Ilyenek voltunk: 8.b/2007

50 %
50 %
Information about Ilyenek voltunk: 8.b/2007
Education

Published on November 30, 2008

Author: Hevesi

Source: slideshare.net

8b. osztály ballagási emléke

Bagoly Zsuzsanna Mit szeretek csinálni? Nem vagyok híve a sportolásnak. Nagyon szeretek az öcsémre felügyelni. Nem nagyon szeretek túrázni. Szeretek zenét hallgatni, vásárolni és számítógépezni, jártas vagyok a filmekben, mivel imádok tévézni. Nagyon vidám, és beszédes vagyok. Szeretek főzni. Nagyon szeretek bulizni és aludni. Miben vagyok eredményes? A legmegbízhatóbb testvér vagyok, mert minden körülmények közt rám bízzák a kistesóimat. Közösségi munka az osztályban, az iskolában? Szivesen csináltam a faliújságot. Szivesen segítettem a DÖK bulin szendvicseket csinálni. Mi szeretnék lenni? Szakács szeretnék lenni, mert szeretek finom ételeket főzni a családnak.

Mit szeretek csinálni? Nem vagyok híve a sportolásnak. Nagyon szeretek az öcsémre felügyelni. Nem nagyon szeretek túrázni. Szeretek zenét hallgatni, vásárolni és számítógépezni, jártas vagyok a filmekben, mivel imádok tévézni. Nagyon vidám, és beszédes vagyok. Szeretek főzni. Nagyon szeretek bulizni és aludni.

Miben vagyok eredményes? A legmegbízhatóbb testvér vagyok, mert minden körülmények közt rám bízzák a kistesóimat.

Közösségi munka az osztályban, az iskolában? Szivesen csináltam a faliújságot. Szivesen segítettem a DÖK bulin szendvicseket csinálni.

Mi szeretnék lenni? Szakács szeretnék lenni, mert szeretek finom ételeket főzni a családnak.

Betembuk Norbert Mit szeretek csinálni? Teherautózni, kamionozni, traktorozni és biciklizni. Szeretek barkácsolni és szerelni. Szeretem a mezőgazdasági munkát. Szeretem a háziállatokat és szeretek kertészkedni. Kedvenc állatom a kutya, a ló és a birka. Tanulni nem szeretek, se olvasni. Miben vagyok eredményes? A szerelésben és a barkácsolásban. Mi szeretnék lenni? Autószerelő

Mit szeretek csinálni?

Teherautózni, kamionozni, traktorozni és biciklizni. Szeretek barkácsolni és szerelni. Szeretem a mezőgazdasági munkát. Szeretem a háziállatokat és szeretek kertészkedni. Kedvenc állatom a kutya, a ló és a birka. Tanulni nem szeretek, se olvasni.

Miben vagyok eredményes? A szerelésben és a barkácsolásban.

Mi szeretnék lenni? Autószerelő

Bikkes Betti Mit szeretek csinálni? Szeretek csavarogni a barátaimmal. Számukra fontos vagyok. Ha kell akkor segítek anyukámnak a házimunkában. Vidám személyiség vagyok. Sokat nevetek, ezért mindenkit fel tudok vidítani ha szomorú. Miben vagyok tehetséges? A barátaim szerint nagyon megértő vagyok, ezért én a barátaim meghallgatásában vagyok a legtehetségesebb. Közösségi munka az osztályban, az iskolában? Műsorral leptük meg az iskolát egy nemzeti ünnepen, és szivesen szerepeltem. Mi szeretnék lenni? Én repülőgépen szeretnék dolgozni.

Mit szeretek csinálni? Szeretek csavarogni a barátaimmal. Számukra fontos vagyok. Ha kell akkor segítek anyukámnak a házimunkában. Vidám személyiség vagyok. Sokat nevetek, ezért mindenkit fel tudok vidítani ha szomorú.

Miben vagyok tehetséges? A barátaim szerint nagyon megértő vagyok, ezért én a barátaim meghallgatásában vagyok a legtehetségesebb.

Közösségi munka az osztályban, az iskolában? Műsorral leptük meg az iskolát egy nemzeti ünnepen, és szivesen szerepeltem.

Mi szeretnék lenni? Én repülőgépen szeretnék dolgozni.

Farkas Fruzsina Mit szeretek csinálni? Szüleimmel és testvéreimmel lakok. Szabadidőmben tv-t nézek vagy zenét hallgatok. Otthon szoktam segíteni édesanyámnak a házimunkában vagy esetleg testvéreimre vigyázni. Miben vagyok tehetséges? 5. osztályig jártam énekkarra és atlétikára de már abbahagytam. Közösségi munka az osztályban, az iskolában? Az osztály faliújságáért én, és 2 jó barátnőm, Andi és Betti voltunk felelősök Mi szeretnék lenni? A József Atilla Középiskolába megyek továbbtanulni.

Mit szeretek csinálni? Szüleimmel és testvéreimmel lakok. Szabadidőmben tv-t nézek vagy zenét hallgatok. Otthon szoktam segíteni édesanyámnak a házimunkában vagy esetleg testvéreimre vigyázni.

Miben vagyok tehetséges? 5. osztályig jártam énekkarra és atlétikára de már abbahagytam.

Közösségi munka az osztályban, az iskolában? Az osztály faliújságáért én, és 2 jó barátnőm, Andi és Betti voltunk felelősök

Mi szeretnék lenni? A József Atilla Középiskolába megyek továbbtanulni.

