Oferte iunie 2012

33 %
67 %
Information about Oferte iunie 2012

Published on June 11, 2012

Author: ormitaromania

Source: slideshare.net

PUBLICITATEPRODUSE şiSERVICIIDISPONIBILE LA BARTER

PUBLICITATEINTERNAŢIONALĂDISPONIBILĂ LA BARTER

De ce publicitate pe barterObţineţi mai mulţi clienţi• Construiţi imaginea• Extindeţi piaţa pentru produsele şi serviciile dvs.Economiţi numerarul• Nu trebuie să plătiţi cu numerar pentru publicitatePoziţionare strategică• Oferă poziţionare strategică faţă de concurenţă• Imaginea reprezintă un activ tangibil – cu cât mai mulţi văd sau aud despre afacerea dumneavoastră cu atât mai valoroasă devine.• Consolidează puterea financiară.

Publicitate în Italia la barterwww.radiosplash.it www.insubriatv.it Echipat cu Jukebox Este o staţie de radio care electronic şi webcam emite în oraşul Varese şi în live, difuzează muzica cantonul Ticino. anilor 70, 80, 90 precum şi contemporană Pe lângă muzica cu posibilitatea contemporană şi veche pe dedicaţiilor prin SMS. care o difuzează, are şi servicii de WebTV. Acoperire în Milazzo, Sicilia. Frecvenţele de emisie sunt 90.5 - 98.30 MHz.www.antennabruzia.fm www.radioitaliaanni60.it O staţie radio care emite în Radio Italia Anii 60 oraşul Cosenza şi în regiunea difuzează hiturile anilor Calabria. Difuzează atât 60, 70, 80, 90 şi oferă o muzică modernă cât şi clasică. varietate de muzică din ultimii 40 de ani. Cosenza şi Valea Crati: 88.8 MHz; Câmpia de coastă din Este difuzat pe întreg Sybaris: 89.6 MHz teritoriu Italian. Coasta Tyrrheniană: 88.3 – 96.8 MHz

Publicitate în Italia la barterwww.ecodellevalli.tv www.publivideo2.com Este un tabloid cu Produce programe TV difuzare în Brescia, pentru postul TV naţional, Valtrompia & Odeaon TV, Canale Italia Lumezzane, Sebino & şi pentru alte reţele Franciacorta, naţionale sau regionale. Valcomonica & De asemenea, emite în Valsabbia. Disponibil regiunea Emilia Romagna online. (Roma şi zonele adiacente).www.pediatri.eu www.cinecitta3.com Jurnalul Federaţiei Oferă spaţiu de publicitate pe Pediatrilor din Italia. diferite canale regionale din Italia: Antenna Sud (Puglia), Canale 21 (Campania), Pubblimed (Sicilia), RTTR (Trentino Alto Adige), Rete Oro (Lazio), Tele Cupole (Piemonte), Tele Radio Orte (Lazio), Tele Romagna (Emilia Romagna), TVA (Sicilia), Tele Uno Tris (Sicilia)

Publicitate în Marea Britanie la barterTW Magazine este o PC Utilities este o publicaţiepublicaţie pentru lunară cu o vechime de 10rezidenţii şi vizitatorii ani şi este un ghid completregiunii poştale TW din al software-ului gratuit,Londra, tratează shareware şi comercial.subiecte referitoare larestaurante, teatre,filme, modă, sănătate şifrumuseţe, imobiliare,călătorii şi evenimente. Homebuying este o revistă careEste o publicaţie deţine şi un site web şi seutilizată de către adresează tuturor potenţialilortârgurile de artă, artişti, cumpărători de case, celor caregalerii de artă, galerii cumpără pentru prima dată şipublice, muzee, editori pentru cei care au maide carte, designeri, cumpărat. Cuprinde toatehoteluri, restaurante, informaţiile necesare cu privireindustria artei şi la ipotecă, asigurări, renovare şiindustria turistică. chiar achiziţia unei case din afara ţării.

Publicitate în Marea Britanie la barter PropertyWire furnizează ştiri cu privire la investiţiile imobiliare şiInvestment International a se adresează agenţilor,fost înfiinţată în 1982 şi se dezvoltatorilor şi investitoriloradresează investitorilor de la nivel naţional şiexpatriaţi interesaţi să internaţional. Dacă sunteţi încumpere obligaţiuni, căutare de audienţă care săfonduri şi acţiuni, şi să cuprindă investirorii imobiliariinvestească în economii din Marea Britanie şi de la niveloffshore. internaţional atunci noi suntem alegerea potrivită.Jewish Renaissance este o Simply Homemade este orevistă care apare revistă esenţială pentrutrimestrial, fondată în 2001 doamnele creaive şi cuprindeşi este axată pe artă – artă proiecte furmoase şi cu stilvizuală, arhitectură, pentru modelare hârtie,muzică, cinema, teatru şi croitorie şi tricotare. Deliteratură din Europa şi din asemenea, este utilă pentruIzrael – tratând identitatea cei ce doresc să fabriceevreiască şi interacţiunea săpun, lumânări şi produsecu alte culturi şi religii. din lână.

