Jar .

Al Compte Corrent: 2081.0338.75.3300004675

I si es desde l’estranger :

Codi IBAN: ES12 2081 0338 7533 0000 4675

Codi BIC: CECAESMM081

Si vols recolzar el nostre projecte escriu-nos a: [email_address]

A Ciutat Vella, creiem que els gats

poden tenir una vida més digna !

 

   

Per a més informació Truqueu al : 636 382 194 (18-20 h) visiteu la nostra web: www.eljardinetdelsgats.org o escriviu a : [email_address] Associació El Jardinet dels Gats NIF: G-64766900 C/Nou de la Rambla, 14 Bx 08001 Barcelona “ Podem jutjar el cor d’un home, per com tracta als animals” Immanuel Kant

Per a més informació

Truqueu al : 636 382 194 (18-20 h)

visiteu la nostra web: www.eljardinetdelsgats.org

o escriviu a : [email_address]

Associació El Jardinet dels Gats

NIF: G-64766900

C/Nou de la Rambla, 14 Bx

08001 Barcelona

“ Podem jutjar el cor d’un home, per com tracta als animals”

Immanuel Kant

Add a comment

Related pages

Associació - El Jardinet dels Gats

El Jardinet dels Gats és una entitat sense ànim de lucre, ... el 3% de l'import de la teva compra, es destinarà com a donatiu al Jardinet dels gats.
Read more

Association - El Jardinet dels Gats

El Jardinet dels Gats és una entitat sense ànim de lucre, dedicada a la cura i protecció dels gats de carrer i abandonats, ...
Read more

colònies de gats, colonias de gatos | El Jardinet dels Gats

Amics del Jardinet dels Gats, Tal i com heu pogut veure tant a la memòria com als pressupostos, la situació actual de l’entitat és complicada i ...
Read more

El Jardinet Dels Gats

El Jardinet Dels Gats, Barcelona, ... Hem adoptat fa poquets dies els nostres gatets. Estem encantats, i l'equip del Jardinet dels gats són increïbles!
Read more

septiembre | 2009 | El Jardinet dels Gats

... membres de El Jardinet dels Gats, ... Us demanem que linkeu aquest post, que feu un copy-paste de la carta de presentació que adjuntem, ...
Read more

Associació el Jardinet dels Gats | Guia BCN: agenda d ...

Associació el Jardinet dels Gats ; Associació el Jardinet dels Gats . Tornar. Informaci ...
Read more

El Jardinet Dels Gats

El Jardinet Dels Gats, Barcelona. 9248 Me gusta · 1596 personas están hablando de esto · 14 personas estuvieron aquí. Organización no gubernamental ...
Read more

El Jardinet dels Gats - YouTube

Vídeo de presentación de El Jardinet dels Gats Facebook: www.facebook.com/ElJardinetdelsGats Web: www.eljardinetdelsgats.org YouTube: www ...
Read more

La Botigueta

Escaparate del Jardinet dels Gats en la Pastelería La Estrella / Lujuria Vegana en la Calle ... Blog de la botigueta solidària de "El Jardinet dels Gats"
Read more