Gergő Mihály Mit szeretek csinálni? Focizni. Szeretek zenét hallgatni, bulizni és a lógni haverokkal. A sportban vagyok tehetséges. Felnőtt szeretnék lenni!

Mit szeretek csinálni? Focizni.

Szeretek zenét hallgatni, bulizni és a lógni haverokkal.

A sportban vagyok tehetséges.

Felnőtt szeretnék lenni!

Harmat Annamária Mi szeretek csinálni? Szeretek zenét hallgatni és közben énekelni, táncolni. Imádok bulizni és haverokkal lenni. Barátaim nagyon szeretik azt bennem, hogy kiszámíthatatlan vagyok, és hogy sose tudják, hogy mire hogy fogok reagálni. Szeretek a barátaimnak segíteni és tanácsot adni. Otthon szoktam segíteni, hogy mire hazaérnek anyuék, addigra rend legyen. Miben vagyok tehetséges? A pénz költésében vagyok a legjobb :))))))) Mi szeretnék lenni? Fodrász vagy kozmetikus szeretnék lenni, mert mindig én szoktam csinálni a barátnőim haját meg én szoktam őket kifesteni, és ezt nagyon szeretem csinálni! Jah és rally versenyző is szeretnék lenni a munkám mellett :)))))))

Mi szeretek csinálni? Szeretek zenét hallgatni és közben énekelni, táncolni. Imádok bulizni és haverokkal lenni. Barátaim nagyon szeretik azt bennem, hogy kiszámíthatatlan vagyok, és hogy sose tudják, hogy mire hogy fogok reagálni. Szeretek a barátaimnak segíteni és tanácsot adni. Otthon szoktam segíteni, hogy mire hazaérnek anyuék, addigra rend legyen.

Miben vagyok tehetséges? A pénz költésében vagyok a legjobb :)))))))

Mi szeretnék lenni? Fodrász vagy kozmetikus szeretnék lenni, mert mindig én szoktam csinálni a barátnőim haját meg én szoktam őket kifesteni, és ezt nagyon szeretem csinálni! Jah és rally versenyző is szeretnék lenni a munkám mellett :)))))))

Himer Kata Mit szeretek csinálni? Nagyon szeretem az állatokat, és minden petíciót aláírok, ami az állatvédelemmel kapcsolatos. Szabadidőmben lovaglok, húgommal kirándulok, olvasok, és a barátaimmal beszélgetek. Szeretek főzni. Általában vidám vagyok, a többiek sokat röhögnek velem/rajtam. Ezenkívül sokat beszélek Miben vagyok eredményes? Leginkább a német- és a helyesírási versenyeken értem el jó helyezéseket. A német alapfokú nyelvvizsgát sikeresen letettem. Közösségi munka az osztályban, az iskolában? 4 évig diákönkormányzati képviselő voltam. Mi szeretnék lenni? Pontosan nem tudom, mi szeretnék lenni, de valami olyat szeretnék, ami gyerekekkel és/vagy állatokkal foglalkoznék.

Mit szeretek csinálni? Nagyon szeretem az állatokat, és minden petíciót aláírok, ami az állatvédelemmel kapcsolatos. Szabadidőmben lovaglok, húgommal kirándulok, olvasok, és a barátaimmal beszélgetek. Szeretek főzni. Általában vidám vagyok, a többiek sokat röhögnek velem/rajtam. Ezenkívül sokat beszélek

Miben vagyok eredményes? Leginkább a német- és a helyesírási versenyeken értem el jó helyezéseket. A német alapfokú nyelvvizsgát sikeresen letettem.

Közösségi munka az osztályban, az iskolában? 4 évig diákönkormányzati képviselő voltam.

Mi szeretnék lenni? Pontosan nem tudom, mi szeretnék lenni, de valami olyat szeretnék, ami gyerekekkel és/vagy állatokkal foglalkoznék.

Istvánfi Zsanett Mit szeretek csinálni? Szabadidőmben szívesen foglalkozok a kutyusommal és nagyon szeretek zenét hallgatni. Szüleim szerint nem vagyok házias, de mégis szeretek sütni, habár ez nem mindig jön össze. Miben vagyok eredményes? Nyáron szívesen kertészkedem, ami nagyon jól megy, mert tele van a kertünk virágokkal. Közösségi munka az osztályba, az iskolában? Szívesen léptem fel és, és mondtam verset az október 23-ra készült műsorban. Mi szeretnék lenni? Cukrász szeretnék lenni, mert szeretem látni az embereken, hogy ízlik nekik amit én készítek el. Minden vágyam, hogy egyszer cukrászdát nyissak.

Mit szeretek csinálni? Szabadidőmben szívesen foglalkozok a kutyusommal és nagyon szeretek zenét hallgatni. Szüleim szerint nem vagyok házias, de mégis szeretek sütni, habár ez nem mindig jön össze.

Miben vagyok eredményes? Nyáron szívesen kertészkedem, ami nagyon jól megy, mert tele van a kertünk virágokkal.

Közösségi munka az osztályba, az iskolában? Szívesen léptem fel és, és mondtam verset az október 23-ra készült műsorban.

Mi szeretnék lenni? Cukrász szeretnék lenni, mert szeretem látni az embereken, hogy ízlik nekik amit én készítek el. Minden vágyam, hogy egyszer cukrászdát nyissak.

