Miratges

44 %
56 %
Information about Miratges
Education

Published on November 17, 2008

Author: ilamandarina

Source: slideshare.net

Description

Què són els miratges? Somni o realitat? Què li passa a la llum fins arribar a les nostres pupil.les? Existeix el Monstres del Llac Ness? Són algunes de les preguntes a les que intentem respondre en aquesta presentació.

MIRATGES

MIRATGES “Havíem estat caminant durant uns quants dies, estàvem exhausts. El menjar, la beguda i les forces ens fallaven... De cop i volta vàrem veure quelcom en la distància... Vàrem veure aigua!”

La llum

La llum

La llum La llum transporta informació del món cap als nostres ulls i les nostres ments.

La llum La llum transporta informació del món cap als nostres ulls i les nostres ments. Què és la llum? És energia que viatja en línia recta i a gran velocitat. ·Actúa com una partícula. ·Actúa com una ona.

La llum La llum transporta informació del món cap als nostres ulls i les nostres ments. Què és la llum? És energia que viatja en línia recta i a gran velocitat. ·Actúa com una partícula. ·Actúa com una ona. La llum viatja en línies rectes que anomenem rajos. Els rajos segueixen lleis geomètriques quan canvia de medi.

La reflexió

La reflexió

La reflexió La llum en arribar a una superfície, pot xocar canviant la seva direcció i tornant al medi transparent d’on prové. Alguna vegada has observat aquest fenòmen?

Refracció

Refracció

Refracció

Refracció Quan la llum passa d’un medi transparent a un altre canvia la seva velocitat i la seva trajectòria. Aquesta desviació depèn de l’índex de refracció del medi en el que incideix. L’índex de refracció de cada medi depèn de la seva densitat. La refracció atmosfèrica és bastant petita, però pot produir fenòmens molt espectaculars. Coneixes algun?

Miratges

Miratges Els miratges són un fenomen d’òptica atmosfèrica real. Són causats per la refracció de la llum Els rajos es torcen perquè l’atmosfera està dividida en capes de diferents densitats. La diferència de densitat pot estar produïda per diferències de temperatura. Els miratges són imatges múltiples formades per la refracció atmosfèrica.

Miratges Inferiors

Miratges Inferiors A vegades anomenats “Miratges del desert”. Heu vist mai algun miratge com aquest?

Miratges Inferiors A vegades anomenats “Miratges del desert”. Heu vist mai algun miratge com aquest? La superfície de la Terra s’escalfa amb l’energia del Sol i això pot produir un gran escalfament de les capes més baixes. aire més calent densitat més baixa Els rajos de llum es corben i nosaltres percevem la imatge invertida per sota de la imatge real.

Miratges Superiors

Miratges Superiors Els rajos de llum és desvien i nosaltres observem una imatge per sobre de l’objecte real. L’aire proper al terra està molt més fred que l’aire de capes superiors.

Milers d’històries

Milers d’històries Monstres, sirenes i altres criatures fantàstiques poden ser interpretacions imaginatives dels miratges.

Milers d’històries Monstres, sirenes i altres criatures fantàstiques poden ser interpretacions imaginatives dels miratges. No és meravellós? Humans, Ciència, Imaginació, Cultura I bones històries… Aquest és el meravellós Univers dels miratges!

El miratge de l’Universe

Add a comment

Related presentations

Related pages

Emirates Deutschland | Buchen Sie jetzt Flüge, Hotels und ...

Fliegen Sie zu mehr als 140 Zielen und genießen Sie preisgekrönte Bordunterhaltung und kostenloses WLAN. Wählen Sie online Ihren Sitzplatz aus und ...
Read more

Emirates Österreich | Buchen Sie jetzt Flüge, Hotels und ...

Fliegen Sie zu mehr als 140 Zielen und genießen Sie preisgekrönte Bordunterhaltung und kostenloses WLAN. Wählen Sie online Ihren Sitzplatz aus und ...
Read more

Emirates – Wikipedia

Emirates rangierte 2010 unter den gewinnstärksten Fluggesellschaften der Welt auf Platz zwei. Am 8. Juni 2010 bestellte Emirates weitere 32 Airbus A380 ...
Read more

Emirates (EK) Flüge buchen | Opodo

Günstige Flüge von Emirates hier buchen! Erfahrungsberichte & Bewertungen für Emirates von Kunden lesen.
Read more

Emirates - Flug-Angebote vergleichen | airline-direct.de

Emirates Flüge buchen ... Wer billige Flüge sucht, ist bei airline direct genau richtig. Mit unserer Suchmaschine finden Sie schnell einen günstigen ...
Read more

Emirates – Reiseführer auf Wikivoyage

Geschichte . 1985 wurde Emirates von der Regierung Dubais als Konkurrenz zu Gulf Air aus Abu Dhabi gegründet. Flotte . Emirates besitzt ca. 185 Flugzeuge.
Read more

Emirates - de-de.facebook.com

Emirates, Dubai. 6.060.545 „Gefällt mir“-Angaben · 145.592 Personen sprechen darüber. We are on-line 24/7 to answer your queries in English and ...
Read more

Luxuriöses 5 Sterne Hotel in Abu Dhabi | Emirates Palace

Im Emirates Palace Abu Dhabi entdecken Sie den Reichtum des Arabischen Golfes. Wir bieten Ihnen mehr als nur 5-Sterne-Luxus. Erleben Sie während Ihres ...
Read more

Emirates | BusinessClassFlug.com

Vor dem Flug: Emirates offeriert Business Class Gästen an zahlreichen Destinationen einen kostenlosen Chauffeurdienst, der Sie bequem zum/vom gewünschten ...
Read more

Emirates Flüge - Billigflüge mit Emirates, Buchung und ...

Flüge mit Emirates super billig beim Emirates Spezialisten buchen! Fliegen Sie mit Emirates EK günstig in den Urlaub. | fluege.de
Read more