Ne krijojmë cfarë besojmë

100 %
0 %
Information about Ne krijojmë cfarë besojmë
Education

Published on February 24, 2014

Author: mimoza88

Source: slideshare.net

Description

Njeriu i llojit tim do të më kërkojë mua Andrew Carnegie ...Ai i llojit tim e di atë që unë e di...ai i llojit tim e ndien atë që unë e ndiej...ai i llojit tim e di se mundet...ai i lloji tim nuk ka frikë..ai i llojit tim e di kush është ...ai i llojit tim e di çfarë unë dua të them edhe pa e thënë....nëse je i llojit tim mirëserdhe në botën magjike të quajtur PLANETI TOKË...

www.mimozathaqi.com

www.mimozathaqi.com

www.mimozathaqi.com

www.mimozathaqi.com

www.mimozathaqi.com

www.mimozathaqi.com

www.mimozathaqi.com

www.mimozathaqi.com

www.mimozathaqi.com

www.mimozathaqi.com

www.mimozathaqi.com

www.mimozathaqi.com

www.mimozathaqi.com

www.mimozathaqi.com

www.mimozathaqi.com

www.mimozathaqi.com

www.mimozathaqi.com

www.mimozathaqi.com

Add a comment

Related presentations

Related pages

Si te krijojme nje film - YouTube

Zimmer Twins Ketu mund te krijoni Cfare filmi te doni. Skip navigation ... Si te krijojme nje film ... Film vizatimor ne shqip - Duration: ...
Read more

"Në fokus" Çfarë produktesh konsumojmë?- Ora News ...

Ne fokus: "Tirana pa makina" - Ora News - Duration: 48:28. ... Ekopolitikë- "Sigurimet, sa u besojmë?"- Ora News - Duration: 1:42:41.
Read more

Çfarë do të ndodh ndodh në dhjetor 2012? - Ju ç'farë ...

Më poshtë ne do të shpjegojmë detajet kryesore të profecisë dhe tranzicionin e vitit 2012. ... teknologjia ku ne besojmë aq shumë do të nisë të ...
Read more

Një lajm i mirë nga Perëndia

Çfarë është lajmi i mirë nga Perëndia? Pse mund t’i besojmë? Kjo broshurë u përgjigjet pyetjeve që bëhen shpesh për Biblën.
Read more

Çfarë Besojmë? – Kisha Reformuar Durres

Çfarë Besojmë? Artikulli Kredot e ... Jezusi ne Dhiaten e Vjeter (1) Katekumeni (2) Kredoja e Apostujve (13) Krishtlindja (2) Letra e Hebrenjve (8)
Read more

Ajo cfare besojme… | Kisha e Krishterë Ungjillore e ...

Ajo cfare besojme … Albumi fotografik ... Ne besojmë se Krishti themeloi kishën e Tij në tokë dhe dëshiron që ne ta vazhdojmë atë deri kur Ai të ...
Read more

Në Serbi ndodh gjithçka: Ja çfarë demarshi serbët ia ...

Në Serbi ndodh gjithçka: Ja çfarë demarshi serbët ia dorëzuan ambasadorit të Shqipërisë në Beograd! Publikuar: 15:33 / 17.10.2014
Read more

Çfarë ne besojmë | Asambleja Biblike

Çfarë ne besojmë; Veçanti të Asamblesë Biblike; Çfarë të presësh; Vendndodhja; Kohët e shërbesave; Kontakt Çfarë ne ...
Read more