Itinerari muralla ripoll 1415 qr

50 %
50 %
Information about Itinerari muralla ripoll 1415 qr
Education

Published on September 30, 2014

Author: mbassaga60

Source: slideshare.net

Description

ESCOLA SEGIMON COMAS
CAMÍ DE RONDA, LA MURALLA DEL CONEIXEMENT
CODIS QR

1. SOM HISTÒRIA Escola Segimon Comas Curs 2014/15 - 1 - Nom: Data: Codi: ______________________________________________________________________________ ITINERARI: RECREEM L’ANTIGA MURALLA DE RIPOLL _______________________________________________ 1. Els nostres materials: - Plànol de Ripoll. - Camí de ronda, la muralla del coneixement. - Codis QR. - Visita Museu Etnogràfic de Ripoll. 2. Itinerari: Camí de ronda, la muralla del coneixement. A. Clos monàstic. B. Vila. Observa la part A i B en el plànol/dibuix de l'itinerari (recreació del poble de Ripoll) La ruta a la muralla consisteix en un recorregut senyalitzat amb parades amb codis QR que ens ajudaran a reconstruir el poble. ESQUEMATITZO ELS APUNTS DE CADA PARADA PARADA ____ LLOC: 1. Situo la parada en el plànol/dibuix. 2. Quins elements observo actualment. 3. Reconec algun element del passat que m'ajuda a fer la reconstrucció. 4. Llegeixo el codi QR. (a la classe podré tornar a recuperar-los per redactar la descripció de l'abans). 5. Observacions o comentaris d'interès.

Add a comment

Related presentations

Related pages

Dossier informatiu curset passejades Cerdanya - itinerari ...

Itinerari muralla ripoll 1415 qr Itinerari lille 06 02 2011 Dossier Informatiu 1. CLAUSTRE DE MESTRES. PERSONAL D’ADMINISTRACIÓ I SERVEIS. CONSELL ...
Read more

SOM HISTÒRIA: Portalada del Monestir de Ripoll i Itinerari

Som Història Recorregut Qr. ... Portalada del Monestir de Ripoll i Itinerari ” ... son les 8:08 i no puc veure cap foto de la muralla de Ripoll.
Read more

Jornada de portes obertes a la Biblioteca de Catalunya el ...

... nova d'enguany - de seguir l'itinerari amb codis QR distribuïts per tot el recorregut i experimentar en ... Monestir de Ripoll ...
Read more

Cerdanyola del Vallès - Wikipedia, a enciclopedia libre

... que tiña muralla, ... que data de 1828 e formouse por mor da estrada de Sant Cugat (actual BV-1415), ... riu Ripoll. riu Sec.
Read more

Viladrau. Descoberta dels castanyers de Viladrau - Turisme ...

Restaurant Hotel Ripoll; Viladrau. ... La muralla ibèrica de Montgròs; ... Inici | Actiu Natura | QR Senderisme | Viladrau.
Read more