Publicitate internaţională la barterwww.etn.travelÎn ultimii zece ani profesioniştii din turism au căutat din www.goodlifelivinggreen.comce în ce mai mult eTurboNews (eTN) datorită noutăţilor Good Life Living Green este o revistă dedin domeniul turismului. Fiind disponibil 24/7, eTN a “lifestyle & business” care deţine 20% din piaţă.adunat mai mult de 230.000 de abonaţi şi conţine Cititorii sunt lideri în toate domeniile economieiarticole scrise de către o echipă de editori, autori, noastre şi recunosc importanţa schimbăriloranalişti şi ocazional de către corespondenţi. Articolele globale pentru dezvoltarea durabilă. Acest grupsunt orientate pe evenimente, afaceri, evoluţia pieţei, este unul dintre cele mai puternice deţinândservicii nou apărute, evoluţii politice şi legislative 80% din avere şi putere de decizie.relevante pentru turism, transport şi turism. www.allaboutjazz.comwww.reportonmining.com Unul dintre cele mai renumite şi longevive site-Report On Mining are numeroase interviuri cu uri web dedicate Jazz-ului, atrage atât iubitoriipreşedinţi ai consiliilor de administraţie, directori cât şi profesioniştii din domeniu încă din 1995.generali şi preşedinţi de companii miniere şi deexploatare. Este partener al AOL Music Network şi conform Alexa, Google şi Yahoo are 870.000 vizitatoriAceastă publicaţie ajunge la cei care pot stimula şi unici pe lună.contribui la articolele, discuţiile şi conţinutuleditorial. Cititorii au un portofoliu mediu de 300.000euro.

CĂLĂTORIIINTERNAŢIONALEDISPONIBILE LA BARTER

Destinaţii disponibile la barter Barbados India • Staţiuni • Călătorii de afaceri • Călătorii individuale • Staţiuni British Virgin Islands Italia • Staţiuni • Călătorii individuale • Staţiuni Canada • Călătorii de afaceri Mexic • Călătorii individuale • Călătorii de afaceri • Staţiuni • Călătorii individuale • Staţiuni China • Călătorii de afaceri Singapore • Staţiuni • Călătorii individuale • Staţiuni Costa Rica • Staţiuni Marea Britanie • Călătorii individuale Franţa • Staţiuni SUA • Călătorii de afaceri Ungaria • Sălătorii individuale • Staţiuni • Călătorii de afaceri • Staţiuni

Hoteluri disponibile la barter în ItaliaBasilicata Calabria   TRITON VILLAS SAN DIEGO Hotel Club Residence Situat între plajele Situat pe coasta Mării nisipoase şi Muntele San Biagio, Ionice a Calabriei, în Golful de nord a Squillace într-o Dispune de o piscină zonă rezidenţială panoramică şi sală de înconjurată de plantaţii de fitness. măslini. Cu piscină privată între palmieri şi măslini. Residence Club Riviera dei Cedri Puglia LE CALA VERDECalabria Residence Situat în centrul Riviera dei Cedri cu 61 de apartamente Situat în Marina di mobilate, cu chicinete, cuptor Mancaversa, pe coasta cu microunde, baie cu duş, Mării Ionice din Salento, la verandă şi, desigur, aer 8 km sud de Gallipoli. condiţionat. Club Rivera dispune de piscină, Dispune de piscină şi sală de gimnastică, teren de terenuri de tenis umbrite tenis iluminat, bowling şi de palmieri. minigolf.

Hoteluri disponibile la barter în ItaliaTuscany Farm Il Cipresso www.ilcipressocortona.com Granaino este o casă de piatră recent restaurată situată în mijlocul fermei Cipresso. Complet independentă, cu drum privat şi parcare exclusivă. Acolo puteţi lua cina în grădină şi să vă plimbaţi printre copacii de măslini până când ajungeţi în parcul natural de Monte Lignano.Vicenza Tenuta Maraveja www.tenutamaraveja.com O fermă veneţiană antică recent restaurată care dispune de o curte frumoasă şi o pivniţă spaţioasă. Vinurile sunt produse din strugurii culeşi din propria podgorie. Liniştea şi aromele anotimpurilor vă invită la o scufundare în natură, excursii plăcute, plimbări cu bicicleta şi călărie.