Jáger József Mit szeretek csinálni? A tanulással nagyon hadilábon állok, tiszta ,,III. világháború’’. A legkedvesebb időtöltésem a bike-ozás, főleg hogy ha szerelni is kell, de csak akkor, amikor van hozzá hangulatom. Nem rég óta művelem, de már tudok néhány alapvető, és pár ,,maszek’’ trükköt is. Bike-ozás közben, meg mindig a legszívesebben ROAD-t hallgatok, de még szeretem a Green Day-t, a Rammstein-t, a Junkies-t és a Offspring-t is. Nagyon szívesen vásárolok dolgokat, főleg a biciklimre. Miben vagyok eredményes? Szerintem jó vagyok informatikából, ezt a versenyek is bizonyítják. Sikerült a nyelvvizsgám németből, bárt ezt a jegyeim nem nagyon tükrözik. Szerencsére felvettek a Keri-be, ámbár előtte nem oda szerettem volna menni. Közösségi munka? 2 éve diákönkormányzati képviselő vagyok. Mi szeretnék lenni? A Keri-be 0. után kereskedelem és marketing szakra megyek tovább. Valami ilyen téren szeretnék dolgozni.

Mit szeretek csinálni? A tanulással nagyon hadilábon állok, tiszta ,,III. világháború’’. A legkedvesebb időtöltésem a bike-ozás, főleg hogy ha szerelni is kell, de csak akkor, amikor van hozzá hangulatom. Nem rég óta művelem, de már tudok néhány alapvető, és pár ,,maszek’’ trükköt is. Bike-ozás közben, meg mindig a legszívesebben ROAD-t hallgatok, de még szeretem a Green Day-t, a Rammstein-t, a Junkies-t és a Offspring-t is. Nagyon szívesen vásárolok dolgokat, főleg a biciklimre.

Miben vagyok eredményes? Szerintem jó vagyok informatikából, ezt a versenyek is bizonyítják. Sikerült a nyelvvizsgám németből, bárt ezt a jegyeim nem nagyon tükrözik. Szerencsére felvettek a Keri-be, ámbár előtte nem oda szerettem volna menni.

Közösségi munka? 2 éve diákönkormányzati képviselő vagyok.

Mi szeretnék lenni? A Keri-be 0. után kereskedelem és marketing szakra megyek tovább. Valami ilyen téren szeretnék dolgozni.

Kiss Nikolett Mit szeretek csinálni? Szeretek lógni a haverokkal, bulizni, zenét hallgatni. Imádom a kutyámat, Royt. Megbízható gazdi vagyok. Sokat adok a barátaim véleményére. Elég kritikus vagyok. Miben vagyok eredményes? Jó vagyok magyarból, helyesírásból. Németből alapfokú nyelvvizsgát szereztem. Részt vettem a Neumann János Szaktárgyi Versenyén, ahol IV. helyezést értem el, ezért felvételi kedvezményben részesültem. Közösségi munka az osztályban, az iskolában? Szívesen szerepeltem az iskolában megrendezett ünnepségen, szívesen mondok verset. Mi szeretnék lenni? Eddigi terveim szerint állatorvos szeretnék lenni, mert nagyon szeretem az állatokat, de még sokminden változhat.

Mit szeretek csinálni? Szeretek lógni a haverokkal, bulizni, zenét hallgatni. Imádom a kutyámat, Royt. Megbízható gazdi vagyok. Sokat adok a barátaim véleményére. Elég kritikus vagyok.

Miben vagyok eredményes? Jó vagyok magyarból, helyesírásból. Németből alapfokú nyelvvizsgát szereztem. Részt vettem a Neumann János Szaktárgyi Versenyén, ahol IV. helyezést értem el, ezért felvételi kedvezményben részesültem.

Közösségi munka az osztályban, az iskolában? Szívesen szerepeltem az iskolában megrendezett ünnepségen, szívesen mondok verset.

Mi szeretnék lenni? Eddigi terveim szerint állatorvos szeretnék lenni, mert nagyon szeretem az állatokat, de még sokminden változhat.

Kovács Györgyi Mit szeretek csinálni? Szeretek zenét hallgatni, internetezni, filmet nézni és olvasni. A történelem a kedvenc tantárgyam, ezért ebben a témában sokat böngészek az interneten. A barátaimmal is sok időt töltök. Megbízható, gondoskodó gazdája vagyok egy nagyon aranyos kiskutyának. Miben vagyok eredményes? Eddig sok versenyen részt vettem. Történelem, nyelvtan és irodalom tantárgyaknál. Legbüszkébb a német versenyen elért első helyezésemre vagyok. Szerintem jó vagyok németből. Ebben az évben letettem az alapfokú nyelvvizsgát. Közösségi munka az osztályban, az iskolában? 4 évig diákönkormányzati képviselő voltam. Sok bulit szerveztünk, és rengeteg szendvicset készítettünk. Október 23-án a műsorunkkal sikert arattunk. Mi szeretnék lenni? Konkrét elképzelésem nincs, de minden érdekel, ami a történelemmel kapcsolatos.

Mit szeretek csinálni? Szeretek zenét hallgatni, internetezni, filmet nézni és olvasni. A történelem a kedvenc tantárgyam, ezért ebben a témában sokat böngészek az interneten. A barátaimmal is sok időt töltök. Megbízható, gondoskodó gazdája vagyok egy nagyon aranyos kiskutyának.

Miben vagyok eredményes? Eddig sok versenyen részt vettem. Történelem, nyelvtan és irodalom tantárgyaknál. Legbüszkébb a német versenyen elért első helyezésemre vagyok. Szerintem jó vagyok németből. Ebben az évben letettem az alapfokú nyelvvizsgát.

Közösségi munka az osztályban, az iskolában? 4 évig diákönkormányzati képviselő voltam. Sok bulit szerveztünk, és rengeteg szendvicset készítettünk. Október 23-án a műsorunkkal sikert arattunk.

