advertisement

Korunk Paradoxona

60 %
40 %
advertisement
Information about Korunk Paradoxona

Published on June 4, 2008

Author: bojtemihaly

Source: slideshare.net

advertisement

Korunk paradoxona Automatikus prezentáció Bill Miller - Wind Spirit

Ma nagyobbak házaink, mégis kisebbek család j aink. Több kényelem, de kevesebb idő.

Magasabb hőmérsékletünk , de kevesebb józanságunk. Több tudásunk , de kevesebb ítélőképességünk.

Több szakértőnk , de több problémánk. Több orvosságunk , de kevesebb jó egészségünk.

Túl átgondolatlanul költekezünk. Túl keveset nevetünk. Túl gyorsan hajtunk. Túl gyorsan leszünk túl mérgesek. Túl sokáig maradunk fent éjszaka. Túl keveset olvasunk. Túl sokat tévézünk. És kevésbé vagyunk figyelmesek.

Megtöbbszöröztük a tulajdonunkat , de csökkentettük az értékeinket. Túl sokat beszélünk, túl keveset szeretünk és túl gyakran hazudunk.

Megtanultuk, hogy biztosítsuk a megélhetésünket, de azt nem, hogy hogyan éljünk. Éveket adtunk az élethez, de nem életet az évekhez.

Magasabbak épületeink, de rosszabb a kedélyállapotunk. Szélesebbek útjaink, de szűkebbek nézőpontjaink. Többet költünk, de kevesebbet bírunk. Többet vásárolunk, mégis kevésbé élvezzük.

Megjártuk az utat a Holdig és vissza, de problémát jelent átmenni a túloldalra, hogy a szomszédunkkal találkozzunk. Meghódítottuk a világűrt, de a belsőnket nem. Darabokra szedtük az atomot, de nem tettük ezt az előítéleteinkkel.

Többet írunk, de kevesebbet tanulunk. Többet tervezünk, de kevesebbet végzünk el. Megtanultunk sietni, de várni nem. Magasabb bevételünk van, de alacsonyabb az erkölcsünk.

Több számítógépet építünk több adat tárolására, több másolat készítésére, de kevesebb a személyes kommunikációnk. Jól állunk mennyiségben, de kevésbé minőségben. A gyorsétel és a lassú emésztés korszakát éljük. Magas emberek, kis jellemek.

Több szabadidő, de kevesebb kikapcsolódás. Többfajta étel, de kevesebb táplálék. Két jövedelem, de több válás. Szebb házak, de összetört otthonok.

Végül egy pár megszívlelendő gondolat: mától ne tartogass semmit különleges alkalomra, mert életed minden napja különleges alkalom. Keresd a tudást, olvass többet. Csak ülj le és csodáld a kilátást anélkül, hogy a szükségleteidre figyelnél. Tölts több időd a családoddal és a barátaiddal, edd a kedvenc ételed és látogasd meg azokat a helyeket amelyeket szeretsz.

Az élet élvezetes pillanatokat jelent és nem pusztán a túlélésről szól. Igyál a legszebb kristálypohárból. Ne tartogasd a legjobb parfümödet vagy aftershave-edet, hanem használd minden nap.

Töröld a szótáradból az olyan kifejezéseket, hogy: „ a napokban ” „ majd egyszer ” és „ most nem ”. Írd meg azt a levelet amit „ a napokban ” akartál megírni. Mondd el a családodnak és a barátaidnak mennyire szereted őket. Semmit se halogass ami nevetést és örömet hoz az életedbe. Minden nap, minden óra, minden perc különleges, mivel nem tudhatod nem az utolsó-e.

Add a comment

Related pages

Korunk paradoxona - IngyenTV.hu

Korunk paradoxona Automatikus prezentáció Bill Miller - Wind Spirit Ma nagyobbak házaink, mégis kisebbek családaink. Több kényelem, de kevesebb idő.
Read more

KORUNK PARADOXONA - YouTube

Egedi-Kovács Melinda: Life Sutra™ - A Védák ötezer éves kódjának feltörése - Duration: 50:15. Egedi-Kovács Melinda Life Sutra™ ...
Read more

Korunk paradoxona - YouTube

Skip navigation Upload. Sign in
Read more

Korunk Paradoxona - gloria.tv

Korunk Paradoxona, ellentmondások. Share ...
Read more

A békesség szigete: Korunk paradoxona

A békességről, Írásaim, A szeretetről; Ajánlott linkek; Dr. Egészség; E.G.White írásaiból; Ének-Zene
Read more

Korunk paradoxona | Haris Fogászat

Korunk paradoxona, hogy magasabbak az épületeink, de kicsinyesebb a természetünk, szélesebbek az autópályáink, de szűkebb a látókörünk.
Read more

Korunk Paradoxona - gloria.tv

Korunk Paradoxona, ellentmondások. 8 years ago. Please type your posting here. bojtemihaly. Kösz a megjegyzést. Valóban így van, nem túl sikeres a ...
Read more

Korunk paradoxona | buddha-tar.hu

Nagyobbak a házak - kisebbek családjaink; több a kényelmünk - kevesebb az időnk; több a végzettségünk - kevesebb az értelmünk; több a tudás ...
Read more

Korunk paradoxona | Masszázs Tomival

Nagyobb házak, kisebb családok; Több háztartási gép, kevesebb idő; Több végzettség, kevesebb ész; Több tudás, kevesebb bölcsesség; Több ...
Read more