Power point sirenes

75 %
25 %
Information about Power point sirenes
Education

Published on February 25, 2014

Author: ctribo2

Source: slideshare.net

Description

LES SIRENES

Les sirenes

Les sirenes, són éssers fabulosos. A la mitologia grega eren nimfes, i se les descriu com dones boniques amb una cua de peix, hipnotitzaven als mariners amb els seus cants.

Les sirenes, tenen un bell rostre i llargs cabells, que en moltes ocasions sostenen instruments musicals o es dediquen a acariciar els seus cabells en actitud coqueta.

A la mitologia grega , les sirenes van adquirir un caràcter maligne de matís monstruos,doncs el seu cant portava intencionada ment a la perdició.

Les naus que s'acostaven a la seva illa acabaven estavellantse contra les roques i elles devoraven els mariners, deixant la costa plena d'ossos.

La Sireneta ( relat de Christian Andersen) La Sireneta,capaç d'entendre i parlar la llengua dels homes, un personatge tendre i enamoradis que salva un princep naufragat. La jove sirena s'enamora i fa un pacte amb la bruixa del mar: La bruixa la transformarà en humana, però si el princep es casa amb una altra, morirà.

A més, com a pagament la bruixa li tallarà la llengua i així es queda amb la seva bella veu. El princep despres d'un brevíssim idil.li, es casa amb una jove de sang noble, i les germanes de la Sireneta li ofereixen un ganivet màgic que li tornarà la cua si mata amb ell al princep.

Però l'amor de la Sireneta és tant gran que prefereix transformar-se amb escuma abans que matar al jove. Per la seva bondad serà recompensada amb una ànima inmortal, una cosa que cap sirena poseïa segons Andersen.

Imatges de les sirenes en cinema i televisió

Sirenes de Mako H2O

1,2,3... ¡Splash!

Pichi Pichi Pich

Harry Potter i el calze de foc

Pirates del Caribe

FI

Add a comment

Related presentations

Related pages

SIRENS PowerPoint PPT Presentations - View millions of ...

SIREN and MEDSIS - SIREN (Secure Integrated Response and Electronic Notification system) is the ... SIREN allows for secure alerting ...
Read more

siren PowerPoint Templates - PowerPoint Backgrounds ...

Download siren powerpoint template (ppt) and power point background for siren presentation. It can be used to build your PowerPoint presentations instantly.
Read more

Fire Siren PowerPoint Templates and PPT Slides

Best Fire Siren PowerPoint Templates and PPT Slides. Toggle navigation. Get Free Templates. Sign Up For Our Newsletter. Over 30,000 great templates to ...
Read more

PPT – SIREN and MEDSIS PowerPoint presentation | free to ...

Title: SIREN and MEDSIS 1 Arizonas Public Health Information Infrastructure. SIREN and MEDSIS ; AZ HIMSS - July 23, 2004 ; John Nelson ; Ken Komatsu ; 2 ...
Read more

Sirenes - Microsoft Store

PowerPoint help ... Search Microsoft Search. Cart. Store Store. Devices ... Sirenes GK, Mista Blez. Sirenes. 5:21 $1.69 Additional ...
Read more

PowerPoint Presentation - United States Army

Siren Warning System Tornados and Severe Weather TORNADO WARNING SIGNAL ... PowerPoint Presentation Last modified by: cindy.howell Created Date:
Read more

Le chant des sirènes - Microsoft Store

PowerPoint help OneNote help Access help Publisher help Surface All ...
Read more

Presentations « SiREN

Recent HIV and mobility presentations HIV and MOBILE POPULATIONS SEMINAR Presentations. In July 2014 the Department of Health, SiREN and the WA AIDS ...
Read more

Powerpoint presentation ISRM2015 Siren (PDF Download ...

Official Full-Text Publication: Powerpoint presentation ISRM2015 Siren on ResearchGate, the professional network for scientists.
Read more