Mi szeretnék lenni? Konkrét elképzelésem nincs, de minden érdekel, ami a történelemmel kapcsolatos.

Lapu Réka Mit szeretek csinálni? Szeretek együtt lógni a haverokkal, zenét hallgatni. Szabadidőmben szivesen rajzolgatok, olvasni is szoktam, bár nem túl gyakran. XD A ,,tanulás’’ mellett a kedvenc kutyámra is szakítok időt, aki nagyon sokat jelent a számomra. Emellett mindent gyűjtök a kedvenc együttesemről, akit mindenki ismer, de nem mindenki szeret. Bulizni is szeretek, ha jó a társaság. Sokak szerint segítőkész vagyok. Általában vidám személyiségű vagyok, bár néha az én biciklimet is eltolják. X)X)X) Miben vagyok eredményes? Minden évben részt vettem a Német Szépkiejtési versenyen. Bár a megyei fordulóra csak kétszer jutottam tovább, a városin mindig ott voltam. A megyei fordulón 3. helyezést értem el. A barátaim szerint nagyon jól rajzolok és jó a kézügyességem is. Közösségi munka az osztályban, az iskolában? Költészet napján sokszor mondtam verset. Az Október 23-ai műsoron részt vettem az osztályommal, amit mindannyian nagyon élveztünk. A DÖK-s bulikon mindig ott voltam, és segítettem a szendvicsek készítésében. A Március 15-eifaliújság készítésében is részt vettem. Az osztályunk 3. helyezést ért el. Mi szeretnék lenni? Még nem döntöttem el, hogy mi szeretnék lenni nagykoromban. Mindenképp szeretnék diplomázni, hogy sikeres ember legyen belőlem.

Mit szeretek csinálni? Szeretek együtt lógni a haverokkal, zenét hallgatni. Szabadidőmben szivesen rajzolgatok, olvasni is szoktam, bár nem túl gyakran. XD A ,,tanulás’’ mellett a kedvenc kutyámra is szakítok időt, aki nagyon sokat jelent a számomra. Emellett mindent gyűjtök a kedvenc együttesemről, akit mindenki ismer, de nem mindenki szeret. Bulizni is szeretek, ha jó a társaság. Sokak szerint segítőkész vagyok. Általában vidám személyiségű vagyok, bár néha az én biciklimet is eltolják. X)X)X)

Miben vagyok eredményes? Minden évben részt vettem a Német Szépkiejtési versenyen. Bár a megyei fordulóra csak kétszer jutottam tovább, a városin mindig ott voltam. A megyei fordulón 3. helyezést értem el. A barátaim szerint nagyon jól rajzolok és jó a kézügyességem is.

Közösségi munka az osztályban, az iskolában? Költészet napján sokszor mondtam verset. Az Október 23-ai műsoron részt vettem az osztályommal, amit mindannyian nagyon élveztünk. A DÖK-s bulikon mindig ott voltam, és segítettem a szendvicsek készítésében. A Március 15-eifaliújság készítésében is részt vettem. Az osztályunk 3. helyezést ért el.

Mi szeretnék lenni? Még nem döntöttem el, hogy mi szeretnék lenni nagykoromban. Mindenképp szeretnék diplomázni, hogy sikeres ember legyen belőlem.

Losonczi Gergő Mit szeretnék csinálni? Szeretek otthon lenni, de sokszor megyek el, ha hívnak, szívesen vagyok haverokkal. Szeretek gépezni és nagy ritkán zenét is hallgatni, nem mintha ráérnék. Néha elvégzem a házi munkát de csak azt amihez kedvem van. Van néhány olyan könyv amit szeretek olvasni. Szeretem bütykölgetni és fejleszteni a gépem. Miben vagyok eredményes? Jó vagyok informatikából, fizikából Mi szeretnél lenni? nyugdíjas

Mit szeretnék csinálni? Szeretek otthon lenni, de sokszor megyek el, ha hívnak, szívesen vagyok haverokkal. Szeretek gépezni és nagy ritkán zenét is hallgatni, nem mintha ráérnék. Néha elvégzem a házi munkát de csak azt amihez kedvem van. Van néhány olyan könyv amit szeretek olvasni. Szeretem bütykölgetni és fejleszteni a gépem.

Miben vagyok eredményes? Jó vagyok informatikából, fizikából

Mi szeretnél lenni? nyugdíjas

Ludrik Evelin Mi szeretek csinálni? Szeretek zenét hallgatni, és táncolni! Valamikor nagyon hangosan hallgatom, és a szomszédok már seprűvel verik a plafont! Imádok az igaz barátaimmal bulizni! Szeretek anyumnak örömet okozni, hogy elvégzem helyette a házimunkát! Miben vagyok eredményes? Alsóba Megyei biciklis kreszversenyen I. helyezést értem el, és kaptam egy kiskupát! Jártam atlétikára, és jó helyezéseket értem el! Van sok érmem és oklevelem is! Mi szeretnék lenni? Nem tudom mi szeretnék lenni, de le szeretnék érettségizni, és 1 szakmát szerezni! Talán fodrász, mert szeretek hajakat csinálni! :-)

Mi szeretek csinálni? Szeretek zenét hallgatni, és táncolni! Valamikor nagyon hangosan hallgatom, és a szomszédok már seprűvel verik a plafont! Imádok az igaz barátaimmal bulizni! Szeretek anyumnak örömet okozni, hogy elvégzem helyette a házimunkát!

