Perquè votar a ICV-EUiA a Cerdanyola?

100 %
0 %
Information about Perquè votar a ICV-EUiA a Cerdanyola?

Published on March 5, 2008

Author: jesushn83

Source: slideshare.net

PER QUÈ VOTAR JOAN HERRERA i ICV-EUiA A CERDANYOLA ?

Perquè volem un canvi en el model de mobilitat

PERQUÈ JOAN HERRERA I ICV-EUiA EXIGIRAN L’ELABORACIÓ D’UNA LLEI DE MOBILITAT SOSTENIBLE. Això per una ciutat com la nostra, creuada per diverses infrastructures viàries i ferroviàries, i que té un gran percentatge d’espais naturals, és fonamental.

PERQUÈ EXIGIRÀ LA INVERSIÓ DE 7.000 MILIONS D’€ PER A MODERNITZAR LA XARXA DE RODALIES I REGIONALS. La saturació i el mal servei que patim els ciutadans i ciutadanes de Cerdanyola en agafar la RENFE s’ha d’acabar. ICV-EUiA som l’única garantia, davant de la ineficàcia i manca de voluntat política dels governs tant del PP com del PSOE, per a què aquesta inversió sigui possible.

PERQUÈ HERRERA EXIGIRÀ EL COMPLIMENT DEL PLA FERROVIARI 2014 COM A CONDICIÓ PER A POSSIBLES PACTES El pla garanteix noves línies de tram i de RENFE per a Cerdanyola que descongestionen les ja existents incrementen la freqüència de pas i redueixen el temps de connexió fins a Barcelona.

Perquè volem una ciutat social i per les persones

PERQUÈ EXIGIRÀ EL DESPLEGAMENT DE LA LLEI DE DEPENDÈNCIA INCORPORANT EL FINANÇAMENT SUFICIENT I UN CALENDARI JUST. A Cerdanyola acabem d’aprovar el pla d’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda. El desplegament de la llei de dependència farà que la nostra ciutat sigui una ciutat més justa.

   PERQUÈ APOSTA PER DESPLEGAR LA LLEI DE MEMÒRIA HISTÒRICA I CONTINUAR EXIGINT AL GOVERN POLÍTIQUES DE RECUPERACIÓ I FOMENT DE LA MEMÒRIA DEMOCRÀTICA. La lluita per la democràcia es va lliurar als carrers de pobles i ciutats. Cerdanyola i la seva gent en són un exemple.

PERQUÈ ICV-EUiA ÉS LA ÚNICA FORÇA POLÍTICA QUE PARLA DE LLUITAR CONTRA LES DESLOCALITZACIONS   ICV- EUiA proposa, per garantir la continuïtat dels llocs de treball, la promoció plans d’actuació envers aquells sectors productius que poden ser objecte de reestructuració industrial, amb l’objectiu d’anticipar-se als canvis i condicionar tot ajut públic a l’empresa a la seva continuïtat en el temps.

Perquè som municipalistes i volem una administració propera

   PERQUÈ APOSTA PER UN TRASPÀS DE COMPETÈNCIES ALS AJUNTAMENTS EN AQUELLS TEMES MÉS PROPERS A LA CIUTADANIA. Cerdanyola ha de tenir les màximes competències possibles en matèries com serveis socials i personals, cultura, esports, habitatge o urbanisme.

PERQUÈ TÉ COM A PRIORITAT MILLORAR EL FINANÇAMENT LOCAL, FENT PARTICIPAR ELS AJUNTAMENTS EN LA RECAPTACIÓ D’IMPOSTOS COM L’IVA O L’IRPF. Ciutats com Cerdanyola, per afrontar tots els seus reptes i necessitats necessiten un augment del finançament. ICV-EUiA creiem en la política local.

Perquè volem resoldre els problemes d'acces a l'habitatge i acabar amb l'especulació immobiliària

PERQUÈ JOAN HERRERA DEFENSARÀ AL CONGRÉS UNES POLÍTIQUES DE L’HABITATGE COM LES QUE S’ESTAN APLICANT A CERDANYOLA Amb una aposta decidida per l’ús social del sòl i el lloguer com a fórmules contra l’especulació.

 

PERQUÈ COM VA DIR JOAN HERRERA EN UNA VISITA RECENT A LA NOSTRA CIUTAT, EL CANVI POLÍTIC QUE ES VA PRODUIR A CERDANYOLA L’ANY 2003 S’HA D’ESTENDRE A LA POLÍTICA ESTATAL.      

 

Add a comment

Related pages

Cerdanyola.Info

ICV-EUIA-MES confia que aviat ... espera que sigui el mínim temps possible perquè si s'allarga anirà en ... ICV-EUIA-MES va votar favorablement a ...
Read more

ICV Cerdanyola (@ICVcerdanyola) | Twitter

The latest Tweets from ICV Cerdanyola (@ICVcerdanyola). Espai twitter d'ICV de Cerdanyola del Vallès
Read more

Cerdanyola.Info

ERC i ICV/EUiA/MES aposten ... ERC) de Cerdanyola ha publicat a la seva pàgina de ... xarxes socials que apostaran "perquè prengui ...
Read more

Iniciativa per Catalunya Verds

ICV-EUiA; A peu de carrer; Dones amb ... PSOE i C’s poden cometre “prevaricació” quan neguen el grup parlamentari que els pertoca a les ...
Read more

Per què votar ICV-EUiA « La Voz de Barcelona

Per què votar ICV-EUiA ‘ICV-EUiA proposa acabar amb la política de retallades en l’educació, la salut, ... Perquè no tinc por als poderosos, ...
Read more

ICV - Programa Electoral - Municipals 2011 Cerdanyola

ICV-EUiA-E (Candidatura núm. 2) ICV - Programa Electoral. ... SI - El qüestionari de Cerdanyola al Dia. SI - Entrevista Guillem Ortega. SI - La Llista.
Read more