advertisement

La princesa Ratolina

50 %
50 %
advertisement
Information about La princesa Ratolina
Education

Published on March 5, 2009

Author: Iona69

Source: slideshare.net

Description

Un rei volia casar la seva filla amb el més poderós del món.
advertisement

Hi havia una vegada un ratolí que era rei i li deien Ratolinot. El rei Ratolinot tenia un palau de xocolata, un palau de formatge i un palau de caramels.

També tenia una filla molt bonica que era la princesa Ratolina. Quan va arribar l’hora, el rei Ratolinot va voler casar la princesa amb un poderós personatge, el més poderós del món.

Per això el rei va preguntar al ratolí més vellet del poble, que ho sabia gairebé tot, qui era el personatge més poderós del món. - El sol és el poderós del món perquè pot madurar els fruits i fer créixer les plantes.

El rei va anar a buscar el Sol per si es volia casar amb la seva filla. - No, no. Jo no sóc el més poderós del món. El núvol és més poderós que jo, perquè quan vol em tapa i ja no em deixa brillar.

Després d’aquesta resposta el rei va anar a buscar el Núvol . Allí estava descansant. - Vinc per si vols casar-te amb la meva filla, la princesa Ratolina. El Sol m’ha dit que tu ets el més poderós del món.

- El Sol s’equivoca. El més poderós és el vent , quan bufa em fa anar per on ell vol.

Aleshores el rei Ratolinot va anar a buscar el vent . - Què vols, amic? - Vinc a veure si et vols casar amb la meva filla. El núvol m’ha dit que ets el més poderós del món.

- No, no. Jo no sóc el poderós del món. La Muntanya és més poderosa que jo, doncs mai no em deixa passar per on és per més que jo bufi i bufi.

El rei se’n va anar ben de pressa, aquest cop a buscar la Muntanya , que era molt a prop de casa seva.

- Què vols, amic? - Vinc per si ets vols casar amb la meva filla, ja que el vent m’ha dit que tu ets el personatge més poderós del món.

- No, no. Jo no sóc el personatge més poderós del món. El ratolí Gris és més poderós que jo, perquè rosegant amb les seves dents, em fa forats i jo no hi puc fer res.

Va entrar al forat de la Muntanya i allà va trobar el ratolí Gris . - Què vols, amic? - Vinc per veure si et vols casar amb la meva filla, doncs la Muntanya m’ha dit que tu ets el més poderós del món.

- Ah! Sí, sí! A mi m’agraden molt els teus palaus: el de xocolata, el de formatge i el de caramels. Però el que m’agrada més de tot, és la teva filla, la Princesa Ratolina.

El rei Ratolinot va estar molt content de casar la seva filla amb el poderós del món. Però la princesa i el ratolí encara ho van estar més de contents, perquè s’agradaven molt i perquè tots dos s’ho passaven d’allò més bé menjant xocolata, formatge i caramels.

Add a comment

Related presentations

Related pages

La princesa ratolina - YouTube

La cancó "La Princesa Ratolina" de Dani Miquel ha estat adaptada i cantada en anglès, francés, italià i valencià com una activitat dins del ...
Read more

La princesa Ratolina, de Dani Miquel - YouTube

Presentació del llibre La princesa Ratolina, adaptat per Dani Miquel amb dibuixos de Jaime Espinar. La música és la cançó de Dani Miquel ...
Read more

El racó de l'infant: La princesa Ratolina

Un conte divertit, d'una ratolina que busca al personatge més poderós del món. Qui serà? La Princesa Ratolina
Read more

La Princesa Ratolina - CONTA'M UN CONTE | Un Blog de Contes

Hi havia una vegada en un poble de la xina, una princesa ratolina qué es volia casar; ah!! però no amb qualsevol, no, ella volia el personatge més poderós.
Read more

La princesa Ratolina

La princesa Ratolina. 255 likes. Pondré a la venta la ropita que se le vaya quedado pequeña a mi bebé, una nena, y también alguna prenda de nene. Toda...
Read more

MESTRA MUSICAL: CONTE MUSICAL - LA PRINCESA RATOLINA (DANI ...

Hola!! Als alumnes d'infantil els encanta que els conten un conte, així que he trobat un que segur que els agradarà. Es diu: LA PRINCESA RATOLINA, de ...
Read more

La princesa Ratolina : adaptació d'un conte oriental ...

Get this from a library! La princesa Ratolina : adaptació d'un conte oriental. [Marta Balaguer; Núria Font i Ferré]
Read more

La princesa ratolina - Dani Miquel - Escuchar musica en goear

escuchar MP3 La princesa ratolina de Dani Miquel online
Read more