Miben vagyok eredményes? Alsóba Megyei biciklis kreszversenyen I. helyezést értem el, és kaptam egy kiskupát! Jártam atlétikára, és jó helyezéseket értem el! Van sok érmem és oklevelem is!

Mi szeretnék lenni? Nem tudom mi szeretnék lenni, de le szeretnék érettségizni, és 1 szakmát szerezni! Talán fodrász, mert szeretek hajakat csinálni! :-)

Máté Szandra Mi szeretek csinálni? Szeretek unokatesómra vigyázni, de mellette még szeretek a barátaimmal lenni és jókat bulizni, csavarogni. Anyának szeretek otthon segíteni a házimunkában. Főzök, mosok, takarítok és még mellette nagyon jó gyerekvigyázó vagyok. Miben vagyok eredményes? Alsóba: rajzverseny Felsőbe: Jó Hip-Hop táncos, Gárdonyi Géza által megrendezett matematika versenyen magamhoz képest jó eredményt értem el. Közösségi munka az osztályban, az iskolában? 7.-be faliújságból van of. Dicséretem, mert szépen megcsináltam a húsvéti dekorációt. Mi szeretnék lenni? Érettségit szeretnék lerakni és utána a Prezidentnél szeretnék dolgozni mint csoportvezető.

Mi szeretek csinálni? Szeretek unokatesómra vigyázni, de mellette még szeretek a barátaimmal lenni és jókat bulizni, csavarogni. Anyának szeretek otthon segíteni a házimunkában. Főzök, mosok, takarítok és még mellette nagyon jó gyerekvigyázó vagyok.

Miben vagyok eredményes? Alsóba: rajzverseny Felsőbe: Jó Hip-Hop táncos, Gárdonyi Géza által megrendezett matematika versenyen magamhoz képest jó eredményt értem el.

Közösségi munka az osztályban, az iskolában? 7.-be faliújságból van of. Dicséretem, mert szépen megcsináltam a húsvéti dekorációt.

Mi szeretnék lenni? Érettségit szeretnék lerakni és utána a Prezidentnél szeretnék dolgozni mint csoportvezető.

Medveczky Bettina Mit szeretek csinálni? Szeretek utazni, a barátaimmal lenni, és az extrém sportokat is nagyon kedvelem. Lételemem a nyüzsgés, igaz hogy lusta vagyok néha, de nem bírnám ki hogyha nem menne körülöttem gyorsan az élet. Miben vagyok eredményes? Mivel a humán tantárgyak jól mennek nekem, azért sok magyar, ill. történelem versenyen vettem részt. Közösségi munka az osztályban, az iskolában? Sokszor csináltam együtt osztálytársaimmal a faliújságot. Rengetegszer szerepeltem iskolai műsorokban. Mi szeretnék lenni? Pontosan még nem tudom, a gimnáziumban lesz rá idő hogy eldöntsem milyen pályára megyek majd az érettségi után. Most újságíróként képzelem el a jövőmet, de később még ez a gondolat is változhat.

Mit szeretek csinálni? Szeretek utazni, a barátaimmal lenni, és az extrém sportokat is nagyon kedvelem. Lételemem a nyüzsgés, igaz hogy lusta vagyok néha, de nem bírnám ki hogyha nem menne körülöttem gyorsan az élet.

Miben vagyok eredményes? Mivel a humán tantárgyak jól mennek nekem, azért sok magyar, ill. történelem versenyen vettem részt.

Közösségi munka az osztályban, az iskolában? Sokszor csináltam együtt osztálytársaimmal a faliújságot. Rengetegszer szerepeltem iskolai műsorokban.

Mi szeretnék lenni? Pontosan még nem tudom, a gimnáziumban lesz rá idő hogy eldöntsem milyen pályára megyek majd az érettségi után. Most újságíróként képzelem el a jövőmet, de később még ez a gondolat is változhat.

Molnár Andrea Mit szeretek csinálni? Én nagyon szeretem a sportot, én szerintem elég jól sportolok, gyorsan futok mint a nyúl. Sokat szoktam zenét hallgatni, különféle stílusban. Anyukámnak és apukámnak nagyon sokat szoktam segíteni, amit kérnek megcsinálom ezért hálásak és nagylelkű hálálkozók ezért. Az ikertestvéremmel, Bettivel nagyon sokat szoktam vásárolni minden csecsebecsét. Miben vagyok eredményes? Sokan mondják, hogy nagyon jól tudok rajzolni, van hozzá türelmem, ügyességem. Szeretem a sportot főleg az atlétikát és az úszást. Közösségi munka az osztályban, az iskolában? Az osztályban mindig megcsináltuk az ikertestvéremmel Bettivel, a legjobb barátnőmmel Fruzsival a faliújságot és mindig a legjobbak között volt. Mi szeretnék lenni? Én a Vak Bottyán János iskolába mentem és ott szeretnék érettségizni majd később főiskolára menni.

Mit szeretek csinálni? Én nagyon szeretem a sportot, én szerintem elég jól sportolok, gyorsan futok mint a nyúl. Sokat szoktam zenét hallgatni, különféle stílusban. Anyukámnak és apukámnak nagyon sokat szoktam segíteni, amit kérnek megcsinálom ezért hálásak és nagylelkű hálálkozók ezért. Az ikertestvéremmel, Bettivel nagyon sokat szoktam vásárolni minden csecsebecsét.

Miben vagyok eredményes? Sokan mondják, hogy nagyon jól tudok rajzolni, van hozzá türelmem, ügyességem. Szeretem a sportot főleg az atlétikát és az úszást.

