Omul In Varsta Omul Invatat

50 %
50 %
Information about Omul In Varsta Omul Invatat

Published on November 30, 2008

Author: ionascus

Source: slideshare.net

Omul invatat Cliccate per sfogliare.

Un barbat in varsta de 92 de ani, barbierit proaspat, pieptanat la fel,s-a imbracat si la ora 8 dimineata s-a pornit inspre azil. Sta in foaierul azilului asteptand , zambeste inspre noi atunci cand ii spunem : camera dvs este pregatita. Sotia lui in varsta de 70 de ani, nu de mult s-a stins din viata, si din acest motiv barbatul simte ca e nevoit sa-si paraseasca casa.

In timp ce mergem spre lift, ii povestesc pe scurt cum anume e camera lui, ce culoare are perdeaua si cuvertura de pe pat, ce are in camera. -”Foarte mult imi place”- spune el si e incantat ca un copil de 8 ani, care acum urmeaza sa primeasca prima lui camera separata de la parinti. -“ Stimate Domn , inca nici nu ati vazut camera , asteptati un pic inainte sa va pronuntati „ -am raspuns eu .

“ Nu are nimic daca nu am vazut inca „ spune el. “ Eu am decis deja in mintea mea , camera imi place . Deciziile le aduc in fiecare dimineata imediat ce ma trezesc " “ Fericirea nu este dependenta de ceva anume. Eu aleg fericirea in mod indpendent. Faptul ca , camera imi place sau nu, nu depinde de mobilier sau decoratii, ci depinde de cum vreau sa o vad eu”.

“ Pot sa iau decizia ca imi petrec ziua in pat si incerc sa enumar cate extremitati sau componente a corpului meu nu functioneaza cum ar trebui, sau ma dor ; ori, pot sa spun multumesc cerului pentru tot si pentru ca ma pot misca. "

“ Fiecare zi este un cadou, daca pot sa-mi deschid ochii, ma concentrez pe amintirile frumoase, amintiri pe care le-am adunat in de-alungul vietii mele ” “ Batranetea, este ca si un cont in banca . Iei de acolo exact ce ai adunat. ”

„ vezi , sfatul meu este sa aduni multa multa fericire si amintiri frumoase in contul tau de amintiri”. „ si iti multumesc ca ti-ai adus aportul la contul meu , unde eu si azi tot strang si mai strang”-spuse omul invatat .

1. Scapa-ti mintea de ura. 5. Asteapta mai putin de la altii 4. Daruieste mai mult. 3. Traieste modest 2. Scapa-ti mintea de a-ti face griji tot mereu. Tine minte cele de mai jos , si astfel ai sansa sa fii fericit :

Trimite asta la 7 persoane, mai putin mie . Maine se va intampla ceva frumos si neobisnuit Acum OPRESTE-TE !! Ai citit ? Ai inteles tot ce ai citit?? Maine ti se va intampla ceva bun . Trimite mesajul mai departe. Musica-L’Amour rêve (André Gagnon) O zi placuta

Add a comment

Related presentations

Related pages

Omul în vârstă, omul învăţat - Momente in viata ...

Omul în vârstă, omul învăţat. Un bărbat în vârstă de 92 de ani , bărbierit proaspăt, pieptănat la fel, s-a îmbrăcat şi la ora 8 dimineaţa ...
Read more

Ghid Management

[PPS] Omul_in_varsta__Omul_Invatat_1.pps | Download. ALTE RESURSE » Enstein despre criza » Rugaciune, Tata din Ceruri » Idei la care sa meditezi (II)
Read more

Omul in varsta, omul invatat - Grigoras Vasile

Omul in varsta, omul invatat din videoclipuri preferate, imi place sa fac oamenii sa zambeasca.
Read more

Omul în vârstă, omul învăţat… Un bărbat în ...

Next: Un om își plimba liniștit câinele. Brusc, un scrâșnet de fiare. Privește omul în jur dar nu…
Read more

Omul invatat - YouTube

Omul invatat Günther Karban. Subscribe Subscribed Unsubscribe 13 13. Loading... Loading... Working... Add to. Want to watch this again later?
Read more

Diapositive 1

Cliccate per sfogliare. Un barbat in varsta de 92 de ani, barbierit proaspat, pieptanat la fel,s-a imbracat si la ora 8 dimineata s-a pornit inspre azil.
Read more