Lær at tage_initiativ_og_få_en_gladere_kæreste_-_ny_bog_af_rené_jørgensen_faaborg

100 %
0 %
Information about Lær at...
Books

Published on March 6, 2014

Author: carolyngiles752

Source: slideshare.net

Description

How to be a real gentleman - Rene Jørgensen

Lær at tage initiativ og få en gladere kæreste – Ny bog af René Jørgensen Faaborg Efter en tid i et parforhold ,oplever mange mænd at det begynder at gå lidt i stå. Forelskelsen har lagt sig og hverdagens pligter begynder at melde sig. Det behøver dog ikke at være et problem, hvis man blot sørger for, at der er plads til latter. Det er en ud af mange ting man kan gøre for, at ens parforhold bliver ved med at være spændende og interessant. Dette er en del af indholdet i en ny bog som hedder «How to be a real gentleman by Rene Jørgensen Langelinie». At være gentleman handler ikke udelukkende om at køre i en stor bil og have et flot hus, men er i lige så høj grad en måde at være på. En rigtig gentleman elsker sin kæreste og nyder at være sammen med hende. Han har masser af selvtillid og charme, og sørger for at hans kæreste bliver overrasket igen og igen, når han gør søde ting for hende. Det er der mange mænd, der kunne lære noget af, for de tror, at et godt parforhold med masser af hede nætter i soveværelset kommer af sig selv. Det skyldes i høj grad, at de ikke har viden om, hvad der skal til, for at deres kæreste bliver ved med at være vild med ham. «How to be a real gentleman by Rene Jørgensen Rengøring» lærer mænd hvordan de skal blive ved med at tage initiativet, også efter de første par måneder. Bare fordi hun er gået med til at være hans kæreste, betyder det ikke, at han skal sætte sig ned og se tv hele dagen. Han skal i stedet for fortælle hvad han vil have på en direkte måde, og samtidigt give hende masser af opmærksomhed. Så føler hun sig speciel, og hun vil synes bedre om ham. Bogen er skrevet i et sprog som alle kan forstå, så nu er der ingen undskyldning, for ikke at få den succes med kvinderne, som man vil have.

Add a comment

Related presentations

Related pages

Dallas tax attorney nick nemeth publishes new blog urging ...

Nick Nemeth, Founder of The Law Office of Nick Nemeth PLLC, a Dallas Tax Law Firm, warns taxpayers that facing the IRS can lead to disaster.
Read more

How you can get an aa degree in fitness training online

How You Can Get an AA Degree in Fitness Training Online! Do you have a passion for fitness and have always wanted to make it your profession? Or are you ...
Read more