Közösségi munka az osztályban, az iskolában? Az osztályban mindig megcsináltuk az ikertestvéremmel Bettivel, a legjobb barátnőmmel Fruzsival a faliújságot és mindig a legjobbak között volt.

Mi szeretnék lenni? Én a Vak Bottyán János iskolába mentem és ott szeretnék érettségizni majd később főiskolára menni.

Molnár Bernadett Mit szeretek csinálni? Én úgy vélem, az osztályunkban nagyon jól teltek el a matekórák. Én nagyon jól éreztem magam, mivel ezek az órák humorosan és mikor kellett, komolyan teltek el. Szerintem én egy vidám természetű lány vagyok. A sport közel állt hozzám, de az igen rég volt. És amit még szeretek, az a táborozás. Mivel nem riadok el a természettől. Miben vagyok eredményes? Szerintem eredményes vagyok matematikában és a fizikában. Ám a történelmet is nagyon szeretem és érdekesnek találom. Közösségi munka az osztályban, az iskolában? Az osztályban a lányokkal mindig közösen csináljuk a faliújságot, ami mindig nagyon jól sikerült! :-D Mi szeretnék lenni? Ugye, az előbb már említettem, hogy jó vagyok matekból és szeretem is. Ezért ilyesmi pályán szeretném kamatoztatni a tudásom. Ezért jelentkeztem a Neumannba és ott a Közgazdaság szakmára. Szerintem igen szeretem majd ezt a szakmát.

Mit szeretek csinálni? Én úgy vélem, az osztályunkban nagyon jól teltek el a matekórák. Én nagyon jól éreztem magam, mivel ezek az órák humorosan és mikor kellett, komolyan teltek el. Szerintem én egy vidám természetű lány vagyok. A sport közel állt hozzám, de az igen rég volt. És amit még szeretek, az a táborozás. Mivel nem riadok el a természettől.

Miben vagyok eredményes? Szerintem eredményes vagyok matematikában és a fizikában. Ám a történelmet is nagyon szeretem és érdekesnek találom.

Közösségi munka az osztályban, az iskolában? Az osztályban a lányokkal mindig közösen csináljuk a faliújságot, ami mindig nagyon jól sikerült! :-D

Mi szeretnék lenni? Ugye, az előbb már említettem, hogy jó vagyok matekból és szeretem is. Ezért ilyesmi pályán szeretném kamatoztatni a tudásom. Ezért jelentkeztem a Neumannba és ott a Közgazdaság szakmára. Szerintem igen szeretem majd ezt a szakmát.

Nagy Vivien Mit szeretek csinálni? Nem vagyok túl házias típus, de a szabadidőmben nagyon szeretek takarítani és néha átrendezni a szobát, persze nem sűrűn. Imádok a barátnőmmel vásárolni menni, csak sokáig nézelődök. Szeretem a háziállatokat, mert van egy kutyám és egy macskám. Szeretek anyumnak segíteni a főzésben és a sütésben, bár ez nem mindig sikerül elsőre. Szeretek zenét hallgatni és olvasni. Miben vagyok eredményes? Mamámnál a kertben sok fát és gyümölcsöt, meg zöldséget nevelünk. Sokat dicsér anyum, mert szépen írok fizikából, szinte majdnem minden órára készülök, ezért sokat dicsér a tanárnő is. Közösségi munka az osztályban, az iskolában? Kémiából csináltam már plakátot barátnőmmel és biológiából is készültem már kiselőadással. Mi szeretnék lenni? Én nagyon szeretnék cukrász lenni, mert imádom a sütiket meg szeretek segíteni otthon a sütésben. És barátnőmmel együtt akarok maradni középiskolában is.

Mit szeretek csinálni? Nem vagyok túl házias típus, de a szabadidőmben nagyon szeretek takarítani és néha átrendezni a szobát, persze nem sűrűn. Imádok a barátnőmmel vásárolni menni, csak sokáig nézelődök. Szeretem a háziállatokat, mert van egy kutyám és egy macskám. Szeretek anyumnak segíteni a főzésben és a sütésben, bár ez nem mindig sikerül elsőre. Szeretek zenét hallgatni és olvasni.

Miben vagyok eredményes? Mamámnál a kertben sok fát és gyümölcsöt, meg zöldséget nevelünk. Sokat dicsér anyum, mert szépen írok fizikából, szinte majdnem minden órára készülök, ezért sokat dicsér a tanárnő is.

Közösségi munka az osztályban, az iskolában? Kémiából csináltam már plakátot barátnőmmel és biológiából is készültem már kiselőadással.

Mi szeretnék lenni? Én nagyon szeretnék cukrász lenni, mert imádom a sütiket meg szeretek segíteni otthon a sütésben. És barátnőmmel együtt akarok maradni középiskolában is.

Pampuk Ádám Mit szeretek csinálni? Szeretek haverokkal lenni. Mindegy, hogy az iskolában-e vagy csak délután kint az udvaron. Nagyon szeretek közösségben lenni. Imádok sportolni és halhatatlan bennem a versengési vágy =). Szeretem a történelmi filmeket és külföldre járni. Kedvelem a háborús játékokat a számítógépen. Miben vagyok eredményes? Matematikában és számítástechnikában is értem el jó versenyeredményeket. Közösségi munka az osztályban, az iskolában? Szerepeltem az Okt. 23-ai műsoron pár versmondással. Mi szeretnék lenni? Elismert sportoló szeretnék lenni, vagy külföldön katona.

