Power sistema endocrí

50 %
50 %
Information about Power sistema endocrí
Education

Published on March 5, 2014

Author: els23misteriosos

Source: slideshare.net

Description

student work

Maria, Mar i Jordi de 6è

ÍNDEX - Definició - Funció - Localització en el cos - Òrgans que formen part del sistema - Que passaria si no hagués existit el sistema. - Com mantindre el sistema amb bon estat.

DEFINICIÓ

El sistema endocrí o sistema hormonal és un conjunt d'òrgans i teixits de l'organisme que alliberen un tipus de substàncies anomenades hormones i està constituït per cèl·lules especialitzades i glàndules endocrines.

Funció

El sistema endocrí ajuda a regular les activitats del cos. Consta de nombroses glàndules,les glàndules endocrines, que produeixen grups de missatgers químics anomenats hormones. Aquestes són allibererades a la sang, que les porta per tot el cos fins que arriben a l'organ de destinació.

Localització

● ● El sistema endocrí esta dividit en set parts. La hipòfisi i l'hipotàlem, la glàndula tiroide, les paratiroides, el pàncrees, les suprarenals, els ovaris i els testicles.

Organs que formen part del sistema.

Els òrgans principals del sistema endocrí són: L'hipotàlem- és una regió nuclear del cervell que forma part del diencèfal, i és situa per sota del tàlem. Fa regular parts importants de la vida vegetativa. la hipòfisi- regula diferents processos de l'organisme mitjançant la secreció d'hormones. la glàndula tiroide- és una glàndula neuroendocrina, situada just sota de la nou del coll. Regula el metabolisme del cos. les glàndules paratiroides- Son glanfules situades al coll.Les glàndules paratiroides controlen la quantitat de calci en els ossos.

Els illots del pàncrees- La funció és l'encarregada de produir i segregar dues hormones importants les glàndules suprarenals- la seva funció és la de regular les respostes a l'estrès. els testicles i els ovaris- Els testicles produeixen espermatozoides i els ovaris produeixen òvuls.

Que passaria si no hagués existit el sistema endocrí?

Si no hagués existit el sistema endocrí no tendríem contacte amb el cervell, glàndules, pancrees, ovaris i els testicles.

Com mantindre el sistema amb bon estat?

● Menjar molt sa, no beure alcohol, no prendre drogues, no fumar,...

Add a comment

Related presentations

Related pages

PowerPoint Presentation - well come to BoNtA's ZoNe | Just ...

Sistema endocrino El sistema endocrino u hormonal es un conjunto de órganos y tejidos del organismo que liberan un tipo de sustancias llamadas hormonas y ...
Read more

EL SISTEMA ENDOCRINO : DOCUMENTAL COMPLETO - YouTube

el sistema endocrino : documental completo. ... sistema osteo muscular y articular - duration: 54:40. by andrÉs u.nacional 43,441 views. 54:40
Read more

Sistema endocrino: MedlinePlus en español

Sistema endocrino . Acondroplasia ver Enanismo; Acromegalia ver Enfermedades de la glándula pituitaria; Addison, Enfermedad de ver Enfermedad de Addison
Read more

sistema endocrino - YouTube

el sistema nervioso en era sse una vez el cuerpo humano.
Read more

4. Sistema nerviós i sistema endocrí | Naturalsom

Entre les malalties del Sistema Endocrí més freqüents trobem: ... podries penjar el power point del sistema nerviós que ens has passat a la classe?
Read more

El cuerpo humano. Sistema endocrino. Introducción a las ...

El sistema endocrino ejerce un efecto regulador sobre los ciclos de la reproducción, incluyendo el desarrollo de las gónadas, el periodo de madurez ...
Read more

El sistema endocrino - Educarex - Portada

El sistema nervioso, junto al endocrino, será el responsable del control e integración de todas las actividades del organismo. Está constituido por todo ...
Read more