Miért akar \"mindenki\" agilis lenni?

50 %
50 %
Information about Miért akar \"mindenki\" agilis lenni?
Education

Published on September 12, 2008

Author: gonyez

Source: slideshare.net

Description

Beszélgetés az agilis szoftverfejlesztési módszerek (pl. SCRUM) térnyerésének okairól. Beszélgetőpartnerek: Vida Tibor (SCRUM Master), Gönye Zoltán (software minőségbiztosítás)

Miért akar „mindenki” AGILIS lenni?

Miért akar „mindenki” agilis lenni?

Miért akar „mindenki” agilis lenni? Az agilitásra való törekvés okai a szoftverfejlesztésben…

Miért akar „mindenki” agilis lenni? Az agilitásra való törekvés okai a szoftverfejlesztésben…

Miért akar „mindenki” agilis lenni? Az agilitásra való törekvés okai a szoftverfejlesztésben… A szoftverfejlesztés korábban elsősorban katonai, kormányzati igényeket elégített ki!

Miért akar „mindenki” agilis lenni? Az agilitásra való törekvés okai a szoftverfejlesztésben… A szoftverfejlesztés korábban elsősorban katonai, kormányzati igényeket elégített ki! Megváltozott a világ - sokkal szélesebb körben használnak szoftvereket, mint korábban - erősen kibővült a szoftvereket használók tábora!

Miért akar „mindenki” agilis lenni? Az agilitásra való törekvés okai a szoftverfejlesztésben… A szoftverfejlesztés korábban elsősorban katonai, kormányzati igényeket elégített ki! Megváltozott a világ - sokkal szélesebb körben használnak szoftvereket, mint korábban - erősen kibővült a szoftvereket használók tábora!

Miért akar „mindenki” agilis lenni? Az agilitásra való törekvés okai a szoftverfejlesztésben… A szoftverfejlesztés korábban elsősorban katonai, kormányzati igényeket elégített ki! Megváltozott a világ - sokkal szélesebb körben használnak szoftvereket, mint korábban - erősen kibővült a szoftvereket használók tábora! Egyre kevésbé értenek a szoftverfejlesztéshez a megrendelők!

Miért akar „mindenki” agilis lenni? Az agilitásra való törekvés okai a szoftverfejlesztésben… A szoftverfejlesztés korábban elsősorban katonai, kormányzati igényeket elégített ki! Megváltozott a világ - sokkal szélesebb körben használnak szoftvereket, mint korábban - erősen kibővült a szoftvereket használók tábora! Egyre kevésbé értenek a szoftverfejlesztéshez a megrendelők! Egyre hamarabb kell eredményt felmutatni! Először a fontosabb funkcionalitások kerülnek megvalósításra...

Miért akar „mindenki” agilis lenni? Az agilitásra való törekvés okai a szoftverfejlesztésben… A szoftverfejlesztés korábban elsősorban katonai, kormányzati igényeket elégített ki! Megváltozott a világ - sokkal szélesebb körben használnak szoftvereket, mint korábban - erősen kibővült a szoftvereket használók tábora! Egyre kevésbé értenek a szoftverfejlesztéshez a megrendelők! Egyre hamarabb kell eredményt felmutatni! Először a fontosabb funkcionalitások kerülnek megvalósításra... Egyre fontosabb a szoftver hatékony megtérülése!

Miért akar „mindenki” agilis lenni? Az agilitásra való törekvés okai a szoftverfejlesztésben… A szoftverfejlesztés korábban első sorban katonai, kormányzati igényeket elégített ki! Megváltozott a világ - sokkal szélesebb körben használnak szoftvereket, mint korábban - erősen kibővült a szoftvereket használók tábora! Egyre kevésbé értenek a szoftverfejlesztéshez a megrendelők! Egyre hamarabb kell eredményt felmutatni! Először a fontosabb funkcionalitások kerülnek megvalósításra... Egyre fontosabb a szoftver hatékony megtérülése!

Miért akar „mindenki” agilis lenni? Az agilitásra való törekvés okai a szoftverfejlesztésben… …

Miért akar „mindenki” agilis lenni? Az agilitásra való törekvés okai a szoftverfejlesztésben… … Mi az ami változik az agilis fejlesztés során?

Miért akar „mindenki” agilis lenni? Az agilitásra való törekvés okai a szoftverfejlesztésben… … Mi az ami változik az agilis fejlesztés során?

Miért akar „mindenki” agilis lenni? Az agilitásra való törekvés okai a szoftverfejlesztésben… … Mi az ami változik az agilis fejlesztés során? Iteratív szoftverfejlesztési modellek alkalmazása (például a V-modell helyett)

Miért akar „mindenki” agilis lenni? Az agilitásra való törekvés okai a szoftverfejlesztésben… … Mi az ami változik az agilis fejlesztés során? Iteratív szoftverfejlesztési modellek alkalmazása (például a V-modell helyett). Mihamarabb egy működő (bár még messze nem teljes) szoftvert készítünk.

Miért akar „mindenki” agilis lenni? Az agilitásra való törekvés okai a szoftverfejlesztésben… … Mi az ami változik az agilis fejlesztés során? Iteratív szoftverfejlesztési modellek alkalmazása (például a V-modell helyett). Mihamarabb egy működő (bár még messze nem teljes) szoftvert készítünk. A megrendelőnek azonnali lehetősége van visszacsatolást adni!

