Koerekort aalborg

50 %
50 %
Information about Koerekort aalborg
Social Media

Published on February 20, 2014

Author: jhsurgy69

Source: slideshare.net

Description

d

Koerekort Aalborg Hos Din Koereskole er det kørelærer Lasse Henriksen som underviser I teori, manoevrebane, koereteknik og koeretimer. Jeg underviser et hold af gangen, for at sikker dig optimale forhold. Jeg er selvfoelgelig ogsa til stede ved teoriproeve og køreprøve, hvis der skulle vaere behov for hjaelp der. Din Koereskole er en enkelt mands virksomhed hvor du har samme kørelærer fra start til slut. Det betyder jeg kender dig, og dine evner hele vejen gennem kørekortforløbet. PåLair made opnas det bedste resultat. Din Koereskole er altid opdateret med de sidste nye aendringer i faerdselsloven, samt undervisningsmetoder og koeretekniske forhold. Disse kurser afholdes af D.K.U. Du finder en oversigt over de regler du som minimum skal kunne udenad og forsta pa Dansk Kørelærer Union's hjemmeside Hovedvejens Koereskole er startet op af Nicolaj Nielsen I 2009 og Tommy Rohrmann er tiltradt I 2011. Med nye lokaler, nyt inventar og en mere moderne tilgang, lever Hovedvejens Koereskole op til egne krav om, at goere de kommende bilister til ansvarsbevidste og sikre bilister. Dette er herudover sikret af, at koereskolen har det nyeste inden for uddannelses- og undervisningsmateriel. Jeg er medlem af DKU - Dansk kørelærer Union. Dette giver nogle fordele for mig som kørelærer, guies I hoej graduate ogsa dig som elev fordele samt garanti for at minutes undervisning er I henhold til den gaeldende lovgivning pa omradet. Dansk Kørelærer Union har sammen med forbrugerradet oprettet et ankenaevn for koereundervisning, hvor det er muligt at kunne klage. Sammen med dette ankenaevn er der ogsa oprettet en garantifond som beskytter dig som elev hvis uheldet er ude med en darlig kørelærer. Proevegebyret er det gebyr man betaler for at komme til teori- og køreprøve, prisen er 870 kr. Godkendelse af din ansoegning klarer jeg med kommunen, sa det eneste du selv skal soerge for, er din lægeerklæring. Hos mig er det altid sma teorihold, sa DU far mest ud af det.

Teoriholdene vil typisk besta af 4-8 elever, det goer, at der er tid til at ga I dybden med alle spørgsmål fra hele holdet. Med vores unikke placering pa Park Alle I centrum af Århus, tæt på strøget, hovedbanegård og busterminal, kan du uden problemer komme til vores teorilokale. Til koeretimerne kan du normalt blive hentet, hvor du vil. Vores skolevogne og motorcykler er omhyggeligt udvalgt, sa det er let og sikkert at koere I Arhus og omegn, selv I vanskelig trafik. For os er det vigtigt, at du foeler dig godt tilpas og far mest muligt ud af den undervisning vi tilbyder. For more information http://curting.dk

Add a comment

Related presentations

Papantla

Papantla

November 11, 2014

monografia de papantla

Small deck used during Use Case roundtable at JiveWorld 2014. On each on the 14 ta...

This 30 minute presentation was given at the 2014 Rochester Young Professionals En...

Related pages

Damkiers.dk - Aalborg Køreskole få dit kørekort her.

Damkiers - Aalborg køreskole, ... Skriv til os her. Vi beklager at den ikke altid fungerer, men at der kan sendes en mail til Damkier@Stofanet.dk med ...
Read more

Forside › Erfaren køreskole i Aalborg - Et godt sted at ...

Køreskole i Aalborg. Bil, MC, Trailer og Generhverv samt Førstehjælpskurser. Et supergodt sted at lære. Fair priser på køreundervisning.
Read more

Kørekort i Aalborg og Nørresundby - Find køreskole her

Har du planer om at tage kørekort i Aalborg. Så tag fat i os. Driving Academy - Vælg køreskole med stil i Aalborg.
Read more

Køreskole Aalborg - Tag kørekort i Aalborg hos VHV ...

Søger du en køreskole i Aalborg? Hos VHV Køreskole tilbyder vi alle slags kørekort. Vi har afdeling i Vejgaard, Hasseris og Vestbyen.
Read more

Heinrich Nielsen Køreskole :: Velkommen

Velkommen til Heinrich Nielsen Køreskole Aalborg. Uanset om du er 18, 24, 37 eller 55, er det at tage kørekort et spørgsmål om tillid.
Read more

- Din køreskole i Aalborg

Wandmoses Køreskole i Aalborg. Få kørekort til bil her. Vi har undervisning i Aalborg, Nørresundby og Pandrup/Kaas - Billige priser - Tilmeld dig her
Read more

Køreskoler i Aalborg | køreskole Aalborg

Oversigt over køreskoler i Aalborg. Aalborg-Portalen guider dig til den køreskole i Aalborg, du søger.
Read more

Køreskole Aalborg & Nordjylland - Ascot Køreskole

Kontakt din køreskole i Aalborg. Hvis du sidder med nogle spørgsmål til forløbet eller nogle af vores pakkeløsninger, ...
Read more

Fornyelse og ændring af kørekort - Borger - Aalborg Kommune

Fornyelse af: andre kørekort end dem, der er nævnt neden for, koster 120 kr. (2015) almindeligt kørekort, hvis du er over 75 år, koster 50 kr. (2015)
Read more

Køreskole i Aalborg - Kenneth Sand Køreskole ApS

Sand Køreskole - Din køreskole i Nørresundby Kenneth Sand's Køreskole ApS, medlem af Dansk Kørelærer-Union, tilbyder kørekort til følgende kategorier:
Read more