Jrp2d2ramaderia

33 %
67 %
Information about Jrp2d2ramaderia

Published on May 8, 2009

Author: guest377f076

Source: slideshare.net

 

1-.Activitat humana. 2-.Que s’obtenen amb la RAMADERIA? 3-.Conjunt d’activitats humanes. 4-.Ramaderia Agrícola. 5-.Historia de la Ramaderia. 6-.Historia de la Ramaderia.

1-.Activitat humana.

2-.Que s’obtenen amb la RAMADERIA?

3-.Conjunt d’activitats humanes.

4-.Ramaderia Agrícola.

5-.Historia de la Ramaderia.

6-.Historia de la Ramaderia.

Activitat humana, que es consistent en la domesticació i explotació d'animals per obtenir-ne aliment, productes derivats (llana, cuir, etc.), o serveis. Al conjunt d'animals així emprats s'anomena bestiar. Els responsables dels ramats en pastura s'anomenen pastors. Pot ser de: bestiar oví, bestiar boví, animals de granja i bestar porci. El bestiar ovi compren 23 milions de caps que es crian a l'interior de la peninsula on s'alimenta de pinso. D'aquest bestiar s'enovte carn i llet.

Activitat humana, que es consistent en la domesticació i explotació d'animals per obtenir-ne aliment, productes derivats (llana, cuir, etc.), o serveis.

Al conjunt d'animals així emprats s'anomena bestiar.

Els responsables dels ramats en pastura s'anomenen pastors.

Pot ser de: bestiar oví, bestiar boví, animals de granja i bestar porci.

El bestiar ovi compren 23 milions de caps que es crian a l'interior de la peninsula on s'alimenta de pinso.

D'aquest bestiar s'enovte carn i llet.

El bestiar boví compren més de 6 milions de caps que abundan al nord de la peninsula on s'alimenten de pasura.D'aquest bestiar tambe s'enovte carn i llet. Els animals de granja compren 180 milions de caps i s‘obtenen ous i carn. El bestiar porcí compren més de 25 milion de caps i es crien a gairabé tot el territori.S‘obté carn de la cual una part s'en fan embotits .

El bestiar boví compren més de 6 milions de caps que abundan al nord de la peninsula on s'alimenten de pasura.D'aquest bestiar tambe s'enovte carn i llet.

Els animals de granja compren 180 milions de caps i s‘obtenen ous i carn.

El bestiar porcí compren més de 25 milion de caps i es crien a gairabé tot el territori.S‘obté carn de la cual una part s'en fan embotits .

Els Conjunts d’activitats humanes estan relacionades amb la cria i el comerç de bestiar de renda (gros o menut). En l'actualitat cal distingir la ramaderia transhumant (en la qual els ramats segueixen l'evolució de les pastures i canvien de la regió, de vegades fins tres cops l'any) i la ramaderia estant o ramaderia amb estabulació , total o lliure.

Els Conjunts d’activitats humanes estan relacionades amb la cria i el comerç de bestiar de renda (gros o menut).

En l'actualitat cal distingir la ramaderia transhumant (en la qual els ramats segueixen l'evolució de les pastures i canvien de la regió, de vegades fins tres cops l'any) i la ramaderia estant o ramaderia amb estabulació , total o lliure.

La ramaderia agrícola En la ramaderia agrícola l'aliment del bestiar és sembrat i recol·lectat per l'home, generalment prop de l'estable o dels estables, mentre que la ramaderia industrial sol ésser independent de l'agricultura, i els aliments dels animals, generalment pinsos composts, són produïts o conreats per altres.

En la ramaderia agrícola l'aliment del bestiar és sembrat i recol·lectat per l'home, generalment prop de l'estable o dels estables, mentre que la ramaderia industrial sol ésser independent de l'agricultura, i els aliments dels animals, generalment pinsos composts, són produïts o conreats per altres.

Inici de la Ramadería El inici de la ramaderia esta lligat a les primeres manifestacions del neolític, quan l'home comença a ésser capaç de sotmetre a domesticació els animals que volia dominar per tal d'obtenirne aliment (ovella, cabra, etc) o per tal d'incorporar-los a la seva explotació o a la seva col·laboració, especialment en les tasques agrícoles i de transport.

El inici de la ramaderia esta lligat a les primeres manifestacions del neolític, quan l'home comença a ésser capaç de sotmetre a domesticació els animals que volia dominar per tal d'obtenirne aliment (ovella, cabra, etc) o per tal d'incorporar-los a la seva explotació o a la seva col·laboració, especialment en les tasques agrícoles i de transport.

La ramaderia industrial La ramaderia era primitivament transhumant, al començament s.XIX que amb la formació de població i el consegüent augment de consum. La ramaderia industrial va molt lligada amb l’evolució dels pinsos i especialment emprada per als porcs.

La ramaderia era primitivament transhumant, al començament s.XIX que amb la formació de població i el consegüent augment de consum.

La ramaderia industrial va molt lligada amb l’evolució dels pinsos i especialment emprada per als porcs.

Conclusió: Aquest tema m’ha interesat, perque es molt important, he aprés moltes coses de la Ramaderia, hi ara se controlar bé el Power Point. Jonathan Requena Padial. 2on D. Roser Piferrer. IES Pompeu Fabra(Martorell).

Conclusió: Aquest tema m’ha interesat, perque es molt important, he aprés moltes coses de la Ramaderia, hi ara se controlar bé el Power Point.

Jonathan Requena Padial.

2on D.

Roser Piferrer.

IES Pompeu Fabra(Martorell).

Add a comment