Innovaties in de zorg

100 %
0 %
Information about Innovaties in de zorg

Published on November 17, 2016

Author: mtebbes

Source: slideshare.net

1. Michiel Tebbes @meddr

2. Apps

3. voor 80% van de bezoeken aan de arts is geen fysiek contact nodig

4. FaceTime for Physicians: Using RealTime Mobile Phone-Based Videoconferencing to Augment Diagnosis and Care inTelemedicine. Armstrong DG, et al Eplasty. 2011 May 3;11:e23.

5. Appoprecept

6. –Walter De Brouwer, CEO Scanadu “Algorithms will replace doctors in prescribing medication."

7. SONON 300C, iOS

8. 3Dlab

Add a comment

Related pages

Home - Innovaties in de zorg

Met onderzoek bouwen we aan toekomst bestendige zorg. Met scholing en training van huidige en toekomstige professionals verankeren we zorginnovaties in de praktijk.
Read more

Zorginnovatie.nl - Samen innoveren in de zorg

De landelijke database en community voor innovatie in de zorg in Nederland. Versnel je innovatie en geef het een podium!
Read more

Innovaties in de zorg.nl | Hou jij jezelf up-to-date?

Innovaties in de zorg, je hoort er steeds meer mensen over praten. Sociale innovatie in de zorg is van groot belang, maar waar draait het dan om?
Read more

Innovaties in de zorg? Keihard nodig! - Frankwatching

Innovaties in de zorg zijn absolute keihard nodig. Minister Schippers heeft hiervoor een mooi 5 jaren plan gemaakt en hierin is het noodzaak om professioneel te ...
Read more

Innovatie - Nederlandse Zorgautoriteit - NZa.nl

Om ook in de toekomst verzekerd te zijn van kwalitatief goede en betaalbare zorg zijn innovaties van groot belang. De meeste innovaties kunnen binnen de huidige ...
Read more

Innovatie in de Zorg - Zorgvisie - Home

Innovatie in de zorg Soorten innovaties in de zorg? 1. Geneesmiddelen 2. Operatietechnieken 3. Productinnovatie 4. ICT 5. Financieringsstructuren.
Read more

Innovaties in de zorg - Share and discover research

Ter gelegenheid van de prijsuitreiking was op 9 maart in Amersfoort een symposium, Innovaties in de Zorg, georganiseerd. Citations Citations 0; References References 11;
Read more

Zorgvisie - Innovatie in de zorg

Innovaties zijn vaak niet effectief, omdat managers zich te eenzijdig focussen op de opbrengsten. ... Innoveren in de zorg draait om meer dan alleen een goed idee.
Read more

Innovaties in de zorg | SpringerLink

Innovatie is een veelomvattend begrip. Het begint met een goed idee om een product of een proces te verbeteren. Dan volgt vaak de lange weg van onderzoek, analyse ...
Read more

Zorg aan Zet :: Cases Anders Werken

De zorg is volop in beweging. Overal worden initiatieven ontplooid, veranderingen ingezet, processen verbeterd en innovaties geïntroduceerd.
Read more