Hoteluri disponibile la barter în ItaliaPuglia Puglia Jonio Club Villaggio Riva Mare Residence Club Acest minunat orăşel care îşi are Situat în Marina di numele de la turnul Saracen, se Mancaversa, constând dintr-o află pe o porţiune îngustă de serie de vile cu două etaje nisip. situate în jurul unei piscine Rva Mare Residence Club se află umbrite de copaci. la numai 100 de metri de mare şi Oferă atât posibilitatea cazării este deosebit de potrivit pentru în regim de apartament cât şi familiile cu copii. în regim hotelier. Apartament – cu 3 paturi Rome Sleeping Beauty Guesthouse Servicii fantastice şi personalSiena Situat în fermecătorul oraş foarte prietenos. Este situat chiar Siena şi doar la 300 de metri centrul oraşului. de faimoasa piaţă publică Un loc fericit să staţi la Roma! Piazza del Campo. Are o suprafaţă de 70 mp şi este complet echipat.

Hoteluri disponibile la barter în ItaliaIschia Hotel Terme Punta del sole www.casthotels.com/puntadelsole.htm Situat în apropierea celor mai frumoase plaje de pe insulă, acest hotel şi spa oferă o piscină termală în aer liber, solar, jacuzzi, hidro-masaj acoperit şi spa. Salina Island - Malfa Hotel Principe di Salina www.hotelprincipedisalina.it Situat într-o poziţie panoramică înconjurat de podgoriile malvasia şi cu vedere la mare. Piscina termală cu hidromasaj oferă clienţilor noştri adevărate clipe de relaxare şi wellness.

Hoteluri disponibile la barter în ItaliaSardinia San Teodoro Holiday Homes - North East Coast Sardinia O varietate de case de vacanţă dispuse pe toată coasta de nord-est a Sardiniei pentru a satisface toate nevoile clienţilor. Plajele frumoase de nisip alb şi marea de un albastru pătrunzător sunt uşor accesibile de la Aeroportul Olbia.Sardinia Horse Country Resort Staţiunea este situată pe coasta de vest a Sardiniei şi este cufundată într-o pădure de pini ancestrali. Coasta este caracterizată de nisipul galeben şi populaţia de flamingo roz. Sunt disponibile lecţii pentru a învăţa noi stiluri de călărie şi, de asemenea, se pot face plimbări călare prin pădurile de pin sau de-a lungul plajei.

Hoteluri disponibile la barter în ItaliaSicily Fondachello Residence Club Reşedinţa a fost recent construită şi este situată la poalele Muntelui Etna. Cu acces la plaja din apropiere, piscină privată şi solarium. Sicily Palladio Hotel www.hotelpalladiogiardini.com Este un hotel de 3 stele construit la începutul anilor 1990 şi situat în centrul istoric din Giardini Naxos, chiar în faţa plajei. Cu balcoane mari, terase şi o verandă cu vedere frumoasă asupra golfului, locul perfect pentru a vă bucura de aperitivele tradiţionale de seară.

PRODUSEINTERNAŢIONALEDISPONIBILE LA BARTER

Exemple de PRODUSE la barter www.europure.it ÎNCĂLŢĂMITE COPIITRATAREA APEI • Mai mult de 5000 perechi de sandale disponibile• Filtre • O selecţie largă de modele şi culori• Desalinizatoare • Preţuri între €25-€30 perechea• Tratare chimică• Ionizatoare de apăPentru agricultură, industrie şi casăSKYLIGHTS TEXTILE FURNISHINGSwww.solaskylights.com www.arredotessile.com De mai bine de 20 de ani furnizăm oSola Skylights oferă una dintre cele varietate de produse şi decoraţiunimai uşoare şi accesibile modalităţi textile atât sectorului hotelier cât şipentru aducerea luminii solare în pentru comunitate.interioarele întunecate.

Exemple de PRODUSE la barterDisponibile angro. Aproximativ 120.000 articole. Design Italian. Preţuri angro. Suport pentru Bol sub formă de ouă sub formă de Farfurie plată pentru pălărie 20cm valuri cină    28cm Bol sub formă de Farfurie plată pălărie 24cm mare Platou   32cm  Ceaşcă şi Farfurie mare farfurioară pentru cină pentru espresso Bol   10cm  Ceaşcă şi farfurioară Decoraţiune pentru Ceainic pentru  cappuccino   infuzie Platou pentru Platou mare salată 31cm 21cm Set de 2 piese pentru   sare şi piper

Exemple de PRODUSE la barterCadouri & Cadouri corporate. Origine: Italia Aveţi posibilitatea să alegeţi diverse articole pentru uzul personal sau pentru a le face cadou. Orice de la seturi de frumuseţe, poşete şi chiar bricege elveţiene Multe articole pot fi personalizate la cerere.