Mit szeretek csinálni? Szeretek haverokkal lenni. Mindegy, hogy az iskolában-e vagy csak délután kint az udvaron. Nagyon szeretek közösségben lenni. Imádok sportolni és halhatatlan bennem a versengési vágy =). Szeretem a történelmi filmeket és külföldre járni. Kedvelem a háborús játékokat a számítógépen.

Miben vagyok eredményes? Matematikában és számítástechnikában is értem el jó versenyeredményeket.

Közösségi munka az osztályban, az iskolában? Szerepeltem az Okt. 23-ai műsoron pár versmondással.

Mi szeretnék lenni? Elismert sportoló szeretnék lenni, vagy külföldön katona.

Pap Kata Mit szeretek csinálni? Nem vagyok jó tanuló. Imások zenét hallgatni! Kicsit hangulatember vagyok. Megbízható gazdája vagyok a macskámnak. Szeretek gépezni, ismerkedni és új haverokra lelni. Szeretek tanácsot adni, és másokon segíteni. Ha nagyon szomorú vagyok, akkor nehéz felvidítani. Szeretek aludni, és bulizni. Szeretem a verseket. Van egy gitárom, amiért élek-halok. Miben vagyok eredményes? Versírásban eredményes vagyok. Közösségi munka az osztályban, az iskolában? Szivesen csináltam az aktuális faliújságot. Mi szeretnék lenni? Pontosan nem tudom, hogy mi szeretnék lenni, de a cukrászat és az informatika érdekes számomra.

Mit szeretek csinálni?

Nem vagyok jó tanuló. Imások zenét hallgatni! Kicsit hangulatember vagyok. Megbízható gazdája vagyok a macskámnak. Szeretek gépezni, ismerkedni és új haverokra lelni. Szeretek tanácsot adni, és másokon segíteni. Ha nagyon szomorú vagyok, akkor nehéz felvidítani. Szeretek aludni, és bulizni. Szeretem a verseket. Van egy gitárom, amiért élek-halok.

Miben vagyok eredményes? Versírásban eredményes vagyok.

Közösségi munka az osztályban, az iskolában? Szivesen csináltam az aktuális faliújságot.

Mi szeretnék lenni?

Pontosan nem tudom, hogy mi szeretnék lenni, de a cukrászat és az informatika érdekes számomra.

Simon Gábor Mit szeretek csinálni? Szeretek focizni az iskolapályán, mert élvezem. Szeretek filmet nézni, főleg a katasztrófafilmeket. Néha unom magamat és akkor szeretek tanulni. Szeretek enni, hogy dagadt legyek. Miben vagyok eredményes? Régen atlétikában voltam eredményes. Aranyérmet is nyertem egyszer. Sokszor nyertem ezüstöt. Fociban vagyok még jó, valamikor. Tanulásban nem nagyon. Közösségi munka az osztályban, az iskolában? Kémia órán közös munkákat szoktunk csinálni. Ügyeletben vagyok Norbival. 4. osztályban farsangon táncoltunk. Mi szeretnék lenni? Szakács szeretnék lenni, és enni a kajámból. Szeretek vendégeket látni.

Mit szeretek csinálni? Szeretek focizni az iskolapályán, mert élvezem. Szeretek filmet nézni, főleg a katasztrófafilmeket. Néha unom magamat és akkor szeretek tanulni. Szeretek enni, hogy dagadt legyek.

Miben vagyok eredményes? Régen atlétikában voltam eredményes. Aranyérmet is nyertem egyszer. Sokszor nyertem ezüstöt. Fociban vagyok még jó, valamikor. Tanulásban nem nagyon.

Közösségi munka az osztályban, az iskolában? Kémia órán közös munkákat szoktunk csinálni. Ügyeletben vagyok Norbival. 4. osztályban farsangon táncoltunk.

Mi szeretnék lenni? Szakács szeretnék lenni, és enni a kajámból. Szeretek vendégeket látni.

Szabó Mónika Mit szeretek csinálni? Szeretek sokat aludni, számítógépezni és görkorizni. Imádom a jó filmeket, mert, ha látok benne hibát, tudom majd hogy tegyem tökéletessé. Filmrendező leszek és majd pár év múlva láthatjátok filmeimet. Szeretem még a csokit, coca-colát és az energia italokat. Kedvenc zenekaraim: System, AFI, A7X, Pantera – ha érdekel, hallgasd meg te is! Jól rajzolok sok ismerősöm szerint. Néha bevásárolok magamnak! XD Miben vagyok eredményes? Régen jártam futni, kézilabdázni, mesemondó versenyre, helyesírásra meg matekversenyekre, de az már elmúlt, mert lusta lettem. Jah és még jártam kosarazni is, de azt mondta az edző, hogy kicsi vagyok, szóval abba kellett hagynom. Jártam még rajzversenyekre, ezért tehetségesnek tűnök, ennek köszönhetően az Eventus-ba felvettek, ami művészeti iskola. Mi szeretnék lenni? Azért szeretnék filmrendező lenni, mert a véremben van, és be akarom bizonyítani, hogy nem minden magyar rendező rossz.

