Η πλατφόρμα Point0.gr.

100 %
0 %
Information about Η πλατφόρμα Point0.gr.
Education

Published on March 18, 2014

Author: Skywalker_gr

Source: slideshare.net

Description

Το Point0.gr είναι η μοναδική on line πλατφόρμα, υπηρεσία του Skywalker.gr, που επιτρέπει σε Κ.Ε.Κ., επιχειρήσεις και δικαιούχους προγραμμάτων επιταγής εισόδου στην αγορά εργασίας (voucher), την καλύτερη επικοινωνία και διαχείριση των προγραμμάτων. Η παρουσίαση δείχνει συνοπτικά πώς μπορεί να αξιοποιήσει ένα Κ.Ε.Κ. το Point0.gr.

 Το SKYWALKER.GR βγήκε στον αέρα το Μάιο του 1999, ξεκινώντας στην ελληνική αγορά την εποχή των ιστοσελίδων αναζήτησης εργασίας. Έφερε για πρώτη φορά σε άμεση επικοινωνία εργοδότες και υποψήφιους αξιοποιώντας το διαδίκτυο.  Σήμερα, το SKYWALKER.GR είναι το μεγαλύτερο site αναζήτησης εργασίας στην Ελλάδα. Περισσότερες από 3.000 εταιρίες δημοσιεύουν πάνω από 6.000 αγγελίες για όλες τις ειδικότητες. Οι καθημερινές επισκέψεις ξεπερνούν τις 40.000.  Εμείς, η ομάδα του SKYWALKER.GR, αντιλαμβανόμαστε ιδιαίτερα τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά εργασίας και ενεργούμε με συνέπεια και ευθύνη προς την κοινωνία. Έτσι, συνεχίζουμε δυναμικά επενδύοντας συνεχώς στην τεχνολογία και στην καινοτομία, με επαγγελματισμό, ενθουσιασμό και προσανατολισμό στο αποτέλεσμα!

Το μοναδικό μηχανογραφημένο σύστημα διαχείρισης επιταγών κατάρτισης.  Το μηχανογραφημένο σύστημα διαχείρισης επιταγών κατάρτισης point0.gr αποτελεί ειδικό τομέα των υπηρεσιών του skywalker.gr και αφορά σε ανάγκες κατάρτισης και απόκτησης εργασιακής εμπειρίας.  Σκοπός του συστήματος είναι να εναρμονίσει τη συμμετοχή των εμπλεκομένων σε προγράμματα κατάρτισης και απασχόλησης τύπου voucher. Η υπηρεσία τόσο σε υποψήφιους και επιχειρήσεις όσο και στα Κέντρα Επαγγελματικής κατάρτισης παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ.

Η δομή του ! Πλατφόρμα Υποψήφιοι Επιχ/σεις ΚΕΚ Επιχ/σεις Υποψήφιοι Θέσεις Εργασίας Διαθέσιμα ΚΕΚ Υποψήφιοι Διαθέσιμα ΚΕΚ

Τι προσφέρει η πλατφόρμα;  Καταχώρηση της δικής σας βάσης δεδομένων (υποψήφιοι και επιχειρήσεις) online.  Αυτοτελή μοναδική διαχείριση υποψηφίων και επιχειρήσεων.  Πρόσβαση από παντού, οποιαδήποτε χρονική στιγμή.  Υποψήφιοι και επιχειρήσεις μπορούν να ενημερώνουν το σύστημα ανά πάσα στιγμή εξ’ αποστάσεως.  Δυνατότητα ενημερώσεων προς επιχειρήσεις και υποψήφιους για τα νέα Προγράμματα.

Τι προσφέρει η πλατφόρμα;  Οι επιχειρήσεις αναζητούν τους υποψήφιους σύμφωνα με το προφίλ που ζητάνε και εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για εκείνους.  Η προτίμηση μεταξύ επιχειρήσεων και υποψηφίων ωριμάζει προοδευτικά από εκείνους, ενώ τα ΚΕΚ είναι απαραίτητα για την οριστικοποίηση.  Έκδοση της τριμερούς σύμβασης με παροχή συμπληρωματικών στοιχείων.  Οι υποψήφιοι αναζητούν τις θέσεις εργασίας των επιχειρήσεων και εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για εκείνες.  Δυνατότητα συνεργασίας και συναλλαγές με άλλα ΚΕΚ κατ’ επιλογή.

