Porilainen SataCom palvelee asiakkaitaan Elisa eSali -pilvipalvelun avulla

50 %
50 %
Information about Porilainen SataCom palvelee asiakkaitaan Elisa eSali -pilvipalvelun avulla
Technology

Published on March 11, 2014

Author: ElisaRekrytointi

Source: slideshare.net

Description

Porilainen SataCom ei hanki turhaan omaa rautaa vaan ostavat konesalikapasiteettia Elisa eSalista. SataCom tarjoaa omille asiakkailleen pilvipalvelua, esimerkkinä porilainen Tilisarka.

Lue lisää:

http://www.elisa.fi/esali

Lataa Elisa eSali Kumppaniohjelma esite: https://oma.elisa.fi/yrityksille/info/tuotteet-ja-palvelut/tuotteet/esali---virtuaalinen-konesali/kumppaniohjelma/

Elisan yritysasiakaspalvelu 010 80 8088 (ma-pe 8-16.30) Kumppani korttelin päässä asiakkaastaan. Porilainen SataCom ei hanki turhaan omaa rautaa vaan Elisan kumppanina SataCom hankkii konesalikapasiteettia Elisa eSalista. Näin yritys välttyy turhan raudan ostamiselta, he ostavat vain sen minkä myyvät. Paikallisuus on tärkeää. Elisa eSalin palvelimet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, mutta valttina on SataComin paikallinen palvelu. Elisa eSali -kumppaniohjelma tarjoaa mahdollisuuden sisällyttää korkean käytettävyyden pilvipalvelualustan osaksi omaa kokonaispalvelua loppuasiakkaalle. Ei omia investointeja etupainotteisesti vaan kustannukset puhtaasti varatun kapasiteetin mukaan. Lisää liikevaihtoa liiketoiminnan kautta. Elisa eSali Kumppaniohjelma ja SataCom Voin luvata asiakkailleni, ettei niiden tarvitse ostaa ikinä omaa palvelinta. Ja siinä Elisa eSali on hyvä”, kertoo SataComin toimistusjohtaja Jari Taimi.

Add a comment

Related presentations