Mit szeretek csinálni? Szeretek sokat aludni, számítógépezni és görkorizni. Imádom a jó filmeket, mert, ha látok benne hibát, tudom majd hogy tegyem tökéletessé. Filmrendező leszek és majd pár év múlva láthatjátok filmeimet. Szeretem még a csokit, coca-colát és az energia italokat. Kedvenc zenekaraim: System, AFI, A7X, Pantera – ha érdekel, hallgasd meg te is! Jól rajzolok sok ismerősöm szerint. Néha bevásárolok magamnak! XD

Miben vagyok eredményes? Régen jártam futni, kézilabdázni, mesemondó versenyre, helyesírásra meg matekversenyekre, de az már elmúlt, mert lusta lettem. Jah és még jártam kosarazni is, de azt mondta az edző, hogy kicsi vagyok, szóval abba kellett hagynom. Jártam még rajzversenyekre, ezért tehetségesnek tűnök, ennek köszönhetően az Eventus-ba felvettek, ami művészeti iskola.

Mi szeretnék lenni? Azért szeretnék filmrendező lenni, mert a véremben van, és be akarom bizonyítani, hogy nem minden magyar rendező rossz.

Tóth Réka Mit szeretek csinálni? Lételemem, hogy számomra kedves emberekkel legyek. Imádom a barátaimat, emellett segítek is nekik, amiben tudok. 8 éve vagyok zeneiskolás, csellón tanulok játszani. Többnyire jól tanulok és versenyekre is szoktam járni. Sokáig nem tudok egy helyben maradni, mindig nyüzsgés van körülöttem, mindig megyek valahová. Nem szeretem ha korlátozva vagyok. Miben vagyok eredményes? Leginkább humán tárgyakból vannak jó jegyeim. Magyarból indultam a Neumann János Szaktárgyi Versenyen, amin I. helyezést értem el. Emiatt vettek fel felvételi nélkül a Neumann János Szakközépiskolába. Németből alapfokú nyelvvizsgát is szereztem sikeresen. A Szilágyi Erzsébet Gimnázium magyar versenyén III. helyezést értem el. Közösségi munka az osztályban, az iskolában? Számtalanszor szerepeltem iskolai műsorokban. Hol hangszeremmel, hol anélkül. A faliújságot mindig mi lányok csináltuk nagy sikerrel. :D Mi szeretnék lenni? Mostani elképzeléseim szerint pszichológus, vagy ügyvéd szeretnék lenni. Pszichológus azért, mert szeretek segíteni másokon és barátaim szerint jó, ésszerű tanácsokat adok. Ügyvéd azért, mert szeretek kiállni mások és a saját igazamért és beszélőkém is van hozzá. :D

Mit szeretek csinálni? Lételemem, hogy számomra kedves emberekkel legyek. Imádom a barátaimat, emellett segítek is nekik, amiben tudok. 8 éve vagyok zeneiskolás, csellón tanulok játszani. Többnyire jól tanulok és versenyekre is szoktam járni. Sokáig nem tudok egy helyben maradni, mindig nyüzsgés van körülöttem, mindig megyek valahová. Nem szeretem ha korlátozva vagyok.

Miben vagyok eredményes? Leginkább humán tárgyakból vannak jó jegyeim. Magyarból indultam a Neumann János Szaktárgyi Versenyen, amin I. helyezést értem el. Emiatt vettek fel felvételi nélkül a Neumann János Szakközépiskolába. Németből alapfokú nyelvvizsgát is szereztem sikeresen. A Szilágyi Erzsébet Gimnázium magyar versenyén III. helyezést értem el.

Közösségi munka az osztályban, az iskolában? Számtalanszor szerepeltem iskolai műsorokban. Hol hangszeremmel, hol anélkül. A faliújságot mindig mi lányok csináltuk nagy sikerrel. :D

Mi szeretnék lenni? Mostani elképzeléseim szerint pszichológus, vagy ügyvéd szeretnék lenni. Pszichológus azért, mert szeretek segíteni másokon és barátaim szerint jó, ésszerű tanácsokat adok. Ügyvéd azért, mert szeretek kiállni mások és a saját igazamért és beszélőkém is van hozzá. :D

Varga Richárd Mit szeretek csinálni? Szeretek zenét hallgatni, a legjobb dolog az alvás, a számítógépemet sem kímélem, állandóan játszok. Kedvelek még főzni, sütni stb., főleg a palacsintát szeretem, a tanulásnak is hagyok helyet ha unatkozok, tanulok vagy alszok. Miben vagyok eredményes? Megemlítem a tehetségemet is, az úszást és a rajzolást, nagyjából ebben a foglalkozásokban vagyok eredményes. Mi szeretnék lenni? Életcélom kimenni külföldre és üzletemberként élni az életemet. Ha lesz elegendő pénzem befektetem valamilyen vállalkozásba pl. egy luxus hotelbe vagy szállodába.

Mit szeretek csinálni? Szeretek zenét hallgatni, a legjobb dolog az alvás, a számítógépemet sem kímélem, állandóan játszok. Kedvelek még főzni, sütni stb., főleg a palacsintát szeretem, a tanulásnak is hagyok helyet ha unatkozok, tanulok vagy alszok.

Miben vagyok eredményes? Megemlítem a tehetségemet is, az úszást és a rajzolást, nagyjából ebben a foglalkozásokban vagyok eredményes.

Mi szeretnék lenni? Életcélom kimenni külföldre és üzletemberként élni az életemet. Ha lesz elegendő pénzem befektetem valamilyen vállalkozásba pl. egy luxus hotelbe vagy szállodába.

Vége Készítette: Jáger József

Készítette: Jáger József

Add a comment

Related presentations

Related pages

Nagykanizsa - Kiskanizsai (Templom téri, 1990 előtt ...

2007/08. tanév, 8. B; 2007/08. tanév, 8. A; ... Ilyenek voltunk • Tablók 1986/87. tanév, 8. A. Jövőkép • Gyermekeink Teher alatt nő a pálma ...
Read more