advertisement

Juuret ja siivet traileri

50 %
50 %
advertisement
Information about Juuret ja siivet traileri
Education

Published on September 29, 2014

Author: tarinakone

Source: slideshare.net

Description

Juuret ja Siivet on tarinallinen verkko-oppimateriaali ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville ja lukiolaisille. Se on matka jokaisen opiskelijan omaan kulttuuriperintöön. Tätä matkaa opiskelijan kanssa tekevät myös fiktiiviset hahmot Raisa, joka on intoileva pinko sekä luova ja kriittinen Oona sekä Matias, jota tytöt toisinaan nimittävät leikkimielisesti flegu-Sveitsiksi.

Tarinakoneen tarinallistaja Anne Kalliomäen osuutta tässä projektissa oli verkko-oppimateriaalin tarinallinen konsepti, dialogin käsikirjoittaminen aitojen nuorten haastatelujen pohjalta, casting sekä äänitysten ohjaus. Projekti jakautui Tarinakoneen osalta raakakäsiksestä lopulliseen tuotokseen vuosina 2010 -2013.

Anna-Liisa Kiiskinen, kehitysjohtaja, Keski-Suomen ELY-keskus:

”Sekä rahoittajan puolesta että ympäristökasvatuksen edistäjänä olen erityisen ilahtunut ja ylpeä näkemästäni. Ohjelma tarjoaa monta uutta näkökulmaa nuorten kulttuuriympäristökasvatukseen. Museokasvatus näyttäytyy tässä itseisarvonsa lisäksi ennen kaikkea välineenä oman elämän ja kasvun ymmärtämiseen, oman identiteetin löytymiseen ja tulevaisuuden rakentamiseen. Ja kun tämä tapahtuu nuorten omalla kielellä ja modernein välinein, voiko enempää toivoa tämän päivän ja tulevaisuuden oppimateriaalilta. Ohjelma on toteutettu ansiokkaasti Keski-Suomessa, mutta toimii aivan yhtä hyvin missä päin Suomea tahansa.”

Anu Ruhala, Mediakasvatuskeskus Metka ry:

"Tässä materiaalissa yhdistyvät tärkeät sisällöt ja mediakasvatus hauskalla tavalla. Materiaali on hyvin toiminnallinen ja se tukee nuoren omaa luovuutta."

Otteita opiskelijoiden kommenteista:

”Avasi silmiä vähä omaa ympäristöä kohtaan.”
”Huomasi asioita mihinkä ennen ei ollu niin paljon kiinnittänyt huomioita.”
”Kiva kurssi.”
”Ehdottomasti muillekin ryhmille.”
”Tämä pisti miettimään.”

Juuret ja Siivet trailerin valokuvat:
Keski-Suomen museo
Jussi Jäppinen
Pekka Helin
Johanna Puhakka
Anne Kalliomäki
Tuula Vuolio-Vallenius

Piirrokset
Maria Kallio (Jupu)

Matiaksen ääni
Mikko Ilmoniemi

Lisätietoja aiheesta:
Tuula Vuolio-Vallenius
museolehtori
opetus, viestintä
Keski-Suomen museo
puh. 014 266 4363
gsm. 040 7167118
advertisement

Add a comment

Related presentations

Related pages

70-Luvun lapset - Juuret & siivet - YouTube

Lastunen Säv+sov. Lastunen & Aake Äänitys ja miksaus - Aake Poru-Studio, ... Juuret & siivet ... Mika Kaurismäen elokuvan traileri ...
Read more

70-luvun lapset - Maassa maan tavalla. - YouTube

70-luvun lapset - Maassa maan tavalla. ... Ensi- ja turvakotien liitto 20,426 views. ... Juuret & siivet - Duration: ...
Read more

Kalevalaiset naiset haastavat Duudsonit | Tikka TV

Vahvat juuret antavat kantavat siivet. ... – Perinnemiehet Pohjanmaalta ovat uskoneet omiin juuriinsa ja ponnistaneet niiden ... Me Before You -traileri.
Read more

Kino: Caesarin on kuoltava ohjelmatiedot - Telsu.fi

Traileri. 24/08/2016 21:45 25 ... ihmisen halusta saada siivet. T: ... jolla on vanhempien kautta juuret Somaliassa ja siteitä eri puolilla maailmaa. T: ...
Read more

OmaNokia 6.5.2010 by IT-Systems Finland - issuu

Kantavatkohan noiden siivet? Näitä kyselevät ja jäävät ... Nokialla on juuret, ... lasik. huvi -tai kalastuskäyttöön + 20 hv kone + traileri.
Read more

Kipparilehti.fi

Kyselyn paperilomakkeita on seuraavissa satamissa: Porvoon vierasvenesatama, Loviisan Laivasilta, Haminan Tervasaari ja Virolahden Klamila.
Read more

Nyt - Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

24.08.2012 Laitilalle kaksi kultaa ja hopea oluiden SM-kilpailussa! 23.04.2012 Kutsu Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy ...
Read more

Uusi Kino: Kiitotie ohjelmatiedot - Telsu.fi

Elli Rintalan dokumenttielokuva kertoo lentokentästä, paikasta jossa taivas ja maa kohtaavat; elokuva lentä...
Read more