Mandi / Berkhelah di sungai.

50 %
50 %
Information about Mandi / Berkhelah di sungai.
Environment

Published on April 4, 2014

Author: 20ONEONE

Source: slideshare.net

Description

Jom Picnic.......

Our services ; PICNIC @THE NAHARA • Surau • Parking - PERCUMA • Toilet - PERCUMA   SURAU / MULTIPURPOSE HALLWakaf + BBQ Pit

Add a comment

Related presentations

L'Arbre à Vent, système éolien innovant en forme d'Arbre dont les feuilles agissen...

2 Kåre Fostervold

2 Kåre Fostervold

November 10, 2014

Perspectives on German-Norwegian Energy Cooperation Kåre Fostervold, State Secre...

3 Tor Eigil Hodne

3 Tor Eigil Hodne

November 10, 2014

Interconnecting Germany and Norway: Nordlink in the Context of Energy Security, ...

4 Øyvind Stakkeland

4 Øyvind Stakkeland

November 10, 2014

Value Creation by Interconnecting Norwegian Hydro and European Markets in Transiti...

5 Stefan Göbel

5 Stefan Göbel

November 10, 2014

Putting a Price on Security of Supply – Capacity Mechanisms Stefan Göbel, Head o...

6 Olav Johan Botnen

6 Olav Johan Botnen

November 10, 2014

Long Term Analysis for the German Power Market Olav Johan Botnen, Senior Analyst...

Related pages

MENUJU SEJUTA IMPIAN: Berkelah di Pangsun, Hulu Langat

Di area Pangsu banyak terdapat resort dan chalet di tepi sungai ... Ada juga tempat mandi manda di tepi2 sepanjang jalan yg tak berbayar senang atau kata ...
Read more

Mama Aimi Najla Arissa: Berkelah @ Janda Baik

... di hati gituuuuu ... Sungai kat Janda Baik ni best sikit sebab tak terlalu sejuk dan aliran airnya pun tidak terlalu deras sesuai untuk anak2 mandi dan ...
Read more

Studio Grafik : KALUMPANG RESORT & TRAINING CENTRE

Ini adalah untuk memudahkan para pengunjung yang datang berkhelah dan mandi ... walaupun sudah mempunyai tempat mandi-manda di kawasan Sungai yang ...
Read more

Air Terjun Chamang | Chamang Waterfall, Bentong, Pahang ...

HUTAN LIPUR SUNGAI CHAMANG terletak di Hutan Simpan Bukit Tinggi yang mempunyai jenis Hutan Dilitupi oleh Bukit. Hutan Lipur Chamang yang ...
Read more

..:My Heart & Soul:..: .:Air Terjun Teluk Bahang, Penang:.

dhia dah x sabar nak mandi.. makan dulu lah.. ... Adwa Muhaimin..lahir pada 14 Jun 2012 di Hospital Putrajaya secara czer jam 12.39 am ...
Read more

DENAI BERBISIK: berkelah di air terjun sungai gabai (kajang)

berkelah di air terjun sungai gabai ... layan kan budak2 2 orang tu mandi, sekitar jam 3 kami balik..... Posted by tok_chik at Sunday, March 21, 2010.
Read more

Berkelah Falls - Waterfalls of Malaysia

Jgn mandi yg kat dalam sekali tuh ... Berkelah Falls can be assessed by car but it would be a ... jalan dah di bina...dulu kite terpaksa redah sungai ...
Read more