Miért akar „mindenki” agilis lenni? Az agilitásra való törekvés okai a szoftverfejlesztésben… … Mi az ami változik az agilis fejlesztés során? …

Miért akar „mindenki” agilis lenni? Az agilitásra való törekvés okai a szoftverfejlesztésben… … Mi az ami változik az agilis fejlesztés során? …

Miért akar „mindenki” agilis lenni? Az agilitásra való törekvés okai a szoftverfejlesztésben… … Mi az ami változik az agilis fejlesztés során? … Mi az ami nem változik az agilis software-fejlesztés során?

Miért akar „mindenki” agilis lenni? Az agilitásra való törekvés okai a szoftverfejlesztésben… … Mi az ami változik az agilis fejlesztés során? … Mi az ami nem változik az agilis software-fejlesztés során? A dokumentáció továbbra is része a szoftvernek, mint terméknek!

Miért akar „mindenki” agilis lenni? Az agilitásra való törekvés okai a szoftverfejlesztésben… … Mi az ami változik az agilis fejlesztés során? … Mi az ami nem változik az agilis software-fejlesztés során? A dokumentáció továbbra is része a szoftvernek, mint terméknek! A munkát ugyanúgy el kell végezni…!

Miért akar „mindenki” agilis lenni? Az agilitásra való törekvés okai a szoftverfejlesztésben… … Mi az ami változik az agilis fejlesztés során? … Mi az ami nem változik az agilis software-fejlesztés során? …

Miért akar „mindenki” agilis lenni? … … …

Miért akar „mindenki” agilis lenni? Beszélgetőpartnerek voltak:

Miért akar „mindenki” agilis lenni? Beszélgetőpartnerek voltak: Vida Tibor, az evosoft Hungary Kft. Orvostechnikai ága z atának technikai ágazatvezetője.

Miért akar „mindenki” agilis lenni? Beszélgetőpartnerek voltak: Vida Tibor, az evosoft Hungary Kft. Orvostechnikai ága z atának technikai ágazatvezetője. Gönye Zoltán, szoftver minőségbiztosítás

A PowerPoint alapú prezentációt készítette: Gönye Zoltán, 2008. Miért akar „mindenki” agilis lenni? Az agilitásra való törekvés okai a szoftverfejlesztésben… Mi az ami változik az agilis fejlesztés során? Mi az ami nem változik az agilis software-fejlesztés során? A dokumentáció továbbra is része a szoftvernek, mint terméknek! A szoftverfejlesztés korábban elsősorban katonai, kormányzati igényeket elégített ki! Megváltozott a világ - sokkal szélesebb körben használnak szoftvereket, mint korábban - erősen kibővült a szoftvereket használók tábora! Egyre kevésbé értenek a szoftverfejlesztéshez a megrendelők! Egyre hamarabb kell eredményt felmutatni! Először a fontosabb funkcionalitások kerülnek megvalósításra... Egyre fontosabb a szoftver hatékony megtérülése! Iteratív szoftverfejlesztési modellek alkalmazása (például a V-modell helyett). Mihamarabb egy működő (bár még messze nem teljes) szoftvert készítünk. A megrendelőnek azonnali lehetősége van visszacsatolást adni!

Add a comment

Related presentations

Related pages

Harangozó Teri: Minden ember boldog akar lenni... - YouTube

... a magányosság ősszel miért fáj? ... (Mert) minden ember boldog akar lenni, a szívünk előtt száll a kékmadár. Ha téged látlak, ...
Read more

Miért akarok képviselő lenni? - YouTube

Miért akarok képviselő lenni? ... "Nem a prémiumért akarok edző lenni" ... MIÉRT olyan vonzó a World Ventures ?
Read more

Plázs: Miért akar mindenki pszichológus lenni? - HVG.hu

Miért akar mindenki pszichológus lenni? 2011. március 04., ... de nincs mindenki könnyű helyzetben. ... Folyamatosan készemlétben kell lenni, ...
Read more

Miert nem akar mindenki programozo lenni? | HUP

Miert nem akar mindenki programozo lenni? ( nothin | 2007. november 16., ... Ha igen miert nem mindenki ezt a szakmat valasztja mikor messze ez a ...
Read more

Szakács akarsz lenni? Akkor előbb olvasd el, mit gondol ...

... akkor nem éri meg szakácsnak lenni. ... Valaki elmagyarázhatná miért is kell 14 ... Ugyanis nem feltétlenüól akar mindenki január első ...
Read more

Miért akar mindenki VIP lenni? - indavideo.hu

Miért akar mindenki VIP lenni? 662. Feliratkozom. IndexVideo. 7099 vide ...
Read more

Bihari Viktória - Nem akarok férfi lenni! Pár nappal ...

Nem akarok férfi lenni! ... és beszélgetést akar és közös programot és intenzív, ... És miért van ez így? Mindenki megőrült? Én is?
Read more

Lenézzük a szakmunkásokat, de nélkülük a világ ...

... szebb és hangzatosabb diploma tulajdonosai lenni? Miért szempont az, hogy hány egyetemet végeztél el? Miért akar mindenki ...
Read more

Tényleg: miért akar mindenki pszichológus lenni ...

... miért akar mindenki pszichológus lenni? Posted on március 10, 2011 by Eszter in Egyéb, Lélekdolog, Pszicho // 11 Comments. Nem csak Woody Allen ...
Read more

Magyarország Információs, Hirdetési és Közösségi ...

Miért akarunk minél több, szebb és hangzatosabb diploma tulajdonosai lenni? Miért szempont az, ... Miért akar mindenki... mindenegybenoldal.blogspot.com.
Read more