perquè votar icv-euia a cerdanyola

50 %
50 %
Information about perquè votar icv-euia a cerdanyola

Published on March 5, 2008

Author: jesushn83

Source: slideshare.net

PER QUÈ VOTAR JOAN HERRERA i ICV-EUiA A CERDANYOLA ?

Perquè volem un canvi en el model de mobilitat

PERQUÈ JOAN HERRERA I ICV-EUiA EXIGIRAN L’ELABORACIÓ D’UNA LLEI DE MOBILITAT SOSTENIBLE. Això per una ciutat com la nostra, creuada per diverses infrastructures viàries i ferroviàries, i que té un gran percentatge d’espais naturals, és fonamental.

PERQUÈ EXIGIRÀ LA INVERSIÓ DE 7.000 MILIONS D’€ PER A MODERNITZAR LA XARXA DE RODALIES I REGIONALS. La saturació i el mal servei que patim els ciutadans i ciutadanes de Cerdanyola en agafar la RENFE s’ha d’acabar. ICV-EUiA som l’única garantia, davant de la ineficàcia i manca de voluntat política dels governs tant del PP com del PSOE, per a què aquesta inversió sigui possible.

PERQUÈ HERRERA EXIGIRÀ EL COMPLIMENT DEL PLA FERROVIARI 2014 COM A CONDICIÓ PER A POSSIBLES PACTES El pla garanteix noves línies de tram i de RENFE per a Cerdanyola que descongestionen les ja existents incrementen la freqüència de pas i redueixen el temps de connexió fins a Barcelona.

Perquè volem una ciutat social i per les persones

PERQUÈ EXIGIRÀ EL DESPLEGAMENT DE LA LLEI DE DEPENDÈNCIA INCORPORANT EL FINANÇAMENT SUFICIENT I UN CALENDARI JUST. A Cerdanyola acabem d’aprovar el pla d’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda. El desplegament de la llei de dependència farà que la nostra ciutat sigui una ciutat més justa.

   PERQUÈ APOSTA PER DESPLEGAR LA LLEI DE MEMÒRIA HISTÒRICA I CONTINUAR EXIGINT AL GOVERN POLÍTIQUES DE RECUPERACIÓ I FOMENT DE LA MEMÒRIA DEMOCRÀTICA. La lluita per la democràcia es va lliurar als carrers de pobles i ciutats. Cerdanyola i la seva gent en són un exemple.

PERQUÈ ICV-EUiA ÉS LA ÚNICA FORÇA POLÍTICA QUE PARLA DE LLUITAR CONTRA LES DESLOCALITZACIONS   ICV- EUiA proposa, per garantir la continuïtat dels llocs de treball, la promoció plans d’actuació envers aquells sectors productius que poden ser objecte de reestructuració industrial, amb l’objectiu d’anticipar-se als canvis i condicionar tot ajut públic a l’empresa a la seva continuïtat en el temps.

Perquè som municipalistes i volem una administració propera

   PERQUÈ APOSTA PER UN TRASPÀS DE COMPETÈNCIES ALS AJUNTAMENTS EN AQUELLS TEMES MÉS PROPERS A LA CIUTADANIA. Cerdanyola ha de tenir les màximes competències possibles en matèries com serveis socials i personals, cultura, esports, habitatge o urbanisme.

PERQUÈ TÉ COM A PRIORITAT MILLORAR EL FINANÇAMENT LOCAL, FENT PARTICIPAR ELS AJUNTAMENTS EN LA RECAPTACIÓ D’IMPOSTOS COM L’IVA O L’IRPF. Ciutats com Cerdanyola, per afrontar tots els seus reptes i necessitats necessiten un augment del finançament. ICV-EUiA creiem en la política local.

Perquè volem resoldre els problemes d'acces a l'habitatge i acabar amb l'especulació immobiliària

PERQUÈ JOAN HERRERA DEFENSARÀ AL CONGRÉS UNES POLÍTIQUES DE L’HABITATGE COM LES QUE S’ESTAN APLICANT A CERDANYOLA Amb una aposta decidida per l’ús social del sòl i el lloguer com a fórmules contra l’especulació.

 

PERQUÈ COM VA DIR JOAN HERRERA EN UNA VISITA RECENT A LA NOSTRA CIUTAT, EL CANVI POLÍTIC QUE ES VA PRODUIR A CERDANYOLA L’ANY 2003 S’HA D’ESTENDRE A LA POLÍTICA ESTATAL.      

 

Add a comment

Related pages

Cerdanyola.Info

... "apostar per la governabilitat no té perquè ... indica que el seu grup segueix disposat a fer Cerdanyola ... ICV/EUiA/MES va votar en ...
Read more

Cerdanyola.Info

Miró espera que les converses que estan mantenint Compromís per Cerdanyola i ERC arribin ... ICV-EUIA-MES va votar ... perquè el consideren "clau ...
Read more

ICV-EUiA mostra la seva “perplexitat” perquè el PSC ...

ICV-EUiA mostra la seva “perplexitat ... perquè no crec que els ciutadans i les ciutadanes que van votar al PSC les passades eleccions ...
Read more

www.euia.cat : : ICV-EUiA mostra la seva “perplexitat ...

ICV-EUiA mostra la seva “perplexitat” perquè ... perquè no crec que els ciutadans i les ciutadanes que van votar ... La portaveu d’ICV-EUiA ...
Read more

ICV - Programa Electoral - Municipals 2011 Cerdanyola

ICV-EUiA-E (Candidatura núm. 2) ICV - Programa Electoral. ... SI - El qüestionari de Cerdanyola al Dia. SI - Entrevista Guillem Ortega. SI - La Llista.
Read more

ICV-EUiA fa plegar el número 9 de Cerdanyola per ...

ICV-EUiA-Moviment d'Esquerres de Cerdanyola del Vallès ha fet ... Pérez exigida per ICV-EUiA. ... esbroncant-lo perquè el número 9 de la ...
Read more

ICV-EUiA fa una crida als indecisos a concentrar el vot d ...

ICV-EUiA fa una crida als ... han fet una crida als votants d'esquerres a votar ICV-EUiA per obrir ... perquè la gent d'esquerres no podem ...
Read more