Kleding opdruk logo

40 %
60 %
Information about Kleding opdruk logo
Business & Mgmt

Published on February 22, 2014

Author: embleemlogo

Source: slideshare.net

Description

Voor wie zijn de updruk logo's in de vorm van instrijk emblemen geschikt en met welk doel?

Het goedkoop laten bedrukken van kleding met een logo opdruk is natuurlijk interessant voor vele mensen:
- Particulieren: zelf een logo ontwerpen, met bv uw eigen naam of adhv een bestaand plaatje (inladen), en deze zelf op uw kleding bedrukken oftewel strijken.
- Verenigingen: op basis van het logo of embleem van uw vereniging de kleding verfraaien met professionele full color opdruk of instrijk emblemen.
- Bedrijven: uw bedrijfslogo of (originele) bedrijfsleus als opdruk op uw kleding instrijken.

Test het zelf: gaat u naar http://www.embleemlogo.nl

Wilt u een logo opdruk op uw kleding, bedrijfskleding of werkkleding? Met een bestaand plaatje of logo, of iets wat u zelf heeft gemaakt of samengesteld? Kijkt u voor kleding opdruk logo eens op http://www.embleemlogo.nl. Want wij kunnen u in zeer kleine aantallen (vanaf 2 stuks!) prachtige, kookwasbestendige opdruk emblemen of logo's leveren, die u zelf via onze websites kunt ontwerpen en bestellen, en later zelf eenvoudig op uw kleding kunt strijken; en de emblemen blijven gegarandeerd mooier en langer bestaan dan de kleding zelf! Op http://www.embleemlogo.nl kunt u online heel snel opdruk logo's van foto kwaliteit ontwerpen, door het inladen van uw eigen embleem, plaatje of logo; en toevoegen van extra tekst en kaders is ook in een paar klikken voor elkaar. De opdruk logo's of emblemen zijn na ontvangst door uzelf eenvoudig op de kleding of ander textiel in te strijken. Maar vanzelfsprekend kunnen wij dat ook voor u doen. De embleem logo's zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar http://www.embleemlogo.nl indien voor een mooie logo opdruk op uw kleding.

Voor wie zijn de updruk logo's in de vorm van instrijk emblemen geschikt en met welk doel? Het goedkoop laten bedrukken van kleding met een logo opdruk is natuurlijk interessant voor vele mensen: - Particulieren: zelf een logo ontwerpen, met bv uw eigen naam of adhv een bestaand plaatje (inladen), en deze zelf op uw kleding bedrukken oftewel strijken. - Verenigingen: op basis van het logo of embleem van uw vereniging de kleding verfraaien met professionele full color opdruk of instrijk emblemen. - Bedrijven: uw bedrijfslogo of (originele) bedrijfsleus als opdruk op uw kleding instrijken. Test het zelf: gaat u naar http://www.embleemlogo.nl

Eigen kleding met een strijk opdruk laten bedrukken via bv www.embleemlogo.nl levert u de volgende voordelen: - Eenvoudig zelf ontwerpen: formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar is kees! - Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. - Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of ander textiel voor enkele euro's per stuk. - Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook de logo opdruk zelf op uw kleding of bedrijfskleding laten bedrukken. Test het zelf: gaat u naar http://www.embleemlogo.nl

Op www.embleemlogo.nl staan ook Instructiefilms voor het ontwerpen en instrijken van opdruk instrijk emblemen of instrijk logo´s. U kunt zelf zien hoe eenvoudig het is en hoe snel het gaat om instrijk emblemen te ontwerpen en te bestellen en als opdruk op kleding te (laten) bedrukken. Test het zelf: gaat u naar http://www.embleemlogo.nl en zie de instructiefilms over het ontwerpen en strijken omtrent originele opdruk van uw kleding.

Add a comment

Related presentations

Canvas Prints at Affordable Prices make you smile.Visit http://www.shopcanvasprint...

30 Días en Bici en Gijón organiza un recorrido por los comercios históricos de la ...

Con el fin de conocer mejor el rol que juega internet en el proceso de compra en E...

With three established projects across the country and seven more in the pipeline,...

Retailing is not a rocket science, neither it's walk-in-the-park. In this presenta...

What is research??

What is research??

April 2, 2014

Explanatory definitions of research in depth...

Related pages

Kleding bedrukken met logo | MultiGift.nl

Kleding bedrukken met uw logo. Bedrukte kleding online bestellen. Groothandel in kleding met logo. Snel & goedkoop.
Read more

Kleding opdruk logo by Embleem Logo (page 1) - issuu

Wilt u een logo opdruk op uw kleding, bedrijfskleding of werkkleding? Met een bestaand plaatje of logo, of iets wat u zelf heeft gemaakt of samengesteld?
Read more

Kleding bedrukken - Bedrukte kleding met logo - pinkcube.nl

Kleding bedrukken met uw eigen logo of tekst? Snel en goedkoop bij Pinkcube. Shirts vanaf € 1,79 met opdruk vanaf 100 stuks Gratis ontwerp & sample!
Read more

Kleding bedrukken als relatiegeschenken en bedrijfskleding ...

Kleding bedrukken met uw logo is de ideale manier om uw merk meer in de kijker te zetten. Maak snel uw keuze uit bedrukte t-shirts, hemden, ...
Read more

Kleding opdruk by Bedrijfskleding Bedrukken - issuu

Kleding opdruk. Wilt u een opdruk op uw kleding, bedrijfskleding of werkkleding? Met een bestaand plaatje of logo, of iets wat u zelf heeft gemaakt of ...
Read more

StrijkLogo: strijk logo's op kleding en shirts bedrukken ...

StrijkLogo.nl: strijk logo's in fullcolor op kleding, bedrijfskleding en shirts bedrukken bij StrijkLogo.nl. Goedkoop, mooi, goed en snel! (TIP)
Read more

T-shirt bedrukken en kleding ontwerpen

T-shirt bedrukken en kleding zelf ontwerpen vanaf 1 stuk. Shirts maken met eigen tekst, foto of logo. Bekijk de online kleding en ontwerp meteen zelf.
Read more

Werkkleding en Bedrijfskleding borduren en bedrukken

Borduren-Bedrukken Borduren. Borduren is de duurzame oplossing voor uw logo op de werkkleding. Doordat wij uitsluitend gebruik maken van polyester ...
Read more

Kleding bedrukken - Schaatskleding

Natuurlijk kan ik ook uw kleding laten bedrukken. Door samenwerking met een professionele kleding bedrukker, kan ik de kleding voorzien van uw eigen logo ...
Read more

Stropdas bedrukken met jouw logo? | Stropdassen.NL™- nr.1 ...

Wilt u op een snelle en voordelige manier stropdas bedrukken? Eenvoudige logo’s kunnen middels zeefdruk op zijde of polyester stropdassen worden gedrukt.
Read more