Δημιουργία Λογαριασμού! Εγγραφή ως Πάροχος Κατάρτισης.  Ανατρέξτε στο browser σας και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση του point0.gr.

Αίτημα για εγγραφή ως Πάροχος Κατάρτισης. Συμπληρώστε τη ΦΟΡΜΑ και πατήστε αποστολή.

Εισαγωγή στο σύστημα point0.gr! Συμπληρώστε τα: username & password και πατήστε «Είσοδος» Καλώς ήρθατε στη πλατφόρμα του point0.gr.

Λειτουργίες της πλατφόρμας. Υποψήφιοι  Προσθήκη  Επεξεργασία και Διαχείριση  Προσθήκη σε Πρόγραμμα  Εκτύπωση της βάσης  Ατομικό link ΚΕΚ για προσθήκη εξ’ αποστάσεως  Δυνατότητα συνεργασίας με ΚΕΚ Επιχειρήσεις  Προσθήκη  Επεξεργασία και Διαχείριση  Προσθήκη σε Πρόγραμμα  Εκτύπωση της βάσης  Ατομικό link ΚΕΚ για προσθήκη εξ’ αποστάσεως  Δυνατότητα συνεργασίας με ΚΕΚ

Λειτουργίες της πλατφόρμας.  «Ταιριάσματα» Μια ακόμη λειτουργία και ίσως η πιο χρηστική για εσάς, αφού δεν ασχολείστε με το ταίριασμα υποψήφιου και επιχείρησης, καθώς το κάνουν μόνοι τους. Η επιχείρηση ή ο υποψήφιος, μπαίνουν και αντίστοιχα ο ένας αναζητά υποψήφιους κι ο άλλος αναζητά θέσεις εργασίας. Έχουν τη δυνατότητα και οι δύο να κάνουν like (εκδηλώνοντας έτσι το ενδιαφέρον τους). Το σύστημα στέλνει mail, προκειμένου να τους ενημερώσει για το like. Επικοινωνούν για να οριστεί ραντεβού για συνέντευξη. Ενημερώνουν το σύστημα για την εξέλιξη του interview.

Να θυμάστε! ! ! Συνεχίζουμε την ανάλυση του συστήματος, με στόχο περισσότερες λειτουργίες για τη καλύτερη εξυπηρέτηση όλων (υποψηφίων, επιχειρήσεων και ΚΕΚ).

Σας ευχαριστούμε!

Add a comment

Related presentations

Related pages

Superjob.gr-Εταιρικά Site του Skywalker.gr

Χώρος συνάντησης εργοδοτών και υποψηφίων στην Ελλάδα, με πηγή την πληρέστερη μηχανή ...
Read more

totaljobs.gr - η εταιρεία

Point0.gr: To www.Point0.gr ... Η πλατφόρμα επιτρέπει τη δωρεάν on line εγγραφή του κατόχου voucher και ...
Read more

Τί είναι το point0.gr. | Skywalker.gr ...

Τί είναι το point0.gr. Δείτε την online πλατφόρμα Point.gr ... Η κάθε επιχείρηση βλέπει ό,τι αφορά ...
Read more

ZELITRON ΑΕ | Skywalker.gr

Η πλατφόρμα υπηρεσιών και προϊόντων ... Η σχεδίαση και η υλοποίηση των ... point0.gr rejoin.gr ...
Read more

Superjob.gr-Εταιρία

Point0.gr: To www.Point0.gr ... Η πλατφόρμα επιτρέπει τη δωρεάν on line εγγραφή του κατόχου voucher και ...
Read more

Skywalker Education: Το Skywalker.gr ...

... Point0.gr, η μοναδική On line πλατφόρμα διαχείρισης ... 15:40-16:20 Η εξέλιξη της εργασίας ...
Read more

Για τους κατόχους voucher εργασίας

... στον κλάδο του Τουρισμού έως 29 ετών" έχετε τη δική σας on line πλατφόρμα ... Η ... point0.gr ...
Read more

CONDATEL ΑΕ | Skywalker.gr

Η προσήλωση στον πελάτη, ... Η πλατφόρμα Exelysis παρέχει την δυνατότητα υποδοχής ... point0.gr ...
Read more

Supportbusiness.gr - Start ups

Όντας σε μια εποχή που η ... Είναι μια πλατφόρμα που ενισχύει ... gr settle.gr point0.gr ...
Read more