Lumturia dhe siguria janë një zgjedhje, dhe vjen 100 % nga brendia.

67 %
33 %
Information about Lumturia dhe siguria janë një zgjedhje, dhe vjen 100 % nga brendia.
Education

Published on February 19, 2014

Author: mimoza88

Source: slideshare.net

Description

Kétu éshté njé sekret i manifestimit. Shoku im i dhomés Mike u largua sot. Ai u transferua né njé objekt né Michigan. Çdo dité burra vijnè dhe shkojnè. Asnjéherè nuk éshté e ditur kur dikush do tè largohet. Ata vetém vijnè mbrenda dhe thoné "mbledh plaçkat, do té largohéni". Ju keni rreth njè oré njoftim/lajmêrim. Nganjéheré personat largohen dhe kurré nuk kemi mundèsi tè ju themi, miréupafshim. A do tè mè mungojè Mike? Jo. Pse? Kétu èshtè sekreti tè keni çdo gjè qè ju dèshironi. Kur ju mungon dikush apo diçka, ju ndjehèni "keq". Ky vibracion ndalon gjérat qé ju dèshironi té vijnè né jetén tuaj. Kujtoni, né ményré ideale, juve ju nevojitet njé pjesé e madhe e vibracionit tè pèrberè tè dashurisé dhe vlerèsimit. Késhtu qé kur uné mendoj né Mike-un, mua nuk " mè mungon ai", dhe nuk ndjehèm "i pikèlluar" (keq). Uné ndjej dashuri té madhe, vlerésim dhe falendérim, qè e kam njohur Mike-un, qè kam kaluar kohé me té, dhe qé e kam pasur si shokun tim té dhomés. Késhtu qé kur uné e mendoj Mike-un... Uné ndjehem "MIRÉ!".
Kur uné mendoj pér familjén time apo qenushin tim, mua nuk mè mungojnè ata dhe tè ndjehém keq... Unè ndjehém shumè i emocionuar duke menduar se do t'i shohé prap. Unè ndjejé dashuri dhe vlerésim, duke u bazuar né faktin se nè njé menyré, uné do t'i shohé dhe té jem me ata prap, dhe ndjej dashuri dhe vlerèsim pér ata. Késhtu qé kur mendoj pé ata, unè ndjehém "MIRÈ!". Kjo éshté njé veçori e vogél qè do ta béj dallimin pér ju! Mendoni pér kété!... Ndjehu mirè TANI. Dashuri.
Kevin Trudeau

Lumturia dhe siguria janë një zgjedhje, dhe vjen 100 % nga brendia. KEVIN TRUDEAU

Asgjë e jashme nuk do të ju bëjë të lumtur...ose të ju jap ndjesi sigurie...por me siguri duket ashtu. Kevin Trudeau

Nganjëherë personat largohen dhe kurrë nuk kemi mundësi të ju themi, mirupafshim. Kevin Trudeau 

A do tè mè mungojè? Jo. Pse? Kétu èshtè sekreti tè keni çdo gjè qè ju dèshironi. Kur ju mungon dikush apo diçka, ju ndjehèni "keq". Kevin Trudeau 

A do tè mè mungojè? Jo. Pse? Kétu èshtè sekreti tè keni çdo gjè qè ju dèshironi. Kur ju mungon dikush apo diçka, ju ndjehèni "keq".  Kevin Trudeau  vijon..

Ky vibracion ndalon gjérat qé ju dèshironi té vijnè né jetén tuaj. Kujtoni, né ményré ideale, juve ju nevojitet njé pjesé e madhe e vibracionit tè pèrberè nga dashuria dhe vlerèsimi. Kevin Trudeau  vijon.. 

Késhtu qé kur uné mendoj për të, mua nuk " mè mungon ai", dhe nuk ndjehèm "i pikèlluar" (keq). Uné ndjej dashuri té madhe, vlerésim dhe falendérim, qè e kam njohur , qè kam kaluar kohé me té, dhe qé e kam pasur si shokun tim té dhomés. Késhtu qé kur uné e mendoj... Uné ndjehem "MIRÉ!".  Kevin Trudeau vijon.. 

Kur uné mendoj pér familjén time apo qenushin tim, mua nuk mè mungojnè ata dhe tè ndjehém keq... Unè ndjehém shumè i emocionuar duke menduar se do t'i shohé prap. Kevin Trudeau  vijon..

Unè ndjejé dashuri dhe vlerésim, duke u bazuar né faktin se nè njé menyré, uné do t'i shohé dhe té jem me ata prap, dhe ndjej dashuri dhe vlerèsim pér ata. . Kevin Trudeau  vijon..

. Késhtu qé kur mendoj pé ata, unè ndjehém "MIRÈ!". Kjo éshté njé veçori e vogél qè do ta béj dallimin pér ju! Mendoni pér kété!... Ndjehu mirè TANI. Me Dashuri. . Kevin Trudeau

UNË MËSOVA AQ SHUMË NGA GABIMET E MIA, SA QË MEDOJ TI BËJ EDHE DISA TË TJERA. www.mimozathaqi.com

MËSUESI MË I MIRË ËSHTË GABIMI I FUNDIT www.mimozathaqi.com

ME ZOTIN, GJITHÇKA ËSHTË E MUNDUR... www.mimozathaqi.com

EMRI IM ËSHTË UNË JAM EMRI IM NUK ËSHTË UNË ISHA OSE UNË DO TË JEMË.

Unë mendoj se është një diçka e tmershme, Që në jetë të prisni deri sa të jeni gati. Kam këtë ndjesi tani se aktualisht askush asnjëherë nuk është i gatshëm ndonjëherë për të bërë ndonjë gjë. Nuk ka diçka të tillë si të jesh i gatshëm. Është vetëm tani. Dhe ju mund gjithashtu të bëni tani. Nëse flasim në përgjithësi, TANI është koha më mirë!

DUAJ VETEN TANI www.mimozathaqi.com

PËRSËRIT PAS MEJE UNË JAM I /E LIRË www.mimozathaqi.com

TI MUND TË NDRYSHOSH BOTËN www.mimozathaqi.com

Add a comment

Related presentations

Related pages

Lumturia dhe siguria janë një zgjedhje, dhe vjen 100 % nga ...

×Close Share Lumturia dhe siguria janë një zgjedhje, dhe vjen 100 % nga brendia.
Read more

GJERGJ KASTRIOTI DHE SHQIPNIA JANË NJË ! Nga Fritz ...

Download GJERGJ KASTRIOTI DHE SHQIPNIA JANË NJË ! Nga Fritz RADOVANI. Transcript ...
Read more

Kjo është e vërteta - Cfare eshte dexhali dhe cfare mudn ...

Shkencëtarët zbulojnë nga vjen ... shtohet me shumë siguria tek e vërteta). Në një hadith ... sa një javë dhe ditët e tjera janë si ...
Read more

Albert Vataj | Dashnia, ajo është pikëmbështetja që kërkoi ...

Kakohë që më ngucatë vullnesa me ndërmarr një yshtje kumtuese dhe sakaq me ... nga përgjegjësia promovuese, e një ... gjegjet brendia.
Read more

PSIKOLOGJIA - scribd.com

Një nga studimet më specifike dhe shqetësuese vjen nga Irlanda. Një profesor ... dhe del nga hipnoza 100 ... një rrugë çon kah lumturia dhe kah ...
Read more

Kjo është e vërteta - Vdekja në Islam

Shkencëtarët zbulojnë nga vjen ari, ... “Ta dini se jeta në këtë botë është një lojë dhe qejf edhe ... Të gjitha janë nga Allahu!” Ç ...
Read more