Nuoren työelämätaidot

100 %
0 %
Information about Nuoren työelämätaidot
Education

Published on February 23, 2014

Author: Opetin

Source: slideshare.net

Description

Taloudellinen tiedotustoimisto TAT on luonut käytännönläheisen materiaalin, jonka avulla yritysten esimiehet ja muut perehdyttäjät voivat johdatella nuoret työntekijät työelämätaitojen pariin nopeasti ja helposti.

Add a comment

Related presentations

Related pages

Nuoren työelämätaidot - Opetin.fi

Tiedät, missä asioissa olet hyvä. Erotat myös ne asiat, joissa kaipaat harjoittelua ja lisää osaamista. Osaat etsiä osaamistasi vastaavia avoimia
Read more

Suomen lasten ja nuorten säätiö - Etusivu - Nuori.fi

Monen nuoren työelämätaidot ovat harjaantuneet, ja he ovat saaneet konkreettista tukea löytääkseen oman tiensä kohti opintoja ja työelämää.
Read more

Nuoren työelämätaidot - spotidoc.com

Nuoren työelämätaidot Mitä nuoren työntekijän on hyvä tietää ja osata? Tervetuloa töihin! Töiden aloitukseen uudessa työpaikassa liittyy paljon ...
Read more

Tervetuloa duuniin! Opas nuoren perehdyttämiseen

7 Kesätyöseteli apuna nuoren palkkaamisessa ... heillä yleiset työelämätaidot eivät välttämättä ole vielä päässeet kehitty-mään.
Read more

Työelämätaidot - peda.net

Opetin.fi: Nuoren työelämätaidot. Työelämätaidot ... Tärkeimmät työelämätaidot? Mitkä työelämätaidot korostuvat tulevaisuudessa?
Read more

Nuoret tekevät tulevaisuuden by BusinessOulu - issuu

Elinvoimaisuuden näkökulmasta yrittäjyyden tulee olla yhä useamman nuoren saavutettavissa oleva ja toivottu ... Yrittäjyys- ja työelämätaidot 1.
Read more

Työelämätaidot takkuavat? - Duunitori

Mitä tarkoitetaan työelämätaidoilla? Työelämätaidot voidaan tiivistää neljään ominaisuuteen: asenne, oma-aloitteisuus, ammattitaito ja ...
Read more

NY Vuosikertomus 2014–2015 by Nuori Yrittäjyys (page 27 ...

NY-vuosi 2014–2015 koottuna yksiin kansiin. Sisältää paljon kuvia ja vähän tekstiä ja numeroita. | Issuu is a digital publishing platform that ...
Read more

Nuoren oppisopimus - Education - documents.tips

Nuoren oppisopimus. by keuda-oppisopimuskeskus. on Nov 28, 2014. Report Category: Education. Download: 0 Comment: 0. 72. views. Comments. Description.
Read more