Exemple de PROPRIETĂŢI la barter SPITAL ÎN TEXAS Size: 7897 m2 Evaluare: 845.000 USD.FORMER SOUTHPORT MALL DEPOZIT ÎN PHILADELPHIA,Proprietate commercială de 57000 PAm2 în Jackson, Mississippi, Mărime: Approx 7500 m2 şi cu oevaluată la 825.000 USD. parcare de 771 m2. Teren de 2800 m2

SERVICIIINTERNAŢIONALEDISPONIBILE LA BARTER

Exemple de SERVICII la barter Laborator pentru cercetări Design site-uri web www.csagroup.it www.castellani.com Furnizează servicii pentru industria cosmetică şi • Design site-uri web farmaceutică furnizând asistenţă pentru • Plasarea imaginii formularea noilor produse, controlul calităţii (chimie şi microbiologie) materiilor prime, • Consultanţă strategică produselor finite şi pentru testarea stabilităţii şi • Marketing evaluarea securităţii. • Analiza site-urilor web • Managementul imaginiiImagini de calitate pentru publicitate şi edituri Transporthttp://bruno-paolo-benedetti.artistwebsites.com www.sinotrans.comO gamă mare de imagini potrivite pentru creatorii de Sinotrans are 20.937 de angajaţi şi active înpublicitate şi edituri. De la peisajele minunate ale valoare de 2,2 miliarde EURO.Italiei până la uimitoarea viaţă marină şi natură dinîntreaga lume. Oferă servicii de transport maritim şi aerian din China în întreaga lume.

Add a comment

Related pages

AnuntAZ 26 iunie 2012 by ANUNT az (page 6) - issuu

anunt de la a la z, anuntaz, anunturi, anunturi foto, anunturi online, anunturi telefon, imobiliare, inchiriere, inchirieri, locuri munca, oferta, oferte ...
Read more

Plante de vanzare iunie 2012 : Oferte - 3

Salut Ciprian, Ai niste poze de la supercolectia de Sulcorebutia? Ar fi grozave niste imagini.
Read more

CATALOG CORA IUNIE 2012 ☛ Catalog-Oferta.com

Cataloagele magazinelor majore Intr-un singur loc - ONLINE . Oferte Promo, reduceri si promotii, brosuri, reviste, flyere. Preturi speciale de Promotie.
Read more

iunie, 2012 | Oferte Last Minute, Oferte Early Booking

Super oferta LAST MINUTE Antalya plecare pe 11 iunie, 7 nopti, totul inclus ! – Hotel Eftalia Aqua 4*, Eftalia Resort 4* si Eftalia Village 5* – 299 ...
Read more

CATALOG PRAKTIKER CRAIOVA IUNIE 2012 ☛ Catalog-Oferta.com

Cataloagele magazinelor majore Intr-un singur loc - ONLINE . Oferte Promo, reduceri si promotii, brosuri, reviste, flyere. Preturi speciale de Promotie.
Read more

PreturiBricolaj - catalog, oferte si cele mai bune preturi ...

joi, 14 iunie 2012. Catalog Leroy Merlin Iunie. ... Oferte gresie si faianta Dedeman: gresie la 16.9 lei/mp, faianta de la 17.9 lei/mp. Publicat de
Read more

AnuntAZ 15 iunie 2012 by ANUNT az (page 15) - issuu

15 Iunie 2012. n Pierdut carnet student pe numele Dumitrache Corneliu Florian. Il declar nul, n Pierdut certificat operator radio profesionist în ...
Read more

Plante de vanzare iunie 2012 : Oferte - Cactusi NET

Salut Ultimele 10 zile le-am petrecut in Olanda, teoretic in concediu cu familia; bineinteles ca nu m-am putut abtine sa nu vizitez si cateva nursery, de ...
Read more

Oferta „2+1 Gratis” (03-17 Iunie 2012) | Fancy Store

Oferta „2+1 Gratis” (03-17 Iunie 2012) ... Esarfe fara imprimeu, OFERTA DE PRODUSE, OFERTE SPECIALE, Sosete dama PUZZLE, Uncategorized ...
Read more

Cazare Litoral Romania, Oferte 2017 la Hoteluri, Vile si ...

Cazare Litoral, oferte litoral 2017 la hoteluri, vile si pensiuni. Hoteluri Litoral, oferte in Mamaia, Eforie, Neptun, Jupiter, Saturn, Litoralul romanesc
Read more